Pallma Posted May 15, 2005 Report Share Posted May 15, 2005 Taatad , sniedzam otram atbildi / paliidziibu / atbalstu Ljoti svariigi lai Juus ticat ka augusts buus kaa odzinja bez lietus , lai varu atpuusties ! - Shis ir mans jautaajums , esi sinoptikjis atbildi ! Laiks tavam Jautaajumam ! Buchas Pallma Link to comment Share on other sites More sharing options...
Reno Posted May 15, 2005 Report Share Posted May 15, 2005 nee neticu... kaut kas augustaa bija saistiits ar taam 7 lietus nedeeljaam peec kaut kaada tur ticeeejuma.. q- cik var? Link to comment Share on other sites More sharing options...
moby Posted May 15, 2005 Report Share Posted May 15, 2005 nee neticu... kaut kas augustaa bija saistiits ar taam 7 lietus nedeeljaam peec kaut kaada tur ticeeejuma.. q- cik var? ir 2 datumi kuros ielistot ir baigie suudi , bet datumus neatceros Ja ielist 7 bralos tad liis 7 dienas! Ja ielist 7 guletajos tad liis 7 nedelas! ( kaut biskinj bet liis) pirms paris gadiem ta bija, ielija 7 guletajos un tiesam 7 nedelas lija lietus katru dienu.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
EDD Posted May 15, 2005 Report Share Posted May 15, 2005 es domaju, ka bus salidzinoshi saulains laiks, jo bushu turcija un tur ipashi nelist... Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted May 15, 2005 Report Share Posted May 15, 2005 oi oi oi, es esmu tik forshs es braucu uz turciju un tagad es te visiem to staastu. skatos ka neviens patiesais staasts par eddu sen nav bijis. mmmm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
EDD Posted May 15, 2005 Report Share Posted May 15, 2005 ahahha ! uzkjeeraas! gaidu, ko tu atkal safabriceesi muljlja ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted May 15, 2005 Report Share Posted May 15, 2005 nu vismaz jaasatiek lai var izdomaat kaut ko par tavu augstpraatiigo muuli vai kaut ko taadu. no zila gaisa taa pagruutaak. vajag vismaz uzmest acis Link to comment Share on other sites More sharing options...
EDD Posted May 15, 2005 Report Share Posted May 15, 2005 a es vispaar vareetu kautkur izraut kaadu naudu un biku noziedot.. piektdien pecpuse-diena? Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted May 15, 2005 Report Share Posted May 15, 2005 oj. nice mon. (rasta style) droshi. Piektdienaas esmu briivs kaa (kaa meedza teikt 7klasee mans klasesbiedrs) punjkjis lidojumaa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
EDD Posted May 15, 2005 Report Share Posted May 15, 2005 ok, 12.00 es eju uz starwaru pirmo pieejamo seansu (pidari uz pirmizradi nepardeva biletes) - bastojam pedejo skolas dienu - vai nav jauki ? - un tad pec tam it ka briva diena - gan jau lidz ~16.00 uzzvanisu. tas ir dariijums. Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted May 15, 2005 Report Share Posted May 15, 2005 lol es arii eju uz to staar waaru seansu. kuraa rindaa tev biljetes? Link to comment Share on other sites More sharing options...
EDD Posted May 15, 2005 Report Share Posted May 15, 2005 man liekas ka 13 vai 14 rinda... un vietas kautkur pa vidu. nu, labakas vietas zale, mes tomer pashi pirmie biletes dabujam - gajam pirkt pirmaja pardosanas diena, stundu pirms kino veras valja un vel njemam gulammaisus lidzi it ka butu gulejushi pie durvim edit: aa, tikko saaku rakstiit pedejo shiigada tok eseju riitdienai (shodienai) un iedomajos ka japastasta taksh ka man par visam iepriekshejam 10 bijis... un tu vel kautkad teici ka toku neviens nerubijot Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted May 16, 2005 Report Share Posted May 16, 2005 lol. nu vienmeer atrodas kaads kas domaa ka rubii toku. It's normal. Kreicbergam arii visur 10 bija, a finaala esejaa tas pats banaalais C kas visiem. Taa ka nesapriecaajies paaraak es biljetes nopirku neilgi peec tevis (10 rinda laikam). Cik esmu seedeejis 9,10,11,12,13,14 rindaa 10-11 liekaas visforshaakaas (cik nu atceros) Link to comment Share on other sites More sharing options...
EDD Posted May 16, 2005 Report Share Posted May 16, 2005 nu labi kreicbergs vienkarshi ir lols. es nemaz uz 40+ punktiem neceru. to gala eseju tapat jau neverte sevcenko bet external pidari, vai ne? tapec jau ari visiem sudigas atzimes.. karoche pajaat hmm bet 10 rinda 1. auditorijaa man liekas bishku par tuvu Link to comment Share on other sites More sharing options...
spite Posted May 16, 2005 Report Share Posted May 16, 2005 hmm bet 10 rinda 1. auditorijaa man liekas bishku par tuvu Es nespeeju saprast kaa var seedeet taalaak par 7.rindu! Tur tak viss efekts zuud! Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted May 16, 2005 Report Share Posted May 16, 2005 tev jau acis EDD - nav nav pa tuvu - es tak saku - veicu ekspertiizi, un shaadi ir rezultaati. Tuvaak pa 10o rindu tieshaam vareetu buut pa tuvu, bet 9 veel nav tik traki. a ko tu gribi teikt ka tev nelaboja shevchenko? (gruuti noticeet ka kaads cits ir tik SIK lai to shitu uznjemtos) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pallma Posted May 16, 2005 Author Report Share Posted May 16, 2005 vislabaak balkoninjaa suucot kokteiljus Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted May 16, 2005 Report Share Posted May 16, 2005 aa - taa ir lieta ko neesmu proveejis forumsinemaas taapeec nemaaku teikt kas un kaa. bet kaut kaa liekas ka lejaa tomeer forshaak (cik nu esmu balkonos vispar seedeejis) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now