Norkiz Posted January 4, 2009 Report Share Posted January 4, 2009 Tātad, vakar spēlēju Gignā... Emm kautkur ap pulkstens vieniem nakti... Tad sākās , nelielas problēmas ar šo kadru... fujitsy... Pirmkārt jau gags , no mana viedokļa tīri par neko... Ok , saprotu gribējās čalim paspīdēt un parādīt , ka viņš ir kruts , un redz , ka viņs var man aizbāzt muti. Gags bija pat to , ka laikam es tipa iejaucos sarunā un pateicu frāzi , tu laikam viņam patīc... Šis atmet tekstu , "vai es ar tevi runāju?" , es uzrakstīju , ka nē un piebildi pieliku , vai tad tas ko maina... Nu un tad jau bija Gag`s... Spēlēju tālāk , un kautkur pēc kādiem pāris raundiem uzmet banu... [reason - whaa]... Ok , takā man demo nav iespējams caurskatīt , es ielikšu tikai pašu demku un aiziešu pie drauga un izskatīšu visu demku , jo kā jau vienmēr jūs meklēsiet vietas kur piekasīties... Negribu te ilgi kašķēties , taču būtu labi , ja peteiktu man konkrētas lietas par ko, tad tu man liki ban , vai arī tev vnk bija vēlme mani nahrenizēt... Server IP address 192.168.1.104:27015 Connecting to 193.46.236.244:27015... Connection accepted by 193.46.236.244:27015 LOGIN] ---------------------------------------------------------------------- LOGIN] ---------------------------------------------------------------------- BAN] ---------------------------------------------------------------------- BAN] Tu esi izbanots no shii servera!!! BAN] Izbanojis tevi ir: fuj1tsy BAN] Nobanotaa speletaja niks ir: NoRkIs BAN] Iemesls banam: whaa BAN] Bans uzlikts pirms 0 dienam 11 stundam 25 minutem 32 sekundeem BAN] Bana terminsh ir peec nenoteikta laika BAN] Par jautajumiem shai sakara griezties www.gign.lv forumaa sudzibu sadaljaa BAN] --------------------------------------------------------- Spied te, ja vēlies redzēt demo Link to comment Share on other sites More sharing options...
LAVRx Posted January 4, 2009 Report Share Posted January 4, 2009 Es demo noskatiishos... Tomeer es visus juus ujobakus nesaprotu, ja admins pret jums izmanto kaada veida tiesiibas tas noziimee, ka tu to esi pelnijis. + Tevi vecaaki nav maaciijushi, ka citu sarunaas nedriikst iejaukties, kur nu veel ar debiilu tekstu! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Norkiz Posted January 4, 2009 Author Report Share Posted January 4, 2009 Tomeer es visus juus ujobakus nesaprotu, ja admins pret jums izmanto kaada veida tiesiibas tas noziimee, ka tu to esi pelnijis. + Tevi vecaaki nav maaciijushi, ka citu sarunaas nedriikst iejaukties, kur nu veel ar debiilu tekstu! Es jau nesaku , ka nebiju vainīgs vai ko tādu... Un nesaku arī , ka nebiju pelnījis... Taču , vai šis ir tas gadījums, kad vajag gagot? Ok viens ir , kad tu zini noteikumus un savas tiesības, otrs ir prast tās pareizi pielietot. Šajā gadījumā mūsu abu rīcība ir neadekvāta... Dažreiz jau var izspļaut kādu joku ne?... Vecāki man daudzko ir mācijuši , bet laikam jau kautko būšu palaidis garām... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Reno Posted January 4, 2009 Report Share Posted January 4, 2009 (edited) nu nu. bija manāms cik ļoti tu krīti viņam uz nerviem ar saviem jautājumiem, par to arī norāvi gagu. es būtu to pašu darījis. Par banu neko nezinu, es neņemos spriest par to vai tev ir vai nav wh, bet izskatās, ka tev vairāk uztrauc gags neviss bans Edited January 4, 2009 by Reno Link to comment Share on other sites More sharing options...
fuj1tsy Posted January 4, 2009 Report Share Posted January 4, 2009 Palūgšu šo demo palūrēt visiem adminiem, kam ir bana tiesības. Vot reaģēšanas spējas un 6 maņa chalim ir. Gagu tu norāvi par to, ka bāzies tur, kur tev nevajag. Kad es tev pajautāju , vai es tev ko jautāju, tu izspļāvi vēl kaut ko dumju, par ko arī atrāvi savu gagu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Norkiz Posted January 4, 2009 Author Report Share Posted January 4, 2009 Gagu tu norāvi par to, ka bāzies tur, kur tev nevajag. Kad es tev pajautāju , vai es tev ko jautāju, tu izspļāvi vēl kaut ko dumju, par ko arī atrāvi savu gagu. Es neko nesaku par gagu... Šobrīd mani uztrauc bans, par ko esmu viņu dabūjis.... Gagu varēja likt , varēja nelikt... Viss bija atkarīgs no tava garīga un citiem apstākļiem... Šobrīd mani vairāk uztrauc bans , un tā iemesli. Vismaz pasaki , kuri momenti tevi vairāk uztrauc... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ngEAr Posted January 4, 2009 Report Share Posted January 4, 2009 (edited) Demka gandriz neka nav , vienigais vinsh spele ka lohs un spej noshaut visus + var teikt zin kad ir aiz sienam chubari utt , ja nemaldos tad ir momenti ar prefire , bet man nav stiima lai ie4ekotu ar viewdemo. Vinsh pirms dd2 ari speleja? Skatijos ar wh , bija tur paris prostreli tieshi kvadrata , galvenais ka pec defa shauj spota , bet vinsh kvadrata. Ari ar viewdemo jaskatas => vinsh spied ctrl laikam atrak neka 4els ar slow izej. Sry , bet man nav ban tiesibas. Edited January 4, 2009 by ngEAr Link to comment Share on other sites More sharing options...
LAVRx Posted January 5, 2009 Report Share Posted January 5, 2009 Vinsh pirms dd2 ari speleja? Skatijos ar wh , bija tur paris prostreli tieshi kvadrata , galvenais ka pec defa shauj spota , bet vinsh kvadrata. Ari ar viewdemo jaskatas => vinsh spied ctrl laikam atrak neka 4els ar slow izej. Sry , bet man nav ban tiesibas. Nu naxuj tu te raksti??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Norkiz Posted January 5, 2009 Author Report Share Posted January 5, 2009 Nu , ko tad jūs tur spriežat? Es ceru , ka lieta virzās uz priekšu... Un būtu labi, ja admini izteiktu savu viedokli , lai es vismaz varētu aizstāvēt sevi... Link to comment Share on other sites More sharing options...
jerrico Posted January 5, 2009 Report Share Posted January 5, 2009 nevajg jau uzreiz ta, chalis ar skilli vismaz noskatas un izsaka savu viedokli Link to comment Share on other sites More sharing options...
allworth Posted January 5, 2009 Report Share Posted January 5, 2009 Viens pretrunīgs čalis tu esi. ngear ir defaults pidars, kas spēlē ar kubikiem... Vai ne, ngear vai estimate[D], kā nu tu sevi tagad dēvē. P.S. Piedodiet, ka iejaucos WH detektēšanas topikā, bet vienkārši gribējās ar jums papļāpāt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Norkiz Posted January 5, 2009 Author Report Share Posted January 5, 2009 ngear ir defaults pidars, kas spēlē ar kubikiem... Vai ne, ngear vai estimate[D], kā nu tu sevi tagad dēvē. P.S. Piedodiet, ka iejaucos WH detektēšanas topikā, bet vienkārši gribējās ar jums papļāpāt. Viss ir ok , dažreiz jau arī gribas uzsist kādu klaču... Nu vispār ja loģiski padomā , tad tur pretrunu nav, mana doma ir skaidra esmu biju neapmierināts ar gagu. Tas, kas tika tur uzrakstīts ir ar domu, lai neaizvainotu cienīto adminu... Biju diezgan labā omā, tāpēc neko diži neizteicos par to. Labāk tad pateikt , ka piekrītu gagam , un lai viņi ķerās pie bana izskatīšanas... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dj_erix Posted January 6, 2009 Report Share Posted January 6, 2009 (edited) Es pat nezinu...vairāk sliecos uz to ka nav tur nekā, bet dažos momentos tev ir ahūūūna reakcija....un es nesapratu to momentu (viens no pēdējiem raundiem) skaidri varēja redzēt, ka CT aizlec aiz kastes, bet kad tu samētā granātas, tu pat nepaskaties vai viņš tur ir vai nav....tu tizli palupī (paskaties, ne pašauj) uz kasti un tad nobliez CT tomkā. Un otrs, kas man ļoti nepatika....tu ej pa a2 un bļin izejot no stūra, tu pat necenties pārbaudīt vai ir kāds spotā (augšā), bet uzreiz liec tēmekli, lai trāpītu pa dzeku kas ir lejā. Karoch nezinu, lai kāds palūr ar kubikiem kā tur īsti izskatās aizkadrā. Edited January 7, 2009 by Dj_erix Link to comment Share on other sites More sharing options...
jerrico Posted January 6, 2009 Report Share Posted January 6, 2009 ngear ir defaults pidars, kas spēlē ar kubikiem... Vai ne, ngear vai estimate[D], kā nu tu sevi tagad dēvē. P.S. Piedodiet, ka iejaucos WH detektēšanas topikā, bet vienkārši gribējās ar jums papļāpāt. nezinaju ka tas ir viens un tas pats cilveks Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zloy^ Posted January 6, 2009 Report Share Posted January 6, 2009 ngear ir defaults pidars, kas spēlē ar kubikiem... Vai ne, ngear vai estimate[D], kā nu tu sevi tagad dēvē. P.S. Piedodiet, ka iejaucos WH detektēšanas topikā, bet vienkārši gribējās ar jums papļāpāt. Tak 4to ego BANITJ? on na posotj na gign igraet i ti ne pervij kto mne govaril 4to ego nick bil estimate[D] i u nego hvataet banov na raznih serverah? Link to comment Share on other sites More sharing options...
allworth Posted January 6, 2009 Report Share Posted January 6, 2009 Nu, es jau sapratu, ka GIGN nostāja ir tāda, ka GIGNā pofig uz viņa entajiem baniem citur. Kamēr viņš nav pieķerts te, tikmēr var spēlēt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Norkiz Posted January 6, 2009 Author Report Share Posted January 6, 2009 Un otrs, kas man ļoti nepatika....tu ej pa a2 un bļin izejot no stūra, tu pat necenties pārbaudīt vai ir kāds spotā (augšā), bet uzreiz liec tēmekli, lai trāpītu pa dzeku kas ir lejā. Karoch nezinu, lai kāds palūr ar kubikiem kā tur īsti izskatās aizkadrā. Mans saka, ka 60% tīrs. Takā man nav iespējams vēl noskatīties demo, jo tagad esmu mājās, tad uz to , ko atceros... Bet ja pareizi atceros, tad tas varētu teikt pat bija tā intuitīvi... Ja godīgi hvz , kas tur īsti bija. Man vieglāk būtu , ja būtu ar demku un tad varētu skaidrot katru momentu.... Katrā ziņā , man vēlme lai atrāk , jūsu banu specvienība apstās demo , un izdara secinājumus... Es tikmēr mēģināšu dabūt demku , un tad atbildēt uz taviem komentāriem.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
fuj1tsy Posted January 7, 2009 Report Share Posted January 7, 2009 Es to demo noskatījos vēlreiz, ar skaņu, izpētot visas aizdomīgās situācijas, un esmu gatavs atzīt, ka esmu kļūdījies. Lūgums unban adminiem noņemt šo banu. Atvainojos Norkiz par sagādātajām neērtībām. Link to comment Share on other sites More sharing options...
allworth Posted January 7, 2009 Report Share Posted January 7, 2009 BAN] Bans ar ID 14392 ir novaakts Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pats HARIJS Posted January 7, 2009 Report Share Posted January 7, 2009 fudžistu, paskaties vēlreiz demku, lēnām mierīgi un mēģini izprast viņa kubiku slēpšanas metodi! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Norkiz Posted January 7, 2009 Author Report Share Posted January 7, 2009 Atvainojos Norkiz par sagādātajām neērtībām. Pateicos par to... Ja viss ir atrisināts , tad varam slēgt topicu ciet... Paldies... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts