Bijach Posted May 14, 2005 Report Share Posted May 14, 2005 pulkstens ~ 3:42.. speeleeju gignaa iet fun mapes paaris kraani jau perm. noraavushi plaans iet guleet, peeknsji viens saak aurot, ka kex ar niku psc esot chiiteris.. bik paveeroju, jaa tip bliezh caur kasteem bik, rakstu xb 0 psc chiti smird.. paraadaas Client "psc" has immunity uzrakstu oooops, ar ideju, ka laikam smagi esmu kljuudijies un paraadaas: BAN] ---------------------------------------------------------------------- BAN] Tu esi izbanots no shii servera!!! BAN] Izbanojis tevi ir: psc BAN] Nobanotaa speletaja niks ir: Bijach BAN] Iemesls banam: aizmirsti BAN] Bans uzlikts pirms 0 dienam 0 stundam 0 minutem 0 sekundeem BAN] Bana terminsh ir peec 0 dienam 16 stundam 39 minutem 0 sekundeem BAN] Par jautajumiem shai sakara griezties www.gign.lv forumaa sudzibu sadaljaa BAN] ---------------------------------------------------------------------- Kicked by Console: TEV IR BANS. Iemesls: aizmirsti. Vairak info konsolee Kicked :TEV IR BANS. Iemesls: aizmirsti. Vairak info konsolee gribeetu paluugt banu nonjemt un pieskjirt xwho, lai taadi gadijumi vairs neatkaartotos.. aa tad pie reizes vel.. shodien speeleeja tas skillmaster kursh ir chiiteru sarakstaa un Outlawz bljaava, lai lieku banu un pats meiginaja kikot, bet dzhekam(skillmaster) ne silts ne auksts.. abi rakstijaam gan kick, gan es ban, bet rezuultaata nekaada, tik paraadas, ka itkaa nobanots.. un + vel gribeeju pajautaat xrr2, jo biezhi uz autorr nogljuko un daudzus izmet ar svc_bad vai kkaadiem taadiem suudiem un tad rr ir nepiecieshams.. paldies par uzmaniibu nja, ok, time 2 sleep Link to comment Share on other sites More sharing options...
worm Posted May 14, 2005 Report Share Posted May 14, 2005 1kaart tu suukaa 2kaart tu suukaa 3kaart lasi 1 punktu buus tev maaciiba nebanot nepareizus cilvekus, kaa arii turpmak neklausies ko saka kaukadi daunji... es ari varetu sakt bljaut ka chiito tas un tas... p.s. neko no prasiitaa nedabuusi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Outlawz Posted May 14, 2005 Report Share Posted May 14, 2005 paga nejauc 2 lietas kopaa. par skillmasteru ir pavisam cita teema un cits topiks. bet nu ar banaanu bijach kljuudijaas (man bija taada aizdoma ka psc ir worms jo deagle mapee tur panesaas baigaas razborkas un teksti bija tieshi worm style ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
nOnE Posted May 14, 2005 Report Share Posted May 14, 2005 Tas Taksh ir muusu GIGN.lv Link to comment Share on other sites More sharing options...
worm Posted May 14, 2005 Report Share Posted May 14, 2005 paga nejauc 2 lietas kopaa. par skillmasteru ir pavisam cita teema un cits topiks. bet nu ar banaanu bijach kljuudijaas (man bija taada aizdoma ka psc ir worms jo deagle mapee tur panesaas baigaas razborkas un teksti bija tieshi worm style ) lol nu es vienigais ko teicu kad spelejaam deagle karti ir "sosi" un es to atkartoju kadas 5x Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bijach Posted May 14, 2005 Author Report Share Posted May 14, 2005 attieksme rullee, vairs man nav ko piebilst. lock up Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now