ry. Posted December 16, 2008 Report Share Posted December 16, 2008 Nu referāļi tak ir spamošana Ar prokšiem feikoji? Link to comment Share on other sites More sharing options...
moby Posted December 16, 2008 Report Share Posted December 16, 2008 Beidz skatīties otrdienas vakara romantiskās filmas pa lnt un tie, par ko Tu te stāsti ir izņēmumi, jo, kas tāds pie mūsdienu apstākļiem (toreiz bija pēckara periods nšit) bez smaga darba un bez izglītības (vismaz vidējās) nav iespējams. Es saprotu, ka fantazēt ir forši, bet esi reāls, par bagātu nekļūst tāpat kā par diplomātu vai juristu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
baarbijvecis Posted December 16, 2008 Report Share Posted December 16, 2008 (edited) kas slikts notiks, ja pateiksi? ne es zinu tā cilvēka vārdu ne ko (pats esmu par finanšu caurspīdīgumu un nekad neesmu savus ienākumus uzskatījis par milzu noslēpumu) un salīdzinājums ar miljonāriem ir nekorekts neba nu reklāmas klikšķinot un lohotronu griežot par miljonāru tiksi tie, par ko te runāja, ir retie, kam bija sava IDEJA un nosprausts MĒRĶIS uz ko iet un neviens no viņiem nesasniedza savu līmeni bez DARBA ne geitss, ne baņķieri, ne rūpnieki būt īstajam cilvēkam īstajā vietā un laikā ir svarīgi bet par to īsto cilvēku ir jākļūst vispirms pirms bagātības iegūšanas nesēdēja viņi varbūt gadus augstskolā, bet tas nenozīmē ka tos gadus viņi gurķi rullēja Edited December 16, 2008 by baarbijvecis Link to comment Share on other sites More sharing options...
kesh Posted December 16, 2008 Author Report Share Posted December 16, 2008 (edited) bļin , kādas 20 minūtes rakstīju un netīšām "back" nospiedu. moby , domā tu kādreiz kļusi bagāts ? ar tādu domāšanu ? vai vismaz mēģināsi ? nē. tu visu mūžu strādāsi parastu darbu saņemot neko un izdodot neko. anyway tā ir paša izvēle. to var saukt par sapņošanu bet ja domā loģiski. kurš ir kļuvis bagāts strādājot tādu darbu ? a kurš nestrādājot ? (tipa paveicies) karoč. tas pats pokers. kad bija topā arī es spēlēju. tur deva haļavnos 50$ un domāju kapēc nepamēģināt. sāku spēlēt. tad uzzināju kas vispār ir pokers. protams naudu ātri zaudēju jo nezināju vispār par pokeru neko. labi nespēlēju kādu laiku. Tad draugs man aizdeva 5$. no 5$ vinēju 25$. no 25$ vinēju 65$. prieki lieli nezinu kur likties. gāju spēlēt cash games. un ļoti labi gāja , no tiem 65$ 3 dienu laikā vinēju vairāk nekā 600$ (dienā pa 200$). naudu ārā neņēmu domāju viss tik labi arī ies turpmāk. palielināju likmes. gāju spēlēt kur cilvēki pie galdiem sēž ar lielu naudu. 2 dienu laikā manā kontā jau ir 1600$ (kopā). nu tik būs nu tik raušu naudu viss buus labi. bet pienāca arī melnā diena. piesēdos pie vel lielākiem "pro". strauji vienā dienā zaudēju vissu naudu jo pie galda sēdos ar visu kas man ir. un tā ātri noripinājos no sava naudas kalna līdz nullei. tas ir mans pokera nedēļas dzīvesstāsts. kopš tā laika neesmu spēlējis. Cik daudz man vajadzētu strādāt lai es nedēļā tādu naudu nopelnītu ? vai arī cik mēnešus ? tā bija viena faking nedēļa. tādu cilvēku ir daudz un diti - millioniem. nevis tādi kas zaudē pēc nedēļas bet tie kuri kļust bagāti. Ja tas būtu izņēmums tad tādu cilvēku nebūtu milioniem. tas ir tikai viens piemērs. tie paši rītardi kas tur youtubē ir slaveni. viņiem vajadzīga izglītība ? ahujenās pūles utt par ko moby stāstīja ? investīcijas , birža , bizness vajadzīga izglītība ? nē. veidu ir daudz un dikti , vienkārši statistika liecina ka daudz % iedzīvotāju strādā parastu darbu un ir nabadzīgi. maz % ir bagāti un nestrādā (un nav kļuvuši bagāti strādājot.) vajadzīga ideja un gribēšana. iesaku noskatīties video youtube vai vienalga kur par Robert Kiyosaki. vins visu izskaidro. bārbijvecis kautko teica ka banķieri tāpat vien nepaliek bagāti un stuff. baņķieri ? wtf , viņiem ir stabila mēneša alga , viņi bagāti nepaliek , viņiem nav izaugsmes iespēju. ko viņi darīs pēc bankā nostrādātiem entajiem gadiem ? atvērs savu banku ? yea sure. Edited December 16, 2008 by kesh Link to comment Share on other sites More sharing options...
jerrico Posted December 16, 2008 Report Share Posted December 16, 2008 JAA MANS DRAUGS IR NOPELNIIJIS TUR 100 ls iepeerc 100g=400ls paardod 100g=1000ls tiiraa pelna 1000-400=600ls ja vairak uzshkjaidi jo lielaaka pelnja Link to comment Share on other sites More sharing options...
baarbijvecis Posted December 16, 2008 Report Share Posted December 16, 2008 ar baņķieriem biju domājis cilvēkus, kas dibināja un kam IR sava banka nezinu, ko biji domājis tu... bet jautājums vieglas naudas popularizētājiem jūs esat gatavi likt visu uz vienas kārts, ka paveiksies un kļūsiet par vieniem no... ? cik ir tādu, kam paveicas? kur ņēmi statistiku, ka tādi ir miljoniem? lai cik viņu arī nebūtu daudz vairāk ir to kam nepaveicas un ko tad tie lai dara ja ne izglītības ne kā? tas pats savā ziņā uz sportistiem attiecas... augstskolas un vispār izglītība ir tas PAMATS ka tev būs iespēja sākt visu no jauna un dzīvot dzīvi bīdi ģelas, kaut vai mācību laikā vai ārpus tām nodrošināsi sevi - jauki nenodrošināsi - būs rezerves variants nē, get rich or die trying filozofija nav priekš manis btw, visi varbūt nemaz negrib kļūt par miljonāriem un bagātniekiem? arī viņiem savas problēmas pie tam jo tumšāka kapitāla izcelsme jo to vairāk Link to comment Share on other sites More sharing options...
kesh Posted December 16, 2008 Author Report Share Posted December 16, 2008 jā tas ir normāli bet moby teiktais ir pilnīgs pretstats visam. tipaš hujarīt strojkā līdz atstiem kājas un poh uz pārējo ka tik maize un ūdens sanāk. Link to comment Share on other sites More sharing options...
baarbijvecis Posted December 16, 2008 Report Share Posted December 16, 2008 ekonomiskajā krīzē stroiķeļus gaida grūti laiki tā jau tai nozarē neadekvāta haļava bija šur tur Link to comment Share on other sites More sharing options...
Edza15 Posted December 16, 2008 Report Share Posted December 16, 2008 (edited) Cik saprotu, no latviešu vienīgā godīgā šāda veida adrese ir http://www.money.theleech.org/ Tur vismaz ir ieliktas bildes, ka ir izmaksatas izmaksas! http://www.money.theleech.org/veiktiemaks.php Edited December 16, 2008 by Edza15 Link to comment Share on other sites More sharing options...
baarbijvecis Posted December 16, 2008 Report Share Posted December 16, 2008 rofl, es tādas bildes ar paintu varu uzštancēt simtiem labāk šito palasi: http://www.noverte.lv/node/7011?page=7 pēkšņi nu būšot tas vienīgais godīgais visā biznesā... šitā vecuma tirliņiem kaut kā tādas idejas varen iet pie sirds Link to comment Share on other sites More sharing options...
ry. Posted December 16, 2008 Report Share Posted December 16, 2008 Kautkādi 11 ls max, gl. Link to comment Share on other sites More sharing options...
moby Posted December 16, 2008 Report Share Posted December 16, 2008 (edited) Mans primārais dzīves mērķis NAV kļūt par bagātnieku. Man ir cits mērķis un vīzija, kas man ir daudz daudz svarīgāki. Un ja Tu taisies kļūt par bagātnieku, es Tev atļaušos sniegt pirmo padomu, nevērtē un nespried par cilvēkiem, kamēr viņus neesi iepazinis. Tici vai nē noderēs, jo daudzi pārsteidzoties noiet pa burbuli. paveicies) Daudzi cilvēki kļūst bagāti strādājot algotu darbu - Šlesers, Kuģniecības padomes locekļi, kas saņem 4000ls (tā ir zemākā alga un tāda ir tikai vienam padomes loceklim) lidz ~10 000 ls par 2 stundu sēdi 1x mēnesī u.c.. Ja tas būtu izņēmums tad tādu cilvēku nebūtu milioniem. Ja tas nebūtu izņēmums, tad visi būtu multimiljonāri. veidu ir daudz un dikti , vienkārši statistika liecina ka daudz % iedzīvotāju strādā parastu darbu un ir nabadzīgi. maz % ir bagāti un nestrādā (un nav kļuvuši bagāti strādājot.) vajadzīga ideja un gribēšana. Ir mazi meli, lieli meli un statistika. Jau tas, ka Tu šeit uztaisīji topiku par šo tēmu liecina, ka Tev nav tevis paša uzskaitītajām nepieciešamajām lietām, Tev trūkst idejas. Tev ir tikai plika gribēšana. Un ar to viss nebeidzās. Tu kādu miljonāru personīgi pazīsti? Ja jā, aizej un paprasi kā viņš/viņa tika pie saviem pirmajiem miljonāriem. Es dažus pazīstu. Ir pat sanācis papļāpāt ar vairākiem ārzemju miljonāriem un vienu multi-miljardieri. Pie tam 2 esoši un 1 topošais dzīvo kaimiņos, un tici vai nē, viņi sākumā ir rāvušies melnās miesās. Tagad viņi dzīvo skaisti. + Tas pokera stāsts, tāda arī ir dzīve. Ir kāpumi un kritumi. Nav tā, ka ir tikai labi laiki, tam kalnam arī ir augša un otra puse - nogāze. Šinī jomā varu Tev sniegt lielisku piemēru - ekonomika, kāpa, kāpa, bet kā beidzās? Tev tiešām nav ne mazākās nojausmas par ko runā, vai ne? EDITS: Noup, Tiešām nav ne māzākās sapratnes par runā, kur nu vēl izpratnes vispār. Kesh, šobrīd Tu esi kā kaķēns pie piena bļodiņas. Tu nespēj pacelt galvu un paskatīties vai blakus nav lielāka bļoda ar pienu, vai arī citur nav labāka bļoda ar pienu. Ir jāmāk skatīties kopumā uz lietām, nevis iekrist vinā niansē. Edited December 16, 2008 by moby Link to comment Share on other sites More sharing options...
kesh Posted December 16, 2008 Author Report Share Posted December 16, 2008 emm tik pat labi visi būtu šleseri un strādātu uz kuģiem. es runāju par pelnīšanu internetā. Link to comment Share on other sites More sharing options...
moby Posted December 16, 2008 Report Share Posted December 16, 2008 Par ko Tu runa? Kāda Šleseram ar kuģiem saistība? Nerunā gan, jo... Ja tu strādā vienkāršu legālu darbu , tev nepietiek laika lai pelnītu naudu./rockfeller/ vai arī strādā tikai gudrie ar izglītībām , es būdams muļķis , pelnu naudu un esmu multi millionars./Rober Kiyosaki/ Lai strādātu es esmu par slinku , es labāk būšu bagāts tikai jāatrod tas īstais veids kas man piestāv. Jebkur kur tu skatīsies par bagātiem cilvēkiem , neviens nestrādā un nav strādājis viņš vienkārši ir bagāts. Paveicās ? yea ok. domājat strādājot un pelnot 500 Ls mēnesī var kļūt bagāts ? yea ok. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kesh Posted December 16, 2008 Author Report Share Posted December 16, 2008 tas bija piemērs ka pastāv ne tikai parasts legāls darbs. Link to comment Share on other sites More sharing options...
moby Posted December 16, 2008 Report Share Posted December 16, 2008 (edited) Darbs kuģniecības padomē ir legāls, tāpat kā alga, ko tajā maksā. Tāpat arī darbs "Linstow". EDIT: So what is the point? Edited December 16, 2008 by moby Link to comment Share on other sites More sharing options...
kesh Posted December 16, 2008 Author Report Share Posted December 16, 2008 es tak topikā uzrakstīju , gribu uzzināt vai kāds ir ar to nodarbojies un vai ir vērts sākt tieši Šo "vienu no" interneta pelnīšanas metodēm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mr.volk Posted December 16, 2008 Report Share Posted December 16, 2008 Nu es pats tur ieeju 1 reizi diena kad uznak galgais besis,bet nedomaju ka daudz nopelnīšu.... mony....kka ta bija... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mephisto Posted December 16, 2008 Report Share Posted December 16, 2008 Ka tik Kesh nav izlasijis gramatas 'Ka Kljut Par Miljonaru', 'Mans Pirmais Miljons' un 'Bagatibu Sala'. Protams, gramatas dod kadus padomus un teoriju, bet nu lasot gramatas, skatotites vidjikus bagats nepaliksi. Ir jafunktiere. Vai nu dziivo peec blices, seko miljonaru dziivem, vai megini izliist ar ko pilnigi jaunu, nebijushu (un ne jau nu ta butu pelnishana internetaa). Link to comment Share on other sites More sharing options...
HyperBoy Posted December 16, 2008 Report Share Posted December 16, 2008 Kā viegli gļūt bagātam? Elementāri - uzraksti grāmatu "Kā viegli kļūt bagātam". Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted December 17, 2008 Report Share Posted December 17, 2008 Jebkur kur tu skatīsies par bagātiem cilvēkiem , neviens nestrādā un nav strādājis viņš vienkārši ir bagāts. Paveicās ? yea ok. domājat strādājot un pelnot 500 Ls mēnesī var kļūt bagāts ? yea ok. Good luck with that, champ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seen Posted December 17, 2008 Report Share Posted December 17, 2008 Ir paris idejas nakotnei tad jau redzes kas un ka :]] bet ar to tavu teoriju var noslauciit kakjim aniiti! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now