Jump to content
GIGN Forum

Acc Pub


AmE
 Share

Recommended Posts

Labdien.

Spēlēju es bieži uz gign PUB servera. Pārsvarā uzturos ceturdienas, piektdienas, sestdienas vakaros ilgi, tik ilgi cik spēju izturēt, reizēm tas ir lidz 2 naktī, citreiz līdz 4-5 naktī. un sestdienas, svētdienas rītos, laiks ir atkarīgs no tā, cikos es esmu aizgājis gulēt. CS pieredze ir 6 gadus. Esmu adminējis uz dažādiem serveriem, un pieredze ir. Es vēlētos iegūt xslap/xslay/xnick un maybe xvotemap.

xslap/xslay - it īpaši pa nakti spēlē spēlētāji, kuri nezin kas ir c4 un ko ar to var iesākt. Un reizēm kāds kaut kur slēpjas par ilgu un nezināmo gaida. Mans minējums ir tāds, ka viņi vienkārši no savām internetkafejnīcām apgūst pirmoreizi CS. (varbūt otro). Un ir arī tādi, kuri speciāli slēpjas un čakarē laiku, darot visādas muļķības (ja tiešām ir nepieciešamība, esmu ierakstījis demkā vienu keksu, kurš uzliek 1k sens'u, slēpjas, kaut ir pēdējais dzīvais komandā un prasijās vien viņa vietā uzrakstīt "kill", varu demku ielikt, tikai vakarā, jo neesmu mājās).

xnick - free fragu izmešanai no servera kā arī spēlētājiem, kuri meklē serverī tikai problēmas.

xvotemap - nu lūk, kā jau minēju, šī nav tik vajadzīga komanda ko man vajag, bet reizēm naktī mapcycle trāpās mape, kura nešķiet simpātiska spēlētāmiem, un to skaits krasi samazinās. Visas mapes ir spēlējamas, tikai žēl ka šie spēlētāji to nesaprot. :ermm:

Reģistrēts niks ir. ( AmE )

STATI

Admins, kurš var ieteikt - eziic

Link to comment
Share on other sites

Tā kā esmu ierakstīts kā admins, kas varētu šo čali ieteikt, gribot negribot kaut kas būtu jāieraksta. :) No vienas puses man gan nešķiet, ka šobrīd būtu par maz adminu, jo šad tad, ieejot gign lapā, puse no saraksta ir sarkanzaļzillillā krāsā, bet uz nakts pusi situācija paliek čābīgāka. Protams, Džonijs šad tad ienāk paskatīties kā nakts putniem šaudās, arī jerrico, tāpat arī cilvēks-bezmiegs Hollows un es pats, bet pa weekendiem esmu ievērojis, ka ejot gulēt AmE vēl parasti paliek serverī un šaudās līdz brīdim, kad serverī uzliekas kaut kas chateau'veidīgs un nakts publika lēnām nokrīt uz klaviatūras un aizmieg gaidot kamēr kāds foršs superpročalis ar c4 tieši 2 minūtes mēģina atrast plantu savā bāzē. Nu enīvei, man liekas, ka par sliktu noteikti nenāks, dumības [izņemot manis/gūdmena izprovocētās] nav taisījis, šaudās tīri labi, arī čīterus ir palīdzējis ķerstīt un jā, kopumā pozitīvs čalis. +1 :thumbsup:

Link to comment
Share on other sites

te runa ir pa nakts stundām cik es saprotu. kad es spēlēju, lielākoties ir kāds, kas spēlējas ar mani kopā (admins), tāpēc neko par naktīm negribu teikt. tas ir ļoti slidens laiks, var būt normāla dienas publika un eziic pieminētie 2minūšu spota meklētāji, kas reāli nav izskaužami no serveri, jo nebūs, kas spēlē. par rītiem es nezinu kāda ir situācija, jo guļu ilgi :)

uzticoties eziitim, varētu atbalstīt amii... varētu, bet vai vajag? kas no rītiem notiek?

EDIT: tikko iečekoju tavus status. kas tev skaitās rīts? :D 15:00 ir jau diena, ok, man tas vēl arī reizēm ir rīts, bet enīvej, tu nespēlē tādos laikos, kuros nav adminu vai tie nav sasniedzami.

so, anti.

Edited by HoLLow_LiFe
Link to comment
Share on other sites

Es laikam teikshu doshu recekli, ja chalis pat paliek ilgaak kaa eziic tad jau varees kaadu pamuljkji paslapot un paslayot, vieniigais tas, ka ar shiim komandaam neko dizhu nevareesi panaakt! Ja buus 4iiters, tad dabuusi slayot kameer vinjam apniks, tomeer tas arii variants :thumbsup:

Link to comment
Share on other sites

pirmkart cik daudz cilvekiem sheit ir iedotas pravas, kas sveti solijas: "nu cauru nakti es speleju, ka tev saku." Vajadzetu tadus pashkjirot! Otrkart adminu papilnam ir serveri, es pat vairs nespeju izsekot lidzi, kuri ir tie visi un baidos ,ka kadu reiz netisham ne xdoingoju. Un lidz 2:00 nakti to4 vel ir adminu.

Nezinu nezinu, man nekas pret ame nav liekas tads nosverts dzekins, bet vispirms domajams vajadzetu pashkjirot esoshos adminu, kaut vai pec online time un pedejiem login.

Taa kaa pagaidam negative.

Link to comment
Share on other sites

offtopic :(

tolks šķirot adminus pēc aktivitātes? tev traucē, ka kādam tur stāv tās tiesības kaut gan viņš daudz vai nemaz pēdējā laikā nespēlē. daudz spēlētāji spēlē, tad kādu laiku nespēlē, tad atkal spēlē.. jēga būtu šķirot tos, kuri ar tiesībām nemāk apieties, vai neizmanto tās, kā tas tiek prasīts (tev ir ban tiesības, ej specos un spekto, ja reportē čīteri). bet tas ir cits stāsts un šim stāstam, vismaz es, neredzu jēgu sākties.

tie kas grēko, tos reprotē uz sūdzību sadaļu tīri bieži un pat par pilnīgāko huiņu.

Link to comment
Share on other sites

@ myth. Jā, redzu cik priekšzīmīgs admins esi, sakot to. ienāc pa retam serverī un varbūt kādu pabaksti.

@ HL. Da figu zinu kas notika. It kā pagājušo sestdien spēlēju no rīta un (maybe) svētdien arī. bet kaut kā statos tas neparādas :hmmm:

@ mahmeds. Es nesaku, ka spēlēju cauri nakti, un nesolos to darīt. Spēlēšu savā brīvajā laikā, kā jau minēju, piektdienas/sestdienas vakaros un svētdienas rītos/dienā. bet tas jau nenozīmē, ka nebūšu sastopams arī pārējās dienās kaut mazliet.

EDIT: nerakstīšu aiz katra jaunu postu.

@ Rayus. Spēju novērtēt situāciju, pieredze ir :) un noteikumus arī esmu izskatījis, kad drīkst slapot/slayot un kad nedrīkst

@ doGY.

vot kkādam amii vai pokemoniem sīkiem nevajag dot acc

Ja jau spried pēc vecuma, tad kāds kritērijs ir jāpārvar, lai, tavuprāt, kļūtu par adminu?

Un kāda vaina atraktīvam adminam? Neesmu jau vislaik tāds, tikai kad ir labs garstāvoklis priekš muļķošanās, un sen jau vairs tāds nav.

Edited by Amii
Link to comment
Share on other sites

opa :) Beidzot kads pateica kaa ir :) HL :sparta:

Ja tu Ami spej novertet situaciju un zini kad ir tas pedejais jaslejo, jaslapo un savadak, tad iesaku. Katra zina pamegini, tad jau manis kaa tev sanak, bet baidities ari nevajag :)

Edite. Nu tad no manis Rec

Link to comment
Share on other sites

tie kas grēko, tos reprotē uz sūdzību sadaļu tīri bieži un pat par pilnīgāko huiņu.

tas pats netiek lagaa darits. Butu man teikshana es vienam barinjam atnjemtu acc , jo pie kaarota vinji ir tikushi tikai , lai butu :10cm:

P.S. kr4 iemesls atkal izveidot komisiju.

Link to comment
Share on other sites

atvainojos par vēlvienu offtopiku, bet nevarēju nepateikt. Mahmed, kāda tev daļa ibio? tu pats spēlē serverī reti, lai neteiktu vairāk. ja man īsti nav, ko teikt par adminiem (sliktu) ar kuriem es ikdienā spēlēju kopā, tad ko tu vari pateikt?

EDIT: es uzskatu, ka nespēlēju bieži, bet man to stundu salasījies vairāk attiecībā pret tavām 17 stundām. :(

Edited by HoLLow_LiFe
Link to comment
Share on other sites

es arii atvainojos par offtopicu, bet nevareju nepateikt. Hollow life, ko tu te centies aizstavet ? Man piemeram ir kauns to citu vieta , ka bezpontaa tiek izmantoti xsay un xslap funkcijas. Pashi vinji sevi pazoraa dzen un lidz ar to arii visu serveri. Ja tu piederi tam pulcinjam un vinjus vel te aizstavi, tad taa arii pasaki. Man piemeram reali besii tadi pidrilas. Pieteikumaa saka vienu cik vinji apzinigi un atbildigi , bet realitate chiks vien sanak.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...