Kavacky Posted January 8, 2009 Report Share Posted January 8, 2009 Es arī nesaptotu, kāpēc te daudziem jāpiesienas. Topiks pa tēmu un normāli uzdots, nevis no sērijas "čau esmu superrembo brālis un vai matu krāsošanai vajag matu krāsu arī jeb es ar guašām varu un biezpienu???". Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tumsik Posted January 8, 2009 Report Share Posted January 8, 2009 Ja kraso majaas, vienalga labak noperc frizieru veikala profesionalo krasu. Taas ir labakas par drogu produkciju. Bojajosaakais ir ja balina. Ja kraso viena tonii un izvelas normalu skidinataju (prof. krasam tadu vajag klat piepirkt, masu produkcijam viss ir iepakojumaa), tad rezultats bus labs, turklat pec nokrasosanas viena tonii mati klust mikstaki, spidigaki. Kadreiz bralim krasoju matus ari ar parastajam krasam (Palete laikam), bija ok. Par izkrissanu un tadam lietam nemaku komentet. Tikai rekinies, ka saknes ataug atri un, ja krasosi viena tonii, nevis skipsnaas, tad apmeram reizi menesi bus japiekraso saknes. Dzekiem vispar vieglak eksperimentet - nepatik, nodzen nost matus. Tagad vispar ziema - var staigat cepuree, ja rezultats briesmigs. Aa un vel, rekinies, ka ja parej uz tumsaku krasu (kaut vai paris tonus, nerunasim par melno), tad vari izskatities pec balgiimja vai tiesam emo, jo ada vairak kontrastes ar matiem. Nesaku, ka uzreiz jaskrien uz solariju pec tam bus, bet var gadities ari taa (sis no pasas personiskaas pieredzes) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sokraac Posted January 8, 2009 Report Share Posted January 8, 2009 topika apraksts gan taisnība Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazda2 Posted January 8, 2009 Report Share Posted January 8, 2009 Varbūt tev vienkārši ir lemts izkatīties pēc pedzika. Nodzen matus uz 0 un nēsā pidarku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
radler Posted January 8, 2009 Report Share Posted January 8, 2009 driizaak liekas ka wl tikai joko a juus tik dirshat Link to comment Share on other sites More sharing options...
#wL.Media Posted January 8, 2009 Author Report Share Posted January 8, 2009 Idioti. JĀ IDIOTI AR LIELO I. Jau sen prasīju, lai aiztaisa ciet, jo paldies pirmajām lpp es izlēmu, ka tomēr pamēģināšu nokrāsot matus tumšā krāsā, bet nē vajadzēja taču vēl divas lpp, kur katrs varētu vēl uzdirst. Link to comment Share on other sites More sharing options...
moby Posted January 8, 2009 Report Share Posted January 8, 2009 Truth hurts? Link to comment Share on other sites More sharing options...
RiSKS Posted January 8, 2009 Report Share Posted January 8, 2009 pag!!! bet negatiivaa energija!!! Are you scared? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts