KotoK Posted November 27, 2008 Report Share Posted November 27, 2008 (edited) Rakstīšu bez garumzīmēm, jo nav laika te ko čakarēties, jo man ar tām problēmas un jāpilda citi mājasdarbi. Kr4 macos 7. klase. Vajag palidzibu Latvieshu Valoda. Viens uzdevums Uzsraksti iekshejo monologu Mana saruna ar dusmu spilvenu! Izmanto retoriskos jautajumus! Varbut kur var novilkt? gatavu? vnk shis uz atzimi. Cerams kads izpalizes. Steidzami Edited November 27, 2008 by KotoK Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goodbye Posted November 27, 2008 Report Share Posted November 27, 2008 Netērēsi laika garumzīmēm huh? Cik laika jau tu patērēji to paziņojot? Un te tev dezvai būs īstā vieta kur prasīt, pamēģini izmantot galvu un mācību grāmatu, darbojas, esmu mēģinājis. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AmE Posted November 27, 2008 Report Share Posted November 27, 2008 www.homework.lv Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kiwix Posted November 27, 2008 Report Share Posted November 27, 2008 Mana saruna ar dusmu spilvenu! Izmanto retoriskos jautajumus! Saproti Tava?!?! Nevis kāda cita... Link to comment Share on other sites More sharing options...
k34ups Posted November 27, 2008 Report Share Posted November 27, 2008 Tieši tā - grāmata. Ja nezini kas ir retorisks jautājums, tad vajag klausīties ko skolotāja murmina, tas arī dažreiz palīdz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
665 Posted November 27, 2008 Report Share Posted November 27, 2008 vienkaarshi gjeniaali Link to comment Share on other sites More sharing options...
m3rsy Posted November 27, 2008 Report Share Posted November 27, 2008 un jums no tā labāk paliek, uzdiršot viņam? kaut gan tas pats arī attiecas uz mani. Vienkārši iedomājies (varbūt, ka nemaz nav jāiedomājas), ka esi šizofrēmiķis un runā pats ar sevi, tikai runāto pieraksti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rolt0n Posted November 27, 2008 Report Share Posted November 27, 2008 Bljaaviens!? (pie sevis nodoma) Ko es sheit daru? (retorisks jautajusm - atbildi nevajag) kapec man vispar ir vajadzigs shis viss? (par cik shis ir retorisks jautajums, atbilde jau ir tevii) .... Tada gara var es domaju, jo retoriskam jautajumam atbildi nemaz nevajag... vnk uzdod jautajumus, kas tev skjiet aktuali, kad esi saniknojies ! gL Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts