Jump to content
GIGN Forum

Left 4 Dead

Endijs_Dzerkalis
 Share

Recommended Posts

Kuri domā pirkt L4D mož vajag salasīties čatriem gabaliem un kaut kā noorganizēt šo šitu. Ja kāds varētu pirkt, tad es piedalos, nebaidaties no manas puses viss būs godīgi :) Neapčakarēšu cilvēkus, jo pats esmu bijis apčakarēsts un zinu kāda ir sajūta :)

Nu ko domājat.

P.S. Tā mēs ietaupītu 49.99-37=~12.99 dolārus :)

Mož vēl kaut kad būtu atlaides, un tad varētu paķert to paku. Nu domājam :)

http://store.steampowered.com/

pusotrā stundā visus campaingus? :o Es te paspēlēju uz advanced no mercy un pašās beigās 2x pie tanka pakāsām, apnika. Vispār man nepatīk, ka katru reizi kad gribu no mercy uzspēlēt jāsāk no jauna... Patlaban spēle neliekas kaut kas baigi krutais. Diezgan ātri apnīk tā zombiju šķaidīšana...

jeēbal kā man besī... 9/10 serveriem ir kaut kādi lagi. Tikko viens bija ok, komanda arī laba, bet safehousā, kad spēle sākas no checkpointa visu laiku ik pa 5 sec met virsū retrying connection to server, visu laiku pēc brītiņa tas pazuda, bet vot tagad pe'dējā daļā uzmet server shutting down. Vispār nesaprotu, kāpēc nav tāda pati serveru sistēma kā cs, tf2 utt. ka redzi sarakstu un pats vari izvēlēties kur spēlēt.

Es nokačāju tos failus un ielieku, eju spēlēt, bet nekā :(

Paskaties vai tev steam_appid.txt <- šajā failā ir 500 nevis 501 ierakstīts.

http://outlaw.lv/details.php?id=41710 Personīgi šo iso vilku un aizgāja, to aprakstu neskaties, tur arī it kā ir aprakstīts, kas un kur jādara, bet tas ir fufels un veca informācija, valve sen jau tam prikolam piegrieza skābekli.

Uzinstalējam L4D

Iekopējam engine.dll

steam_appid.txt failā nomainam uz 500

Iekopējam cmd failu blakus RUN_L4D.exe

Laižam spēli caur cmd un izbaudām spēli.

Edited by Epix

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
 Share

• Create New...