Jump to content
GIGN Forum

Izdzēsts Liels .rar Fails


elvison
 Share

Recommended Posts

Tātad esmu saskāries ar nelielu problēmu, pie kuras ar risinājumu vēl neesmu nonācis.

Tātad, nedēļu vai pat divas atpakaļ izdzēsu no portatīvā windows vista .rar failu, kas svēra 25GB. Iekšā bija daudz daudz bildes .jpg formātā un pat iespējams .bmp, kā arī pāris word.doc faili. Vēlētos to visu .rar paciņu dabūt atpakaļ, bet nezinu vai tas būtu iespējams. Tādēļ vēršos pie visiem gign lietotājiem, hakeriem, programmētājiem, kas gudrāks un var izpalīdzēt.

Vēl nedaudz, ko esmu darijis un ko ieteica draugi. Atradu programmu file scavenger, kura atrada failus, bet ir nepieciešams sadalīt C: disku divās daļās.

Uzreiz čēros gogles tantes svārkos un meklēju kā sadalīt HDD un uzdūros šādai programmai partition magic. Nu neko, nolādēju, mēģināju sadalīt, bet nekā nesanāca.

Tātad man ir vēlviens dators no kura tika tie faili pārmesti uz portatīvā datora un pēc tam izdzēsti, varbūt ir lielāka iespēja dabūt no personālā atpakaļ datus, kuram virsū ir XP, nekā no portatīvā. Bet personālajam windows xp tika pārinstalēts, tapēc jau faili tika pārmesti.

Tas par manu problēmu, ja vajag vēl kādu sīkāku info, droši jautājat.

Ar cieņu eLv.

Link to comment
Share on other sites

Pamēģināšu ko darīt lietas labā, bet paldies pagaidām par ieteikumiem, rīt ķeršos pie darba. Ja ir vēl kāds variants vai arī no pieredzes ir kāds padoms, nekautrējies, droši liec galdā.

P.s. Atvainojos moderātoriem, ka sagādāju neērtības ar savu topic`a izveidošanu, ne pēc noteikumiem.

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...