Bijach Posted August 11, 2005 Report Share Posted August 11, 2005 uztaisiju sigu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest darek Posted August 12, 2005 Report Share Posted August 12, 2005 uz darbu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fly Posted August 12, 2005 Report Share Posted August 12, 2005 kaut kur buusu nereaali sa4akareejis plecus laikam tagada kaadu nedeelu bez trenniniem Link to comment Share on other sites More sharing options...
jerrico Posted August 12, 2005 Report Share Posted August 12, 2005 kaadeelj tad tu neizstaajies? dari to kas tev patiik Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pinky Posted August 12, 2005 Report Share Posted August 12, 2005 ir kaads augstaaks speeks, kas vinjam to neljauj dariit... visticamaak, ka vecaaki. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ExtraOrdinary Posted August 12, 2005 Report Share Posted August 12, 2005 zbal man jau tas lietus.. gribu jau 2 dienas k-ko uzspeeleet bet nav laika, vislaik jaaiet kkur ar draugiem un draudzeni staigaat un sanaak laika tikai pa nakti pie datora Link to comment Share on other sites More sharing options...
moby Posted August 12, 2005 Report Share Posted August 12, 2005 flashback tas tiesa! esu nomocijies nepajokam enivej bs jaiet palidzet draugiem parvakties uz citu dzivesvietu Link to comment Share on other sites More sharing options...
flashback Posted August 12, 2005 Report Share Posted August 12, 2005 (edited) Ah bledj atvilkos no debiilaas skolas. psc berzt kaukaadu hujariku nosmeereetas sienas ir tik apniciigi forshi Edited August 12, 2005 by flashback Link to comment Share on other sites More sharing options...
whitesnake Posted August 12, 2005 Report Share Posted August 12, 2005 Ah bledj atvilkos no debiilaas skolas. psc berzt kaukaadu hujariku nosmeereetas sienas ir tik apniciigi forshi maini skolu (man jau viegli teikt) Link to comment Share on other sites More sharing options...
flashback Posted August 12, 2005 Report Share Posted August 12, 2005 Btw, jums arii taa iestaajoties 10.klasee 3 dienas bij vasaraa tai skolaa jaavergo? Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted August 12, 2005 Report Share Posted August 12, 2005 vispaar jaa, bet man vergoshana izpaudaas ar galdu paneesaashanu un griidas kraasoshanu. Nobeidzot kraasoshanu es iechekoju ka kaut kaadas mantas esmu atstaajis klasee uz galda. Veicot akrobaata cieniigus leecientrikus nokljuvu liidz galdam. Un tas dzhekinsh ar kopaa tur njeemos bija rispaktablais keekss kuram toreiz veel bija gari mati un kursh veel toreiz dzeera alu. Peecaak kljuvaam labi draugi vai nav skaisti? Link to comment Share on other sites More sharing options...
whitesnake Posted August 12, 2005 Report Share Posted August 12, 2005 Btw, jums arii taa iestaajoties 10.klasee 3 dienas bij vasaraa tai skolaa jaavergo? AaVGj nav nekas jaadara cik es zinu... varbuut jau ir kaadi pashupureetaaji... Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted August 12, 2005 Report Share Posted August 12, 2005 ok, jaaiet kost! Link to comment Share on other sites More sharing options...
flashback Posted August 12, 2005 Report Share Posted August 12, 2005 vispaar jaa, bet man vergoshana izpaudaas ar galdu paneesaashanu un griidas kraasoshanu. Nobeidzot kraasoshanu es iechekoju ka kaut kaadas mantas esmu atstaajis klasee uz galda. Veicot akrobaata cieniigus leecientrikus nokljuvu liidz galdam. Un tas dzhekinsh ar kopaa tur njeemos bija rispaktablais keekss kuram toreiz veel bija gari mati un kursh veel toreiz dzeera alu. Peecaak kljuvaam labi draugi vai nav skaisti? Ideaali Nu vispaar, saakums izskatiijaas ceriigs, kad mani ar 1 manas klases friiku pielika pie galdu neesaashanas. Tachu mees neticami aatri tos galdus tur izneesaajaam, taadeelj beigaas pielika pie sienu mazgaashanas, kas gan aatri apriebaas un tas laiks tika pavadiits nedaudz "paarkaartojot" maajturiibas uchuka kabinetu un "paliidzot" vienam dzhekam paarkraasot vinja kabineta griidu (un ne tikai). Peec tam, kad aizgaajaam atpakalj paskatiities, kaa visi paareejie berzh sienas, atnaaca taa vecene, kas muus visus izriikoja un teica, ka maz esam nomazgaajushi un laikam kaads buus nohaltuureejis. Es, kaa jau godiigs cilveeks buudams, pieteicos atrast shos nelieshus, jo taisniibai tak jaabuut. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pinky Posted August 12, 2005 Report Share Posted August 12, 2005 kaa mans jaunais signatuuris ? pats taisiiju ! juutos lepns un varens Link to comment Share on other sites More sharing options...
vbyuer Posted August 12, 2005 Report Share Posted August 12, 2005 vispaar jaa, bet man vergoshana izpaudaas ar galdu paneesaashanu un griidas kraasoshanu. Nobeidzot kraasoshanu es iechekoju ka kaut kaadas mantas esmu atstaajis klasee uz galda. Veicot akrobaata cieniigus leecientrikus nokljuvu liidz galdam. Un tas dzhekinsh ar kopaa tur njeemos bija rispaktablais keekss kuram toreiz veel bija gari mati un kursh veel toreiz dzeera alu. Peecaak kljuvaam labi draugi vai nav skaisti? jaa...tikai zheel ,ka shogad vai paagaajushogad tas shits tika aizliegts ar likumu Link to comment Share on other sites More sharing options...
flashback Posted August 12, 2005 Report Share Posted August 12, 2005 oo, tas noziimee, ka es savu skolu varu iesuudzeet tiesaa par leetaa (bezmaksas) darbaspeeka izmantoshanu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
vbyuer Posted August 12, 2005 Report Share Posted August 12, 2005 oo, tas noziimee, ka es savu skolu varu iesuudzeet tiesaa par leetaa (bezmaksas) darbaspeeka izmantoshanu? nee. Pieraadi ,ka tu to nedariiji briivpraatiigi Link to comment Share on other sites More sharing options...
flashback Posted August 12, 2005 Report Share Posted August 12, 2005 eerm.. Mani piespieda Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pinky Posted August 12, 2005 Report Share Posted August 12, 2005 neraudi, deels ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
flashback Posted August 12, 2005 Report Share Posted August 12, 2005 a btw, ja jau tas pasaakums ir ar likumu aizliegts, tad es varu neiet turpmaakaas 2 dienas ja negribu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dolphin_ Posted August 12, 2005 Report Share Posted August 12, 2005 nezeliigi gribas braukt kautkur prom ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
flashback Posted August 12, 2005 Report Share Posted August 12, 2005 tad brauc un nespamo katraa topikaa kautko dzilji bezjeedziigu Link to comment Share on other sites More sharing options...
vbyuer Posted August 12, 2005 Report Share Posted August 12, 2005 a btw, ja jau tas pasaakums ir ar likumu aizliegts, tad es varu neiet turpmaakaas 2 dienas ja negribu? zets rait .Tikai es negaranteeju ,ka pret tevi nemainiisies attieksme no skolas vadiibas Link to comment Share on other sites More sharing options...
flashback Posted August 12, 2005 Report Share Posted August 12, 2005 zets rait .Tikai es negaranteeju ,ka pret tevi nemainiisies attieksme no skolas vadiibas Piedirst skolas vadiibu Taapat vinji mani miilees un godaas un cieniis muuzhu muuzhos. aamen. Aizieshu tik 1dien iedot lai pasi nokopee un aiznesiishu un anketu un tad cya till september Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts