Jump to content
GIGN Forum

Sveiki , Xbox360

FBI.Informant
 Share

Recommended Posts

Šodien aizgājām ar čomu atkodēt šā xkasti un iedomajos , pats iegādāties šo mantu.

Nēsmu nekāds zinātās , tapēc vēlējos jautāt vai šāds xbox360 - SHITOOO .. būs pietiekami jaudigs un respektabls?

Ck viņš ir ērts un vai tad kad viņu atbloķēšu , es varēšu sērfot internetā?

Ceru uz atsaucibu. :khehehe:

Edited by ekopuika

Elite ir jaudīgākais, attiecīgi dārgākais. izvēle ir tavās rokās. nesapratu ko tu domā ar to ērtību. ja atkodēsi, riskē ar to, ka livā nekad nevarēsi spēlēt, bet tipa esot čipi kas bloķē tos bana viļņus or vatever kā microsoft tur pārbauda vai tu neesi kodējis. Ja nekodēsi, spēļu iegāde krietni sitīs pa vecāku kabatu ;)

Es zinu , ka elite ir labāka ,bet vai ir baigā jēga no ta 120GB lielā cietņa?

Es gribēju zinat vai , tad , kad atkodēšu xboxu vai es varēšu lietot browseri vai ne.

Un kas notiek tad , ja xboxu bano?

Tas ir neatgriezeniski?

Tas cietais disks ir domats kam? Spelu saglabashanai vai xbox live funkcijam?

Es gribēju zinat vai , tad , kad atkodēšu xboxu vai es varēšu lietot browseri vai ne.

Un kas notiek tad , ja xboxu bano?

Tas ir neatgriezeniski?

Tas cietais disks ir domats kam? Spelu saglabashanai vai xbox live funkcijam?

Tātad, cietais ir spēļu save failiem, lai ieinstalētu spēli(takā uz pc, bet disks anyway būs vajadzīgs) Par xbox LIVE- Draugs atkodēja par 80ls, no sākuma baidijās spēlēt laivā, bet tagad tikai spēlē @ live. Mēnesi nospēlēja live un nekā, nekādu banu utt.

Edited by quelyd

respektabls?
Tu ņem spēlēšanai vai impotences problēmu risināšanai?

O RLY? Atšķirība ir komplektācijās, nevis jaudās vai sazin kur vēl. Lētajam nenāk līdzi HDMI vads un vēl šis tas.

Nafig tik dārgi? Atkodēšana BioLatā maksā 25 Ls, bet ne visas konsoles ir atkodējamas. Jaunās nav. Un ar baniem ir kā paveicās, pārsvarā nobano.

Cietajā diskā var ierakstīt filmas, spēles u.c. drazu. Spēles, lai būtu klusāka spēlēšana, jo diskdzinis ir paskaļš. Vispār pie pirkšanas ir jāuzmanās, jo vecajām versijām ir problēmas ar pārkaršanu (RRoD), bet jaunās nav atkodējamas. Par atkodēšanu, ja maldos, lūdzu palabojiet.

Nav nekāda krāna palielināšanai , laikam neprecīzi izteicos , es velējos uzzinat , vai pēc gada tas nebus sūds un vai varēšu zolīdi kapāt tālāk spēles uz ko jau vakar atradu atbildi.

Par tēmu , xbox360 ( 2008 ) gada var atkodet pa 30Ls , tas tikai pirms kada menesa paradijas uz chaka ielas pie lachuka tajaa bodē .. Es ņemu jauno , un cik zinu , tam ar pārkaršanu ir daudz mazaku problemu ..

Aa ok, nesen vēl nevarēja uzlauzt. Tepat gignā bija topiks par xbox vs playstation, vari palasīties. Pats tuvākajā laikā domāju iepirkt xkasti. Lētāk ir ņemt lētāko komplektāciju un klāt piepirkt HDMI vadu un otru kontrolieri. Ja ņem no ebay'a tos abus divus loriņus, tad pavisam lēti sanāks. Xkasti gan labāk pirkt LV, ar visu garantiju. Netā bija pa 120 Ls.

Diezgan sakarīgs variants: http://www.1a.lv/zona/games/details.php?id=1147038

Internet veikalos xkasti nemaz tagad nevar dabut , zvaniju uz visiem , xboksi kas nak no iveikaliem bus tikai 1.Februāri , jo latvijā tik viens izplatitajs un tas preci izdalijis veikaliem ..

Pats njemshu xbox 360 HDMI 60GB , Elkorā pa 199 latvijas latiem , diezgan pienemama cena :)

Pats njemshu xbox 360 HDMI 60GB , Elkorā pa 199 latvijas latiem , diezgan pienemama cena :)

Realii tik leeti tagad? tikai 199ls???

Ja taa tad es domaju, ka riit pat aizbraukshu un nopikrshu! Visu laiku gribeeju PS3, bet ja shitaada cena xbox360 tad var arii to njemt!

Reaali cik esmu intereseejies par atkodeeshanu, tad ir taa, ka viss shancee un tu vari speeleet speeles ko pats velc no ineta, bet spriezhot peec prognozeem jaasaak domaat par bluray disku rakstiitaaju, jo prognozee speelees uz 10-20gb vienaa gabalaa!!! Varbuut kaut ko stulbu esmu slalasiijies...

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
 Share

• Create New...