gelvis Posted January 1, 2009 Report Share Posted January 1, 2009 (edited) Es jau menesi meginu noskaidrot kā man panākt gatavu Strādājošu Source sdk ! Pats pa sevi vins man strādā , bet tikaij HL2 ,bet ar vinu es nekur neliksos !!! Visur kur esmu terejis savu laiku , es varu dabuut tikaij uz HL2 parejie neejot ... Ar HL2 es varu taisiit mapes tikaij hl2 - source nenem pretii [un nav visas pareizaas opcijas + texturas] ,bet nemot source Kautkas nestrādā - iztrūkst faili vai gameinfo.txt ar kuru itkā es tiku galā bet vienalga kautkas nav ! Vienmeer met vienu un to pasu erroru ! Esmu izmēģinājis tik daudz versijas un pacus ,ka saskaitiit nevar Griezies tikpat forumos ... Visur groba*nas pamācības kuras nenostrādā ... Tad kāds ,kas zin - stāstas kā to pareizi izdarīt Latviešu valodā ... Nav man STEAM , neorginalais/ie --------- Tai pašā laikā es domāju nopirkt Steam , bet es baidos ,ka veltigi iztereesu naudu + Kuras spēles konkrēti jāpērk -> kā vau pārliecināties ,ka es nopirgdams neiegrābšos un varēšu uzinstelēt strādajošu SOURCE sdk ... ??? Būšu nāvīgi pateicīgs tam ,kas spēs man palīdzēt vai noņemties ar mani caur PM !!! [pat nevarat iedomāties] Edited January 1, 2009 by gelvis Link to comment Share on other sites More sharing options...
vincister Posted January 1, 2009 Report Share Posted January 1, 2009 Source SDK strādājošs būs tām spēlēm, kuras tev būs nopirktas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gelvis Posted January 1, 2009 Author Report Share Posted January 1, 2009 Ir ! veci man izdevaaas ! esmu dziiivs pieraadijums tam ,ka ir iespejams neprekot nevienu speli , nekadus steap utt ! Man izdevaas ! parbaudiju viss iet ! mapes nem pretii css !!! vis ir idealak ka var gribeet ! nekad neesu juties pacilaataaak ! tik reali ! tas ir iespejams ! Vincister tev tomer nebija taisniiba ! navb jatere nauda lai sitas joks sanaaaktu ! MAN IR SOURCE SDK !!!!!! YEEEEEEEE es nnesu skops ! es padaliisos ka man viss sanaaca ! tuvaskajaa laika uztaisiisu topiku ! bet nu gan es taisisu mapi !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rambans Posted January 2, 2009 Report Share Posted January 2, 2009 ja tue izdzevas pasaki ka tu to dabuji gatavu jo man aizgaja viss bet man nerada grid nu tas restites kr4 ar map wiew kautkas nestradaa rekur mana vaina http://www.gign.lv/forum/index.php?showtopic=33777 Link to comment Share on other sites More sharing options...
d3ad_nOw Posted January 2, 2009 Report Share Posted January 2, 2009 Man vairāk kā gadu atpakaļ, jau bija izdevies palaist Source SDK un veiksmīgi izveidot kartes nepērkot neko. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oddish Posted January 2, 2009 Report Share Posted January 2, 2009 maizi un kefīru arī var iznest no veikala, par to nemaksājot.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rambans Posted January 2, 2009 Report Share Posted January 2, 2009 a varbut kads varetu paskatitites kas manai maizei par problemu maby veca ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
d3ad_nOw Posted January 3, 2009 Report Share Posted January 3, 2009 Tik tiešām? Un es kā muļķis eju pie kases, gaidu rindā un tērēju savu naudu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oddish Posted January 3, 2009 Report Share Posted January 3, 2009 Nu tu esi pilnīgs Kapēc maksāt?!?!? Ja var nozagt un nemaksāt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kefiirs666 Posted January 4, 2009 Report Share Posted January 4, 2009 Foršāk būtu, ja Latvijā sāktu kārtīgi strādāt LAA un ņemtu priekšā visus HOME PC, pārbaudītu programmatūru u.t.t! Vismaz valstij nauda būtu + Vieglāk ir nopirkt, nekā čakarēties! Link to comment Share on other sites More sharing options...
vincister Posted January 4, 2009 Report Share Posted January 4, 2009 Blood, moš vēl kāds pasakam, cik forši ir nopirkt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts