Ziediņš Posted November 29, 2008 Report Share Posted November 29, 2008 Kāds nevar uzlādēt par pāris aliņiem ? Pats nogādāšu rīgas robežās. Servisā negribu 6ls maksāt par to, ka pieslēdz 2 vadus klāt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
X ID Posted November 29, 2008 Report Share Posted November 29, 2008 Paprasi kādam piepīpēt un velti dienu izbraucieniem pa Latvijas skaisto dabu trešajā robā (: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ziediņš Posted November 29, 2008 Author Report Share Posted November 29, 2008 Tādā veidā es vairāk benzīnā nokurināšu Piedevām braukt nesanāks - TA jāiet. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Norek Posted November 29, 2008 Report Share Posted November 29, 2008 Sharij, Tu esi smieklīgs 6ls tak ir smieklīga cena. Parēķini, cik Tev aizies aliņos un cik padirsīsi laika, vadājot to mēslu apkārt. Vieglāk tik tiešām ir samaksāt 6ls un pakasīt olas Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baba Tonja Posted November 29, 2008 Report Share Posted November 29, 2008 Vel jau pastav iespeja pasam nopirkt mazu aklumatoru ladetaju kurs var arii nakotnee noderett! seit dazi -http://www.argus.lv/index.php?cPath=522_531_532&osCsid=0a77457ac830fdc0f984f5939cc05ec2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ziediņš Posted November 29, 2008 Author Report Share Posted November 29, 2008 Es kaut vai tīri principa pēc negribu servisam maksāt 6ls par to, ka viņi divus vadus pieslēgs un pāris stundas pasitīs kulakā. Link to comment Share on other sites More sharing options...
X ID Posted November 29, 2008 Report Share Posted November 29, 2008 Principā palīdzēt es varētu, bet rīt no rīta dodos komandējumā. Ja nu tu negribi atteikties no sava principa un neparādas cits variants, tad uz nākamo nedēļu varam sarunāt Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seen Posted November 30, 2008 Report Share Posted November 30, 2008 Num man itka ir ladetajs majas... ( agrak traktora akishu ladejam ar vinju ) Tik hz kad es pats bushu majas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now