eziic Posted January 13, 2009 Report Share Posted January 13, 2009 Labs rīts. Problēma pavisam vienkārša - čalis paķēra HP portu, pārinstalēja no Vistas uz XP un vairs nevar piedabūt strādāt wireless'u. Ja nepieciešams vēl kāds info, droši dodiet ziņu. Varbūt vaina kaut kādos draiveros or somethin'? Neko daudz no šādām lietām nezinu, tāpēc būtu forši, ja kāds mani varētu apgaismot. Jau iepriekš paldies. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kRi Posted January 13, 2009 Report Share Posted January 13, 2009 Tak paskaties datora specenē kas par WiFi karti un uzinstalē draiverus.. Vēl var iečekot vai wireless nav fiziski izslēgts ar kādu pogu uz laptopa korpusa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted January 13, 2009 Report Share Posted January 13, 2009 dodu 99%, ka nav draiveri uzinstalēti, jo šitos gājienus no Vistas uz Xp zinu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr.Cox Posted January 13, 2009 Report Share Posted January 13, 2009 Man ari ir HP portivai + parliku no vistas uz Xp ... ka rezultata man notika tas pats kas vinam ... neko nevareju izdarit domaju aiznesisu lai sakune uber chali ar brillem .... Ka izradas man bija nodegusi visa wirless sistema un cietais ... hz ka tas iespejams .... Ta ka varbut problema ir jau lielaka neka liekas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
eziic Posted January 13, 2009 Author Report Share Posted January 13, 2009 Paldies kRi un Spamurajam, draiveri bija pie vainas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Norek Posted January 13, 2009 Report Share Posted January 13, 2009 Tevi vienkārši appisa uz naudu! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts