Jump to content
GIGN Forum

Torrent

LAVRx
 Share

Recommended Posts

Sveiki.

Veeleejos uzzinaat kaa var paliidzeet siidot torrentu kursh ir novilkts no citiem trakeriem. Kaa zinaat vai tas fails ir tishi taads pats kaa konkretajaa trakerii. Respektiivi ja es novelku no kaut kaada torrentleech un veelos paliidzeet siidot kaadu torrentu @danger tad kas jaadara.?

Katru attiecīgi lejupielādēto failu tu vari "sīdot" attiecīgi tam torrentam, no kura tu esi to Informāciju ieguvis. Respektīvi, ja es novelku outlaw`a, tad man tas fails stāv tūr, kur viņš novilkās, piem. citiem tas ir uz Detskopa, man piem. uz D: diska Download`s mapē. Un tā nu viņš man tūr stāv, torrnets ir ieslēgts un šamais tik "sīdojas" jeb augšuielādējas. Un tad es paskatos WEB`ā ik pa mirklim, kā man Ratio attiecība uzlabojas :P

LAVRx: elementāri, novelc no danger to pašu *.torrent failu, palaid viņu it kā lejuplādēties un utorrents uztaisīs čeku, un ja sakritīs faili, tad viņš vienk sēklos viņu. galvenais norādi pareizo vietu, kur tev tie faili atrodas.

:P

daunis, vai izliecies daunis? vel sarežģītāk paskaidrot nevari?

Man jau ir novilkts taads fails no outlaw, bet es veelos paliidzeet vinju siidot dangeraa es vienkaarshi atrodu taadu pashu dangeraa un kakbuta kopeeju un vinsh automaatiski siidos?

O jansijs.... Deadalive paldies sapratu!! Viss aizgaaja!

Edited by LAVRx

O jansijs.... Deadalive paldies sapratu!! Viss aizgaaja!

Ja tas ir tas pats, tad vnk novelc to fail, tas uzstaisa hash check un volāāā, bet ja nav, tad nav lidzīgs un nekā nebūs :thumbsup:

Nokavēju :)

Edited by SkaM^

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...