Dj_erix Posted April 29, 2005 Report Share Posted April 29, 2005 kāds nezin - kādēļ man pieslēdzot teļuku pie kompja teļuks rāda melnbaltu??? Tā ir jābūt? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oddish Posted April 29, 2005 Report Share Posted April 29, 2005 Man bija tāds pats šits. jo perehodņiks no s-video uz scart bij nepareizi salodēts. Nācās meklēt netā pareizu shēmu un parlodēt Vispār ļoti daudzos forumos par šito runā, pat latviešu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
krish Posted April 29, 2005 Report Share Posted April 29, 2005 tas nemaz nav normaali. tev taks krasainais TV ne ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest darek Posted April 29, 2005 Report Share Posted April 29, 2005 es nez....kad es pielieku man viss ,ok.visas kraasas ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
meniks Posted April 29, 2005 Report Share Posted April 29, 2005 man ar savu radeonu viss gaaja, tas ka ir melnbats visdriizaavk ir k-kada tehnisk probleema vadaa vai k-kur citur, pamegjini nopirkt shtekeri tip viena gala s-shs gals otra parasta video vada izeja Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dj_erix Posted April 29, 2005 Author Report Share Posted April 29, 2005 menik - neesmu redzejis s-video ar parastaa vidika izeju, tikai ir ar skardu Oddish - Tipa pasa s-video sakabe ar skardu vadi nepareizi? UN cik nepareizi - vienkaarsi netas vads nepietaa (tipa sarkano ar balto samainiit), vai sarkanais galīgi nepie tā štekera(tipa totāli pārlodēt?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now