Jump to content
GIGN Forum

No Powerpointa Uz Word


#wL.Media
 Share

Recommended Posts

Čau,

Esmu saskāries ar KATOSTROFĀLU problēmu. Man ir dotas 3nedēļas laika, lai uztaisītu vienu tā teikt projektu: ''Es un Karjera'' un pie pirmā punkta jau sākās problēmas, man pirmajā punktā jāizveido smuku ''Karjeras plāna pakāpienus'' un wordā es to nevaru uztaisīt, un tagad rodas jautājums vai ir iespējams no pp shēmu pārlikt uz wordu? Vai arī iesakiet ko citu kā lai uztaisa kaut kur struktūrshēmu un lai wordā ielikt?

Help.

Link to comment
Share on other sites

lol, ar to ''Insert > Diagram'' vo šito izmantošu, paldies. Esmu izglābts.

Un tagad tāds jautājumiņš, nezinu kā tas notiek, bet taču beidzot vidusskolu uzreiz tajā pašā gadā iet uz augstskolu aka institūts ja? Vienkārši tajā shēmā jāraksta arī gadi kad iestāsies un kur iestāsies.

Un institutā cik kursi aka gadi jāmācās?

EDIT: Es domāju darīt, tā pabeigt vidusskolu (12.klases) un tad tajā pašā gadā iestāties kaut kādā augstskolā, un tad tur nomācīties tos 3-4gadus un man būs augstākā izglītība? Jo tu vienkārši uzrakstīji, ka ''mācoties tālāk var dabūt augstāko'' tas ir kā? Es iešu uz augstskolu ar domu, lai dabūtu augstāko izglītību.

Edited by #wL.Media
Link to comment
Share on other sites

Mācīties augstskolās ir brīva izvēle - gribi mācies, gribi nemācies. Jāmācās vidēji 3 - 4 gadi. Tad tu iegūsti bakalura grādu. Ja grib var pēc tam turpināt, lai iegūtu vēl augstāku izglītību t.i. maģistru. Tālāk vairs nosaukumus secīgi nezinu.

Link to comment
Share on other sites

:lol::lol::lol::lol:

Eu davai sarunaajam!! pirms posto izlasi savu postu 5 reizes, ja tev tas liekas gudrs( ar vaardu gudrs es nedomaaju ne stulbs), bet teishaam gudrs, tad spied post pogu, ja nee tad nespied, jo tu vienkaarshi kaadu nogalinaasi....

Kaads nezin no smiekliem i r iespeejams nomirt- es taa doamaju, smejaas smejaas, pietruukst elpa un zaudee samanju, a bezsamanjaa kaads tev lasa sitaas peerles un tu turpini smieties lidz nosmoc pa visam....

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...