Jump to content
GIGN Forum

Help Centrs

Pallma
 Share

Recommended Posts

Taatad , sniedzam otram atbildi / paliidziibu / atbalstu

Ljoti svariigi lai Juus ticat ka augusts buus kaa odzinja bez lietus , lai varu atpuusties ! - Shis ir mans jautaajums , esi sinoptikjis atbildi !

Laiks tavam Jautaajumam !

Buchas

Pallma

nee neticu... kaut kas augustaa bija saistiits ar taam 7 lietus nedeeljaam peec kaut kaada tur ticeeejuma..

q- cik var?

ir 2 datumi kuros ielistot ir baigie suudi , bet datumus neatceros

Ja ielist 7 bralos tad liis 7 dienas!

Ja ielist 7 guletajos tad liis 7 nedelas!

( kaut biskinj bet liis) dry.gif

pirms paris gadiem ta bija, ielija 7 guletajos un tiesam 7 nedelas lija lietus katru dienu.... zaban.gif

ok, 12.00 es eju uz starwaru pirmo pieejamo seansu (pidari uz pirmizradi nepardeva biletes) - bastojam pedejo skolas dienu - vai nav jauki happy.gif ? - un tad pec tam it ka briva diena - gan jau lidz ~16.00 uzzvanisu.

tas ir dariijums.

man liekas ka 13 vai 14 rinda... un vietas kautkur pa vidu. nu, labakas vietas zale, mes tomer pashi pirmie biletes dabujam - gajam pirkt pirmaja pardosanas diena, stundu pirms kino veras valja un vel njemam gulammaisus lidzi it ka butu gulejushi pie durvim happy.gif

edit: aa, tikko saaku rakstiit pedejo shiigada tok eseju riitdienai (shodienai) un iedomajos ka japastasta taksh ka man par visam iepriekshejam 10 bijis... un tu vel kautkad teici ka toku neviens nerubijot wink.gif

lol.

nu vienmeer atrodas kaads kas domaa ka rubii toku. It's normal. Kreicbergam arii visur 10 bija, a finaala esejaa tas pats banaalais C kas visiem. Taa ka nesapriecaajies paaraak happy.gif

es biljetes nopirku neilgi peec tevis (10 rinda laikam). Cik esmu seedeejis 9,10,11,12,13,14 rindaa 10-11 liekaas visforshaakaas (cik nu atceros)

nu labi kreicbergs vienkarshi ir lols. es nemaz uz 40+ punktiem neceru. to gala eseju tapat jau neverte sevcenko bet external pidari, vai ne? tapec jau ari visiem sudigas atzimes.. karoche pajaat happy.gif

hmm bet 10 rinda 1. auditorijaa man liekas bishku par tuvu

tev jau wacko.gif acis smile.gif

EDD - nav nav pa tuvu - es tak saku - veicu ekspertiizi, un shaadi ir rezultaati. Tuvaak pa 10o rindu tieshaam vareetu buut pa tuvu, bet 9 veel nav tik traki.

a ko tu gribi teikt ka tev nelaboja shevchenko? (gruuti noticeet ka kaads cits ir tik SIK lai to shitu uznjemtos)

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
 Share

• Create New...