Jump to content
GIGN Forum

Tiesības Uz Gign Pub.


devinji
 Share

Recommended Posts

Spēlēju šeit no gign pirmsākumiem. Ar dažādiem nickiem , bet tas nemaina būtību. Likās , ka nav vajadzība pēc tiesībām , par cik bija busteris. Tagad nepieciešamība ir ar vien vairāk un vairāk. spēlēju katru dienu laikos apmēram no 15:00 līdz 4:00 naktī. admini netrūkst ? jā viņu netrūkst , tiešām. Trūkst tādi kuri pievērš uzmanību čīteriem. ieskataties sūdzību sadaļā. parādās jau tādi topici kā "Aizmukušie čīteri" un "admins nelieto tiesības". kā piemērs varētu būt šitā mape un šitā mape kur sajūta bija , ka admini un čīteri saspēlējas. nav tā , ka slēptu , bet skrien ar aimu. admini uzmanibu nepievērš.

kādas tiesības gribu ? protams ka BAN un admin chat votemap un kick. votemap vienkārši tapēc , ka laikā kad es spēlēju (pa nakti no 12:00 līdz 4:00). votemap ir nepieciešams lai tauta nepazustu. kick ? bieži tajā laikā nav adminu un kāds ar c4 visu mapi sēž bāzē.

Spēlēju diegan labi un čīteru no nečītera protu atšķirt lieliski.

nicks nav regots , bet par regotu nicku nekas nav teikts. ja ļoti , ļoti vajadzēs būs regots.

mans nicks: NINE

admins kurš rekomendē: macho.

vismaz rekomendēja kad pirmo reizi rakstīju pieteikumu. nesen. kapēc toreiz tiesības neiedeva ? bija kādi 10 admini kuri rekomendēja mani , bet beigās (nezinu kapēc ) topics nomira un pēc mēneša viņu aizslēdza.

P.S , cerams ka šitas topics nenomirs kā iepriekšējais un kā visi šajā sadaļā

Edited by devinji
Link to comment
Share on other sites

kas pie velna tu tāds vispār esi? online laiks arī tikai 20h. Pēc manām domām, ir daudzi, kas būtu acc vairāk pelnījuši, tāpēc domāju, ka tev nespīd.

tas, ka tu serverī pirmoreiz parādījies 28.11. arī runā pats par sevi.

Link to comment
Share on other sites

ar niku NINE es tevi nemaz bieži neesmu redzējis, pāris reizes. Pēc statiem skatoties nemaz ar tik bieži neuzturies, tikai 20 h. So Anti

P.s atklāj savus nikus

EDIT: nesaprotu kaapeec tew vajag viss tas chernis ar nikiem, nafig tu vinjus maini ?? Tadu niku varensox zinu, un ja tu esi šis cilvēks tad jau no manis būs rec :thumbsup: , jo tādu niku zinu kopš laikiem kad es te sāku spēlēt, reportējis čīterus esi ban acc adminiem ... tad jau buu viss kulē ... :)

Edited by h1tex
Link to comment
Share on other sites

Teiksim,tā visu laiku nekādi jaunie talanti nebija pamaniiti lidz uzradies TU,okej spele tu super un teiksim taa parak super salidzinoshi ar lielako dalju speletajiem,un esmu droshs ka spesi atpaziit chiterus,bet parak daudz tu prasi! Butu sacis ar kick ,vai ko tamlidzigu,jo cik es redzu majas lapaa online ir visu laiku kads,teiksim taa admini medz rooteet!Ienaak viens otrs iziet!!OKej it kaa tu esi ilgi starp mums,bet tu jau varetu vispirms stadiities priekshaa,jo domaju ka te slepjot savu identitāti,tu vairāk ANTI dabūsi nekā REC!

Parak daudz prasa!Admini ir! Reg nick nav!Uz nicka NINE nospeletas tikai 20h! Tatad izseciniet pashi! ja atklasies ka tas ir kads forshs oldschool papa :) Tad domas vareshu mainiit :)

Vinsh ir kluss un ne ar ko aciis nav iekritis,tikai ar savu skillu!

Link to comment
Share on other sites

Atvainojos, ka te iediršu, bet, kesh, jeb kas nu tu tur skaities. Par varensox'u dubultošanos var izteikt šis:

Player IP Addresses:

IP Used

87.110.55.33 174

78.84.27.199 89

81.198.24.130 53

78.84.11.219 49

78.84.3.147 46

81.198.24.148 45

78.84.11.109 29

87.110.54.87 29

78.84.22.222 28

84.237.144.77 23

Pastāv jau arī iespēja, ka tu katru dienu ej uz citu salonu, bet man tas neliekas diez ko ticami.

EDIT: +/- nesaprotami, bet domu var saprast

EDITv2: negribu norauties un netaisīšu jaunu postu, tāpēc rakstīšu tepat - samuray, tāpēc jau arī ir tik neticami, ka spēlē no tik ļoti daudzām IP adresēm, un ne jau pa vienai reizei, bet pārdivdesmit vismaz.

Edited by kaza4ok
Link to comment
Share on other sites

kaza4ok , man ir mdsl un ruteris + mana majas ir bez maz vai salons. ip man mainās gandriz katru dienu kad ir sūdīgs laiks.

es nesparotu ko tu gribi pierādīt ? ka es neesmu varensox ?

varensox - cs registrētais nicks

kesh - foruma nicks

NINE - jaunais nick's (ar šito nicku pārsvarā spēlēju kad esmu noskaņojies tiešām spēlēt)

lai nu kā gribētos dzirdēt atsauksmes. par varensox'u aka kesh'u aka NINE.

Edited by kesh
Link to comment
Share on other sites

AAA varenjiks :) Bet kesh vel nav atbildejis uz macho jautajumu :

http://www.gign.lv/forum/index.php?showtopic=33385&st=0

Isteniibaa man jau nekas nav pret vinju,bet ir dazhi labi atgadijumi,kad kesh medz aardiities serverii un lamaaties!:( Un vai tad vinjam netika kaut kas uzlikts un pec tam apgriezts?

Edited by GooD`MeN
Link to comment
Share on other sites

jā ir gadījies kad lamājos. kam negadās :) nu labi eziitim negadās :D

nē man nekad nav bijušas šeit tiesības :)

ā lol nemaz nebiju pamanījis , ka man tur kautko prasa , bet ei nu sazin kad tas bija kad redzēju tik atceros kad redzēju , to dēmo protams pameklēšu. par cik tas topiks ir editēts līdz nepazīšanai es tur vairs neko nesaprotu.

EDIT: atceros kapēc nevarēju atbildēt , jo demo nevaru noskatīties deļ tiem protokoliem.

] viewdemo svolo4.dem
Playing demo from svolo4.dem.
WARNING! svolo4.dem has an outdated demo format.
>Protocol Version 48, Spawn count 46 (HLTV)

WARNING! Server returned protocol version 48, not 47
Demo file completely loaded.
Demo file completely loaded.
Disconnected.
Demo playback stopped.
Automatic connection

Edited by kesh
Link to comment
Share on other sites

Man personīgi šis indivīds neizraisa nekādu uzticību - biežās niku maiņas, n-tās IP adreses, neizmērojama augstprātība - nepatīk tādi tipi. Spēlē jau labi, skills patiešām ir (ja tas ir skills), bet lai atpazītu čīterus, nekādu baigo skillu nemaz nevajag. Tipisks piemērs - es! Šauju es sūdīgi, bet pidarus no spēlētājiem gan māku atšķirt diez gan labi. Lai nu kā, te nav runa par mani. Tava pašreizējā attieksme man liek domāt, ka uzskati sevi par pārāku kā visi citi šeit. Uzskati, ka adminēt vari par tik pat labāk, cik labāk par visiem spēlē. So, šobrīd sliecos uz ANTI.

Link to comment
Share on other sites

ja apsolaas speeleet ar VIENU niku tad jau vareetu rekomendeet! ja nee tad trekns anti, jo nafig adminam buutu jateeree savs laiks, lai skatiitos uz citu adminu, kursh speelee zem fake? "rec" isteniibaa gruuti iedot ( tas taa vispaariigi, ne tieshi shis gadiijums), jo ir chalji, kas peec teisiibu ieguushanas baigi mainaas un ne uz to forshaako pusi!

PS:kaa tos attachmentus var iztiiriit? a to vairs nevienu bildi nevaru pievienot... :)

EDIT: ANTI, shaadi admini mums nav vajadziigi @ gign, kuriem patiik "speeleeties" ar citiem adminiem, velkot vinmjus uz muljkji!

Edited by jonathan
Link to comment
Share on other sites

Kaut kaa nedaudz stulbi! Nafig kad es tevi nobanoju tu nevareeji rakstiit suudziibu no kesh nika!

Visa taa tava padariishna ar entajiem nikiem ir diezgan stulba. Ja es visu esmu pareizi sapratis tev forumaa ir divi accounti kas jau NINE un Kesh... Tas vaitad ir atljauts! Arii normaali nav kad tu prasi tiesiibas ar niku NINE, bet visas pretenzijas atspeeko ar niku KESH :whistling: Taakaa man nav nekaadas daljas gar forumu es nenjemshu visu ieprieksh teikto veeraa.

Ja runaajam par cs es dodu REC ja tu pieregosi vienu niku - Kessh varensox vai NINE chista pajaat kuru, un veelaaak vairs necentiisies lietot paareejos nikus gign serverii..

Link to comment
Share on other sites

Niku mainjas ir pilniigi liekas, ja tu gribi buut admins, par to ir jaaizmirst. Nezinu, man jau liekas adminu ir vesela armija

edit : izlasiju ari to svolo4 topiku , nu kamon, pilnigs bezpridels, ANTI

Edited by myth
Link to comment
Share on other sites

Izlasiiju to svolo4 topiku spamaa SHO TE..

Tagad man ir sakaams vien trekns ANTI jo ja tu mieriigi vari no abiem saviem accountiem rakstiit lai sevi aizstaaveetu, tad par adminu tu nekaadaa gadiijumaa nedriiksti kljuut!

Kaa zinaat, ka ja tu neieveero foruma noteikumus ieveerosi visus admina noteikumus??

Zinu, ka nedriikst dariit moderatoru darbu, bet tas nav normalii, ka viens chalis shitaa chakaree praatu! Buutu kaads cits ganjau sen buutu naxuj izlidojis no foruma! A kesh gadiijumaa visiem moderiem un adminiem pajaat!

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...