Jump to content
GIGN Forum

Vecaki


Cronat
 Share

Recommended Posts

YO, kadi jums ir vecaki, stulbi - normāli? Es savu senci laprāt nosistu, viņs atnak vnk uz manu istabu, paņem austiņas, bl* atmars aiziet uz lielo istabu un skatas filmu, pectam atdod un bl* skatos vairas mikrafons nestrada, vnk besi ara tie vecaki kkadi tizleni :@ No vienas puses norm,k a tādi ir, bet no otras no tehnikas vinji ir nulle. :pizdiblee:

Link to comment
Share on other sites

Kas tevi baro/ja visu mūžu? kas tevi skolā laida? kas tev drēbes pirka? kas tev šo pc pirka? kas tev tās austiņas pirka?

p.s tu esi pidins, kuram liekas kad viss ir vina ja tu to lietu.

Es ar vecākiem esmu apmierināts. Es pat teicu lai man uz z-svetkiem nekā nepērk, un jaunajā gadā nekur negāju jo problēmas ar naudu mājās.

Es dēļ tā tagad nepsihoju, kur nu vel veidju topic.

aizej izlec pa logu!

Link to comment
Share on other sites

Izvēlēties (patīk/nepatīk) var draugus... Nevis vecākus... un, lai kādi tie arī dažreiz būtu, tie ir jāciena un jāmil, jo tie ir Tavi tuvākie cilvēki...

Link to comment
Share on other sites

CRONAT tu esi vienkārši idiots! Ja tev nebūtu vecāku tu vainu būtu kautkur uz ielas izmests, vai tu sēdētu bērnu namā! Tu esi nepateicīgs sūds! Taviem vecākiem vajadzētu tevi tā noslānīt ka no tevis nekas pāri nepaliktu! Kurš tev dod pajumti, ēdienu, siltu gultu? HUJ!

Link to comment
Share on other sites

Tevi par tadiem vardiem vajadzetu uz ielas izmest, tad tu varetu iet kur deguns rada, ar visu savu datoru un austinjaam.

gribetu zinat, ko tad tu daritu, stulbais, nepateicigais suuda gabals!

Un tavai zinashanai, labprat raksta ar B nevis P dauni.

Edited by QuikStar
Link to comment
Share on other sites

katram attiecīgā vecumā uznāk tādas vai līdzīgas domas, tik nesaki ka pašam nekas līdzīgs nav bijis tas viss ir pilnīgi normāli, tiesa gan topicus par tādu shitu gan nebija vajadzīgs taisīt. paaugsies n sapratīs cik tomēr tie "stulbie" vecāki ir daudz devuši n veltījuši viņa paša dzīvei.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...