kedshoot Posted January 13, 2009 Report Share Posted January 13, 2009 Nahuj aizslēdza manu topiku? Nekādi noteikumi netika pārkāpti, nekas netika aizskarts? Jautājums ir pa tēmai? Jūs takā kautkādas hormonālas vecenes, visi tik godīgi un labiņi. Vienīgais ko Jūs mākat ir sekot bara instinktam, ka tik atnāk kāds jauniņais, srazu nav savējais un obligāti kādu jānodirš. Jums kautkādas problēmas skolā, ģimenē? Vienīgā vieta, kur varat izlādēties ir internets? Nu lūdzu palasiet kāds savus komentārus no malas, Jūsos var vērot tik daudz negatīvā un kautkādu debīlu vienaldzību, aukstasinību. Takā kautkādi zombiji raksta, Nomirsti, tu esi galīgi debīls, idiots. Lūdzu, uz priekšu, sāciet, vismaz būs ko palasīt un ar ko padiskutēt, bet ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
0.7lb Posted January 13, 2009 Report Share Posted January 13, 2009 Zagljiem padomus nedodam, pateicoties tadiem ka TEv musu valsti ir krize. Katrs sava veida censhas apzagt valsti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted January 13, 2009 Report Share Posted January 13, 2009 Par ko stress? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kedshoot Posted January 13, 2009 Author Report Share Posted January 13, 2009 Bļadj, 0,7 lb, Tu dauni, cik reizes var teikt, ka man ir tikai interese, es vēlos tikai UZZINĀT. Man pat nav mašīnas, nav tiesību, nahuj man tas benzīns. Da viss stress dēļ Jums, Jūs jau šeit izlādējiet savas emocijas uz citiem, kāpēc lai es arī to nedrīkstētu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
0.7lb Posted January 13, 2009 Report Share Posted January 13, 2009 Tu laikam neiedomajies tadu lietu ka seit ir ari cilveki kam ir mashinas un shada veida tu tikai vinjo sej negativas idejas. +vienigais daunis seit esi Tu, ja reiz vienreiz aizsledza topica tad tu neapzinies ka to pashu izdaris ari otreiz, sis ir vel nejedzigaks par iepriekshejo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted January 13, 2009 Report Share Posted January 13, 2009 Vispār jau statoilā nozagt nav problēmu, ir daudz dzirdēts un sekas 0, maģiskie marķieri Link to comment Share on other sites More sharing options...
kedshoot Posted January 13, 2009 Author Report Share Posted January 13, 2009 bļed vot daunis Tu esi lb. Kādas vēl negatīvas idejas es sēju? Ja es paprasīšu kā iemācīties pašaizsardzību, tad tā arī būs negatīva ideja? ok, moška nav labākais salīdzinājums, bet nu to lai izdomā kādi gudrāki cilvēki. Varbūt man šī tēma ir jāanalizē? Kā Tu zini, ko es sēju citos? Nekur noteikumos nav rakstīts, ka nedrīkst veidot šāda tipa tēmas. Un neko bezjēdzīgu šeit nesaskatu. Vienkārši izlgītojos. Paldies epixam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0.7lb Posted January 13, 2009 Report Share Posted January 13, 2009 (edited) Nee drosi aizsargaasamies, izdaudziisim veikalu stiklus, panjemsim visu ko atradisim Edited January 13, 2009 by 0.7lb Link to comment Share on other sites More sharing options...
kedshoot Posted January 13, 2009 Author Report Share Posted January 13, 2009 Tu esi tik viegli ietekmējams?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
0.7lb Posted January 13, 2009 Report Share Posted January 13, 2009 Ja ieraudzisi mani veikala ar kjiegeli rokaa tad varesi izdarit secinajumus ka bushu macijies no tavas skolas. Bet to laikm tev vel nesagaidit. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kedshoot Posted January 13, 2009 Author Report Share Posted January 13, 2009 lol, no kādas manas skolas, Latvijā vairs nevar interesēties par lietām, kuras interesē? Es taču neaicinu nevienu, tur tajā un tajā laikā, pulcēties tur un tur, un taisīt kautkādas nekārtības, vai man nav taisnība? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts