Desperados Posted May 14, 2005 Report Share Posted May 14, 2005 Es uztaisīju serveri uz HLDS, bet viņš nestrādā.... WHY????? daži saka ka ir kodēts IP... a kā var atkodēt??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
worm Posted May 14, 2005 Report Share Posted May 14, 2005 es tev ieteiktu pazvanit provaiderim un palugt ip dekoderi... austrijaa shis pakalpojums ir pieejams jau kopsh 2000. gada, bet kaa mes visi zinam, austrija ir tehnologjijas magnaats - tatad - es... domaaju... varetu but ka tiksi sveikaa ar simbolisku samaksu protams sliktak ir tad, ja nepiecieshami vairaki ip dekoderi, jo tad var rastiest savietojamibas problemas. ja tu dzivotu austrijaa, tad shada problema nerastos. visticamak tev deretu shis te variants, tas ir pietiekami leets: bet protams ja tu gribi kvalitativi dekodeet ip, tad tev bus vajadzigs shis: atceries, lai tu dabutu dekoderi tev OBLIGATI jaaizpilda shii forma (vai kaut kas liidziigs): Lieta taada ka muusdienaas dekoderus nevienam taapat nedod jo tas ir speeciigs ierocis zinaataaju (hackeru) rokaas. Saproti? Ceru ka tev viss sanaaks, ja veel kaadas probleemas droshi raxti! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oddish Posted May 14, 2005 Report Share Posted May 14, 2005 te bik jaunāks modelis. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pallma Posted May 14, 2005 Report Share Posted May 14, 2005 Un ko shii ieriice dara!? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ExtraOrdinary Posted May 14, 2005 Report Share Posted May 14, 2005 atkodee IP ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pallma Posted May 15, 2005 Report Share Posted May 15, 2005 ExtraOrdinary atbilde izsmeljosha ! Kaapeec jakodee ! worm - ko jauku verkjis pareizaas rokaas var nodariit ! Ir interesanti ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Desperados Posted May 15, 2005 Author Report Share Posted May 15, 2005 TnX piezvaniiju adminam interneta vins teica ka es pizdi dabuusu ja kauko taadu dariisu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oddish Posted May 15, 2005 Report Share Posted May 15, 2005 a ko tu konkrēti viņam prasīji ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted May 15, 2005 Report Share Posted May 15, 2005 TnX piezvaniiju adminam interneta vins teica ka es pizdi dabuusu ja kauko taadu dariisu nu redzi. Puisis neko nav maaciijies no Austrijas koleegjiem un nepavisam nav informeets par Latvijas likumdoshanu. Es tev ieteiktu pazvaniit vinjam veelreiz un apvaicaaties vai vinsh ir informeets, ka neljaujot tev nodarboties ar ip atkodeeshanu vinsh paarkaapj tavas cilveektiesiibas un par to ir paredzeets administratiivs sods 20-50ls apmeeraa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
EDD Posted May 15, 2005 Report Share Posted May 15, 2005 starp citu, jaunaja LR Likumdosanas panta nr. 171 par telekomunikaciju pakalpojumu sniedzeju klientu tiesibam skaidri un gaishi stav rakstiits, ka administratoriem jakode/jaatkode IP pec klienta pieprasijuma... un pie tam veel cilveektiesiibas... karoche, ja vinsh saka ka pizdi tev dos, tad tu vari mierigi vinam draudet ar tiesu, ka vinju ietupinasi un vel pikji norausi! shis noteikti nomiiziis !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now