rasco Posted December 29, 2008 Report Share Posted December 29, 2008 Chau! BAN] Tu esi izbanots no shii servera!!! BAN] Izbanojis tevi ir: Zorg BAN] Nobanotaa speletaja niks ir: arvids_tikaini_rugaji BAN] Iemesls banam: aim BAN] Bans uzlikts pirms 247 dienam 9 stundam 23 minutem 20 sekundeem BAN] Bana terminsh ir peec nenoteikta laika BAN] Par jautajumiem shai sakara griezties www.gign.lv forumaa sudzibu sadaljaa BAN] ---------------------------------------------------------------------- Kicked :TEV IR BANS. Iemesls: aim. Vairak info.. Bans uzlikts pirms 247 dienaam Nezinu, gan jau shis cilv. cheetoja, bet tas nebiju es, esam laikam vienaa tīklā Man pašām ir steemotajs CS, agrāk daudz esmu spēlējis netgamees (biju +- pazīstams tur, tāpēc nekādu man tur problēmu nebija), tad paargaaju uz gign, tad kaadu laiku nespeeleeju cs.. (smieklīgi-neticami laikam daudziem būs, bet cheetus neesmu pat meeginaajis likt, pat LANaa ) P.S Niks - rasco Noņemiet lūdzu banu, sāku atkal šād tad uzspēlēt cs. Paldies! Link to comment Share on other sites More sharing options...
eziic Posted December 29, 2008 Report Share Posted December 29, 2008 (edited) Citēju sūdzību FAQ Man ir bans, bet tas ir uz nepazīstama nika un nav manējais Tev ir vairāki varianti: 1) dabū stacionāru IP adresi, kura nemainās 2) restartē savu DSL modēmu, lai nomainās IP adrese 3) piereģistrē niku un sarunā ar adminiem, lai uz tavu niku uzliek imunitāti banošanai Edited December 29, 2008 by eziic Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pats HARIJS Posted December 29, 2008 Report Share Posted December 29, 2008 5ls Link to comment Share on other sites More sharing options...
rasco Posted December 29, 2008 Author Report Share Posted December 29, 2008 Paldies eziic! 1 un 2 punktu nav iespējams veikt.. Atliek 3. - 3) piereģistrē niku un sarunā ar adminiem, lai uz tavu niku uzliek imunitāti banošanai Ar kādu adminu man jāruna par imunitaates uzlikšanu nikam? kasparam? Paldies! Link to comment Share on other sites More sharing options...
LAVRx Posted December 29, 2008 Report Share Posted December 29, 2008 1 un 2 punktu nav iespējams veikt.. Atliek 3. - 3) piereģistrē niku un sarunā ar adminiem, lai uz tavu niku uzliek imunitāti banošanai Ar kādu adminu man jāruna par imunitaates uzlikšanu nikam? kasparam? Paldies! Es pieljauju, ka neviens admins tev neliks imunitaati banoshanai jo tu neesi zinaams sheit gignaa. Tev ir divas iespeejas - nomainiit IP vai samaksaat 10Ls. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rasco Posted December 29, 2008 Author Report Share Posted December 29, 2008 sk. IP es nevaru nomainīt vieniigi proxy, bet tas laikam ir neatljauts.. Nesaprotu, tam cilveekam gandriiz pirms 1 gada ir uzlikts ban, kaapeec nevar atcelt? Nu ja vinjsh paraadiisies gignaa atkal ar saviem cheetiem, veelreiz nobanojiet un viss, es suudziibu tad ar nerakstiishu.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
.em^ Posted January 1, 2009 Report Share Posted January 1, 2009 Cik man zināms, diemžēl izņēmumu nav. Palasi šo un izvēlies sev piemērotu risinājumu. Lapā arī ir norādīts kurām personām nosūtīt naudu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts