ep1dem1c Posted January 8, 2015 Report Share Posted January 8, 2015 (edited) Paziņa izdzēsa nu nav svarīgi, katrā ziņā tur es vairs netieku Es tagad iemēģinu to boylesports, tikai es tur no tiem koeficientiem neko nesaprotu. Pilnīgi savādāk kā citur rāda.. EDIT: efer, milzīgs paldies. Tagad ir daudz labāk Edited January 8, 2015 by ep1dem1c Link to comment Share on other sites More sharing options...
efer Posted January 8, 2015 Report Share Posted January 8, 2015 uzliec, lai tev odds rāda kā decimal, nevis fractional vai american Link to comment Share on other sites More sharing options...
Exx Posted January 8, 2015 Report Share Posted January 8, 2015 (edited) Spēlē pašmāju toto @ viensviens Edited January 8, 2015 by Exx 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
efer Posted January 13, 2015 Report Share Posted January 13, 2015 BTW, kāpēc katru nakti tā nevar iet? Un Ariza 12pts dabūja jau 2. ceturdaļas 2. minūtē un pēc tam vairāk neko neiemeta (lai gan īpaši nebija nemaz laukumā ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
sluT Posted January 13, 2015 Report Share Posted January 13, 2015 Kādas likmēs, kāds kopējais koeficents, ko izcēli? Neredzu jēgu no tava ieliktā.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
efer Posted January 13, 2015 Report Share Posted January 13, 2015 katra bilde ir viena likme , t.i. ekspresis, kas sastāv no 4 spēlēm. Overos kopējais koefs bija ~11, likme 10 euro = 110 evriki kontā. Otra likme ar spēlētāju gūtajiem punktiem arī ~11 koeficents, ar likmi 10 euro. Ņemot vērā, ka Arizas likme dzēsās, tad šeit laimest bija ~62 euro Ideja bija tāda, ka KĀPĒC VISU LAIKU TĀ NEVAR NOTIKT? Piemēram, overos vispāŗ nebija jāuztraucās, vienīgais, ko vajadzēja uzmanīt bija Celtic spēle, jo sakums nebija spēcīgs, pārējās spēlēs pēc HT live piedāvāja 220 pts robežas... Katrā ziņā, pagājušā nakts bija ideāla. Nemaz nerunajot, ka bija likmes kuras neuzliku - Hardens over 26 un Valicunas over 13!!!!!!!!!!!! - iemeta 30 un 31 pts attiecīgi Link to comment Share on other sites More sharing options...
bacard Posted January 14, 2015 Report Share Posted January 14, 2015 (edited) Man ir periods un esmu noburts. Jau kādu mēnesi šāda situācija. Mēneša sākumā tas pats notika ar pieklājīgākām likmēm, taču labi ir, ka samazināju summas. Pie koefa 144 neiziet 1 spēle, kur bija 2:0 vadībā komanda. Pie koefa 26 iziet 12/13. Varēja vismaz 2 spēles neiziet, bet nē, visu laiku viena kaitinoša spēle! Edited January 14, 2015 by bacard 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
zvirbulis Posted January 14, 2015 Report Share Posted January 14, 2015 Neesi vienīgais. Pirmā simta ranka vecis, pret 4.simta ranka veci. Vai vispār Indija zina kas ir teniss or just tam krievam kaut kas nebija ar galvu ok? Pakāst 3-5 savas serves.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ELLESMVul Posted January 14, 2015 Report Share Posted January 14, 2015 Man ir periods un esmu noburts. Jau kādu mēnesi šāda situācija. Mēneša sākumā tas pats notika ar pieklājīgākām likmēm, taču labi ir, ka samazināju summas. Pie koefa 144 neiziet 1 spēle, kur bija 2:0 vadībā komanda. Pie koefa 26 iziet 12/13. Varēja vismaz 2 spēles neiziet, bet nē, visu laiku viena kaitinoša spēle! ko tik mazas stafkas? Link to comment Share on other sites More sharing options...
bacard Posted January 14, 2015 Report Share Posted January 14, 2015 (edited) Lielu piķi grūžu, ja esmu iebraucis mīnusos un vajag atgūties, liekot uz 1 hokeja spēli, citādāk man tā ir tāda paspēlēšanās! Tāpēc lieku uz riskantiem koeficientiem un mazus ciparus, kas nav tas labākais veids, kā vilkt no kantoriem ārā kaut ko, bet vismaz pasēt kaut ko diži arī tā nevar. Tā turu sevi formā un varbūt vienu mēnesi pa gadu esmu mīnusos, kā arī iegūstu papildus adrenalīnu skatoties hokeja spēles. Easy. Edited January 14, 2015 by bacard Link to comment Share on other sites More sharing options...
zvirbulis Posted January 14, 2015 Report Share Posted January 14, 2015 Sākas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sluT Posted January 15, 2015 Report Share Posted January 15, 2015 nu ko, šodien liekam uz DR? koef 4, ieteiktu kādam bik sakombinēt un kādu eiro uzmest DR ar spēcīgiem tā neko spēlē + mājās esam Link to comment Share on other sites More sharing options...
efer Posted January 15, 2015 Report Share Posted January 15, 2015 Da labi, domāju, ka 1:4 būs (jo gribu likt SKA over 3,5) Lai arī SKA ir klienti DR, taču 4 uzvaras būs pa daudz, tas pats , kas Sabres, bija uzvaras un tad sagrāve Link to comment Share on other sites More sharing options...
sluT Posted January 16, 2015 Report Share Posted January 16, 2015 Bija jau 4 uzvaras, šī bija iespēja dabūt piekto gandrīz, ļoti tuvu bija Link to comment Share on other sites More sharing options...
*jancis38* Posted January 28, 2015 Report Share Posted January 28, 2015 Nu ko, Dinamo VS Atlant... Kādas domas? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ELLESMVul Posted January 28, 2015 Report Share Posted January 28, 2015 Nu ko, Dinamo VS Atlant... Kādas domas? Lbk izlaist, abi diezgan līdzīgi Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted January 29, 2015 Report Share Posted January 29, 2015 Shodien koefs uz BAGIJU 16bija Es shokaa... Nu ko 3sec vel jaspeleee nicha! Overtime te buus Link to comment Share on other sites More sharing options...
ELLESMVul Posted January 29, 2015 Report Share Posted January 29, 2015 Shodien koefs uz BAGIJU 16bija Es shokaa... Nu ko 3sec vel jaspeleee nicha! Overtime te buus Cska... Kurā kantorī 16?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted January 30, 2015 Report Share Posted January 30, 2015 CSKA Moscow — Nizhny Novgorod 103:95 P koef. 1.02 - 16.00 Bagijs varēja arī uzvilkt, bet nu vienalga, reāli riskēt šeit varēja, pārāk traks koefs, saprotams ka CSKA nav ne reizi zaudējusi šogad Euroligā, bet nu koefs 16 pārāk traks Handikaps būtu te izgājis vispār kā smērēts, nepačekoju tikai cik viņš liels! Link to comment Share on other sites More sharing options...
efer Posted January 30, 2015 Report Share Posted January 30, 2015 Un 5 pārvēršas pa 90. Un arī Lakers vakar nepievīla, gribeju vakar ielikt, bet reāli sliņķis bija. Kas šodien interesants? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sluT Posted January 30, 2015 Report Share Posted January 30, 2015 Un 5 pārvēršas pa 90. Un arī Lakers vakar nepievīla, gribeju vakar ielikt, bet reāli sliņķis bija. Kas šodien interesants? Takā tu neliec pilnu screen, tad vispār nav ticībis, ka kaut kas ir izgājis.. varbūt pēdējo spēli izgriezi? Kur kopējais koef? Kur summa, ko uzmeti? Kur uzvarētā summa? Vispar no taviem screen neko nevar saprast un nevar ticēt.. diemžēl.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
efer Posted January 30, 2015 Report Share Posted January 30, 2015 Tu vispār esi licis optibet.com ?? Priekš tādiem kā tu - likmju vēsturē tur pat nerāda cik katrai konkrētajai likmei ir kopejais koeficents, tikai šos atsevišķos. (tas tā, priekš asobina tupih) Un ja tu zinātu, kā tur izskatās likmes, tad tu redzi, ka likmes režģis beidzās. Un runājot par photoshop, ja man ļoti vajadzētu , varētu sarakstīt dajebkādas muļķības tur Es ieliku tikai screenu ne jau naudas vinnesta dēļ, bet gan tāpēc, ka 6 spēles izgājušas likmē. Priekš mani ar tādiem koeficentiem ir daudz, jo , kad lieku vairāk pa 3 spēlēm uz čeka, viena stabili neiziet. Parasti lieku pa divām/vienai. Cik zinu citos forumos tieši tā arī dara, kad iemet spēļu likmes un rezultātus aprēķinātos, nevis vinnētās vai papistās naudas summas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sluT Posted January 30, 2015 Report Share Posted January 30, 2015 Priekš tādiem kā tu - likmju vēsturē tur pat nerāda cik katrai konkrētajai likmei ir kopejais koeficents, tikai šos atsevišķos. (tas tā, priekš asobina tupih) Rēals pacans esi Link to comment Share on other sites More sharing options...
efer Posted January 30, 2015 Report Share Posted January 30, 2015 Paprasi kādam , kurš spēlē iekš optibet.com. Kopejo koeficentu tu redzi tikai liekot likmi. Pēc tam vari pats rēķināties, cik tev tur ir vai būs Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted January 30, 2015 Report Share Posted January 30, 2015 Tu vispār esi licis optibet.com ?? Ko Tu fleitē ka nevar ielikt linku ar summu un laimestu? Lūdzu skaties! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now