bacard Posted August 10, 2013 Report Share Posted August 10, 2013 (edited) Tas papiselis tak arī ir kanādietis! Nu jā, paņēma tas vepris Raoničš. Viennozīmīgi viens no pretīgākajiem spēlētājiem tenisa pasaulē. Tam lācim vajadzēja aiziet pulēt raķeti jau pēc Del Potro spēles, kur nespēja godīgi nospēlēt un atzīt, ka ar kāju trāpījis pa tīklu. Noskatījos tikko tās 1/2 spēles interviju - smaidīgs mērglis. Kaut viņu Džokers vai Nadāls tajā fināla pazemotu. Nenožēloju un neatkāpšos ne no viena paša sliktā vārda, ko par viņu rakstu un rakstīšu. Sportā godīgums ir pamatā. Edited August 10, 2013 by bacard 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slāpeklis!* Posted August 11, 2013 Report Share Posted August 11, 2013 ah, vsm nadāls mani nepievīla Link to comment Share on other sites More sharing options...
abcdefuck Posted August 11, 2013 Report Share Posted August 11, 2013 Bet nu nebija tālu, lai pospisils vinnetu Link to comment Share on other sites More sharing options...
bacard Posted August 11, 2013 Report Share Posted August 11, 2013 6:2., 6:2! Malacis Rafa! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fu*k yea Posted August 11, 2013 Report Share Posted August 11, 2013 https://pbs.twimg.com/media/BRajm5uCYAAMyui.jpg:large 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slāpeklis!* Posted August 12, 2013 Report Share Posted August 12, 2013 Tas ir Tavs guvums? un kādā sporta veidā? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted August 12, 2013 Report Share Posted August 12, 2013 Cik uzmetu aci, laimetaa summa ir 1300ls... diemzhel vinsh mums neparaada cik zaudeeja Link to comment Share on other sites More sharing options...
sluT Posted August 12, 2013 Report Share Posted August 12, 2013 Tas gan, īsti nevar saprast cik kopā ir metis Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fu*k yea Posted August 12, 2013 Report Share Posted August 12, 2013 Nu nē, to drauga draugs laimēja. bet šodien draugs no 2 Ls izcēla 107 Ls. https://twitter.com/archTre/status/366845001889619968/photo/1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
sluT Posted August 12, 2013 Report Share Posted August 12, 2013 Es arī varu pateikt, ka man draugs uzvarēja -> http://www.bildites.lv/viewer.php?file=4wx38kag55989gekgpa.jpg] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fu*k yea Posted August 12, 2013 Report Share Posted August 12, 2013 Es arī varu pateikt, ka man draugs uzvarēja -> Nu vo, uzprasi draugam, lai palīdz tev artī uzlikt toķiku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bacard Posted August 12, 2013 Report Share Posted August 12, 2013 Šis rīt izskatās ļoti saistoši. Vēl neesmu izlēmis par likmi, bet mazāk par 20 tā nebūs. http://www.bildites.lv/viewer.php?file=tb1shfi7hpa2pjuaqsgs.jpg] Link to comment Share on other sites More sharing options...
sluT Posted August 12, 2013 Report Share Posted August 12, 2013 Bacard, man sajūta, ka Ferrers pakāsīs Link to comment Share on other sites More sharing options...
bacard Posted August 12, 2013 Report Share Posted August 12, 2013 Šaubas rada vepris un Tomijs. Ferrers ir viens no stabilākajiem tenisistiem, jānotiek brīnumam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slāpeklis!* Posted August 12, 2013 Report Share Posted August 12, 2013 (edited) Šaubas rada vepris un Tomijs. Ferrers ir viens no stabilākajiem tenisistiem, jānotiek brīnumam. Kad veic likmi, apstirpini ka neesi izmainijis, neko Jo es skatos koef uz tomiju, tā ir kā ir. Un kas ir ar john isner? šis labi sit pa bumbiņu? Un vsp kādas izredzes Gulbim? Edited August 12, 2013 by Slāpeklis!* Link to comment Share on other sites More sharing options...
bacard Posted August 12, 2013 Report Share Posted August 12, 2013 Savā laika Isners bija baigi labs, bet pēdējā laikā sāk kristies. Labākais ASV tenisists. Gulbim izredzes ir labas, bet man izskatās, ka bukmeikeri atkal pārvērtējuši viņa spējas nedaudz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slāpeklis!* Posted August 12, 2013 Report Share Posted August 12, 2013 Kkas tāds izietu, vai es par daudz gribu? http://www.bildites.lv/viewer.php?file=h2j9czpj9zr2mnq8gfui.png] Link to comment Share on other sites More sharing options...
bacard Posted August 12, 2013 Report Share Posted August 12, 2013 Meijers varētu būt bīstams. Kanāda vinnēja Tomiku Bernardu, nesen Hamburgā tika līdz 1/4 finālam un labi papretojās Federam. Protams, jau manis minētais Hāss var nepatīkami pārsteigt, bet labs koeficents. Manuprāt, noteikti jāizmanto tas. Tad viss pārējais reāli, cik nu sporta viss var būt reāli. Zināms, ka Gulbis var paņemt Mareju un nākamajā dienā zaudēt 203. raketei. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slāpeklis!* Posted August 12, 2013 Report Share Posted August 12, 2013 Meijers varētu būt bīstams. Kanāda vinnēja Tomiku Bernardu, nesen Hamburgā tika līdz 1/4 finālam un labi papretojās Federam. Protams, jau manis minētais Hāss var nepatīkami pārsteigt, bet labs koeficents. Manuprāt, noteikti jāizmanto tas. Tad viss pārējais reāli, cik nu sporta viss var būt reāli. Zināms, ka Gulbis var paņemt Mareju un nākamajā dienā zaudēt 203. raketei. Btw, anyway, kad uzmet likmi un apstiprini, tad padod ziņu Man ir grūtības izdomāt vai likt vai nelikt, jo ir zināma pieredze zaudēt kombinētajās, un ne reizi vien. Link to comment Share on other sites More sharing options...
abcdefuck Posted August 13, 2013 Report Share Posted August 13, 2013 Kkas tāds izietu, vai es par daudz gribu? Slāpeklis, viltnieks, dr.lv iepazīšanās klubiņā sēž 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
sluT Posted August 13, 2013 Report Share Posted August 13, 2013 Slāpeklis, viltnieks, dr.lv iepazīšanās klubiņā sēž :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
abcdefuck Posted August 13, 2013 Report Share Posted August 13, 2013 :D tavi posti ir tik lietderīgi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slāpeklis!* Posted August 13, 2013 Report Share Posted August 13, 2013 (edited) Slāpeklis, viltnieks, dr.lv iepazīšanās klubiņā sēž Man patīk tur ieiet parēkt tajā čatā par degradācijas kaungalu! un pie reizes ievērtēt kādu kuci. P.s. vakardien betsafe mani apkrāpa, liku uz tiem puišiem likmi, kkas tur nokāries bij, un vsjo nauda pazuda, likmes nav.. rakstīju konsultanta šis saka ka lai neuztraucoties, ka viss parādīšoties, un nu jau manas tenisa spēles iet, bet nekas vēl nav parādījies Edited August 13, 2013 by Slāpeklis!* Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted August 13, 2013 Report Share Posted August 13, 2013 Es tak teicu ka uz KEI un GULBI nevajag mest Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slāpeklis!* Posted August 13, 2013 Report Share Posted August 13, 2013 Es tak teicu ka uz KEI un GULBI nevajag mest Nu ko lai saka, Pateicoties betsafe mana likme neizdevās vai kkā tā, bet šie teica ka naudu saņemšu atpakaļ Bet tā būtu licis uz Kei. Gulbi gan neliktu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now