kerchs Posted April 28, 2005 Report Share Posted April 28, 2005 varbut varetu lapa ielikt kadus weapon skinus utt.? tas butu baigi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kavacky Posted April 28, 2005 Report Share Posted April 28, 2005 vislabāk iet ar parastajiem Link to comment Share on other sites More sharing options...
kerchs Posted April 28, 2005 Author Report Share Posted April 28, 2005 man gan kautka tomer velk uz neparastajiem kautka krutak izskatas vismaz Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted April 28, 2005 Report Share Posted April 28, 2005 varjau kaukaadu mistisku skinpaku ielikt... bet kaukaa nevelk... origjinaalie tomeer ir forshi. Lai gan man jaasaka ka ljoti patika ka man skauts bija 2reiz lielaaks par awp - taads uubernaakotnes superbliezhamais - skanja taada kaa shautu no lielgabala un rodas iespaids ka klintiis caurumus var dauziit ar taadu... vai tieksim mp5 uztaisiits AK stilaa - skanja kaa riktiigam puljimjotam - uzreiz liekas - vo blja shitas ir reaals ierocis ai, negribas mekleet nekadus skinus vienigais. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HyperBoy Posted April 28, 2005 Report Share Posted April 28, 2005 tiem, kam vaidzees pashi sameklees Link to comment Share on other sites More sharing options...
kerchs Posted April 28, 2005 Author Report Share Posted April 28, 2005 man gandriz visiem weaponiem skini nomainiti, vismaz neapnik uz viniem skatities. man beretam smuks skins Link to comment Share on other sites More sharing options...
radler Posted April 28, 2005 Report Share Posted April 28, 2005 man patiik izmainjas kad uzlieku citu weponu vai citu skanju ierocim uzreiz savadaka shaushana=) kapec nepamegjini pameleet googlee?? 1000 lapas atradisi Link to comment Share on other sites More sharing options...
kerchs Posted April 28, 2005 Author Report Share Posted April 28, 2005 vienkarsi varetu mos te vel kadu balsosanu utt. uztaisit kur smukaks, lielaks utt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kavacky Posted April 28, 2005 Report Share Posted April 28, 2005 kam garāks... utt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ExtraOrdinary Posted April 28, 2005 Report Share Posted April 28, 2005 var jau uzlikt awp loka skinu un briinities kaa no stiegras izlec tuksha chauliite un ir bijis man arii plastmasas m16.. ar taadaam forshi zaljaam vietaam liidziigs kaa veikalaa kkur biju redzeejis.. ak 47 gan neiesaku mainiit :> un vel bija viens forsh skins kas uzi paartaisija par kkaadu pistoli.. sig sauer ja nemaldos un bija pagarinaata taa aptvere.. taada forsha zila uguns bija kad shaava un uzreiz likaas ka preciizaaks un var visus nolikt Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kavacky Posted April 28, 2005 Report Share Posted April 28, 2005 a man bija tāds kalašs, kam durklis galā, tas reāli ownoja, žēl, ka uz 2. pogu nedūra pa īstam izskatījās superpizdata Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mixman Posted April 30, 2005 Report Share Posted April 30, 2005 SHITEN diezgan daudz skini Link to comment Share on other sites More sharing options...
ExtraOrdinary Posted April 30, 2005 Report Share Posted April 30, 2005 www.cs-nation.net [ ja nav - variaacijas ar org com vai ko tml un " - " pa vidu ] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pinky Posted April 30, 2005 Report Share Posted April 30, 2005 mp5 ar granaatmeteeju apakshaa ir speeks ! jaa, he un citas granaatas kaa... kaa granaatmeteejs Link to comment Share on other sites More sharing options...
ExtraOrdinary Posted May 1, 2005 Report Share Posted May 1, 2005 granaatas kaa kolas un sprite bundzhinjas un roteejoshais 6stobru mashinguns arii owno Link to comment Share on other sites More sharing options...
|S| Posted May 14, 2005 Report Share Posted May 14, 2005 nets pilns ar skiniem, bet uzliec skinu, tad reikinies ar lagiem Link to comment Share on other sites More sharing options...
CsBoy Posted May 25, 2005 Report Share Posted May 25, 2005 Pameklee search.com un buus ok Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now