ExtraOrdinary Posted June 3, 2005 Report Share Posted June 3, 2005 Tikai tu mums taads mazliet apdaliitaaks ar to peleeko vielu ko meedzam saukt arii par smadzeneem un nesaprati manu ieprieksheejo postu atshkjiriibaa no hUr. Lab whatever. Baac juutos tik gudrs ka pusstundu chakareejoties ar nazi un vadiem tomeer sanaaca piesleegt pie pc 2 senaas krievu 60`niecies hehee. Jaaiet laikam atkal kkaadu mu uzspeeleet tad pa nakti mazliet cs un tad jau guleet Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest darek Posted June 3, 2005 Report Share Posted June 3, 2005 hmm, tiko atnaacu maajaas...jaaiet cs uzspeeleet Link to comment Share on other sites More sharing options...
anfisa Posted June 3, 2005 Report Share Posted June 3, 2005 (edited) Nee, bija jaauzraksta aarzemju cieminjam domaati 5 apmekleejami objekti ,kas savaa zinjaa staasta par Latvijas veesturi...Un peec tam jaauzraksta sho 5 objektu apraksts a4 lapas lielumaa tiiri viegli aa... he hee.. nu sk! nu jaa jums viegli.. es gan nemaaceetu apraxtiit.. ( latvijas veesturi arii maaciijusies neesmu... ) Edited June 3, 2005 by anfisa Link to comment Share on other sites More sharing options...
moby Posted June 3, 2005 Report Share Posted June 3, 2005 man gules DO NOT DISTURB Link to comment Share on other sites More sharing options...
ExtraOrdinary Posted June 3, 2005 Report Share Posted June 3, 2005 itkaa jau bija jaalasa gan jaunaakie laiki gan latvijas veesture, bet man bija slinkums un taa pavirshi izlasiju tikai latvijas veest. un paveicaas - tur gandriiz tikai par lv veesturi bija eh nu varbuut beigsim sho teemu par veesturi otrdien matemaatika un tad beidzot VISSSSSSS Link to comment Share on other sites More sharing options...
hUr Posted June 3, 2005 Report Share Posted June 3, 2005 (edited) otrdien matemaatika un tad beidzot VISSSSSSS kaads viss, tad tikai saaaksies shiis visas jezgas labaakaa dalja - t.i izlaidums un pasakums peec tam P.S veel no drosiem avotiem uzzinaju, ka vesture musu skola ir izkritushi tikai 2 , es starp tiem neesmu takaa ... Edited June 3, 2005 by hUr Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest darek Posted June 3, 2005 Report Share Posted June 3, 2005 ah, domaaju iet guleet kameer nepiezvaniija draugs(pirms 2 min.) un pateica, lai ejot uz Jokeri...hmm 5dienas vakars.. laikam aizieshu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pallma Posted June 3, 2005 Author Report Share Posted June 3, 2005 nemet asaru aizej uz Jokeri Link to comment Share on other sites More sharing options...
anfisa Posted June 3, 2005 Report Share Posted June 3, 2005 gultinja mani gaida Link to comment Share on other sites More sharing options...
niger Posted June 4, 2005 Report Share Posted June 4, 2005 anfisa novēlu, tev sapņot par fun mapēm... es gan vēl pavērošu suppa duppa jaukos mincīšus, kas salīduši gignā un ar wh laiž... pēc tam arī posīšos gulēt Link to comment Share on other sites More sharing options...
niger Posted June 4, 2005 Report Share Posted June 4, 2005 fak, kafijas efekts beidzās, nereāli miegs uznāca, tagad jāieslēdz vēl dc++, jāaiziet pačurāt un jāiet gulēt Link to comment Share on other sites More sharing options...
moby Posted June 4, 2005 Report Share Posted June 4, 2005 labrit,ko lai dara? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ExtraOrdinary Posted June 4, 2005 Report Share Posted June 4, 2005 oh..taads pusmaakonjains pussaulains laiks.. jaacer ka varees shodien uz juurmalu aiziet Link to comment Share on other sites More sharing options...
Saveejaa Posted June 4, 2005 Report Share Posted June 4, 2005 lol killing me softly tak ir baigi veca dziesma vecas dziesmas tieshi ir veertiibas... Link to comment Share on other sites More sharing options...
moby Posted June 4, 2005 Report Share Posted June 4, 2005 vecas dziesmas tieshi ir veertiibas... totally agree Link to comment Share on other sites More sharing options...
Saveejaa Posted June 4, 2005 Report Share Posted June 4, 2005 lauj es mineeshu - Zvirgzdinhs? es ari gribu ehz jagaida izlaidums , tad tur ari kautkas briest par Zvirgzdu... juuu Zvirgzdinjsh... Bija jau plaanots ar teltiim, bet par cik taads laiks, mums izdevaas sarunaats maajinjas un visu nakti notuseejaam lapenee... Tur bija ko redzeet... Tagad tikai veel taads drankjis kaa koncis Salduu... Un tad varees turpinaat piebeigt paarpalikumus... Link to comment Share on other sites More sharing options...
niger Posted June 4, 2005 Report Share Posted June 4, 2005 bļāāā, tagad kaut kāds šits jāraksta, lai dabūtu 50 LS Link to comment Share on other sites More sharing options...
moby Posted June 4, 2005 Report Share Posted June 4, 2005 jaaizsuta draudzenei paris sms aizbrauca vina uz laukiem Link to comment Share on other sites More sharing options...
niger Posted June 4, 2005 Report Share Posted June 4, 2005 aizsūti kaut ko neķītru Link to comment Share on other sites More sharing options...
moby Posted June 4, 2005 Report Share Posted June 4, 2005 Nope Link to comment Share on other sites More sharing options...
anfisa Posted June 4, 2005 Report Share Posted June 4, 2005 ee jaa vakar t.i. shodien no riit plkst 2:24 raxtiiju, ka gultinja mani gaida, bet taapat stundu veelaak guleet aizgaaju... vecas dziesmas tieshi ir veertiibas... es jau neteicu, ka taa dziesma ir slikta ( neveertiiga ), es vnk drusku izbriiniijos, ka kaac vinju veel klausaas Link to comment Share on other sites More sharing options...
moby Posted June 4, 2005 Report Share Posted June 4, 2005 nu bet redz ka klausas Link to comment Share on other sites More sharing options...
niger Posted June 4, 2005 Report Share Posted June 4, 2005 tikko biju uz veikalu "Saulīte", nopirku jaunos "Estrella" čipšus ar sieru, kolu, zemeņu pieniņu "Lāse", "Zuze" jogurtu ar zemenēm, "Domino" cepumus un baltmaizi un tagad esmu gatavs visiem ielikt hedšotā... p.s. nevis visiem ielikt hedšotā, bet vnk kādu nošaut... Link to comment Share on other sites More sharing options...
moby Posted June 4, 2005 Report Share Posted June 4, 2005 kiip kuul,bikoos konter straik killz Link to comment Share on other sites More sharing options...
niger Posted June 4, 2005 Report Share Posted June 4, 2005 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts