Aigacho Posted November 18, 2008 Report Share Posted November 18, 2008 (edited) BAN] Tu esi izbanots no shii servera!!! BAN] Izbanojis tevi ir: Miedzinjsh BAN] Nobanotaa speletaja niks ir: Vipers BAN] Iemesls banam: aim BAN] Bans uzlikts pirms 0 dienam 0 stundam 0 minutem 0 sekundeem BAN] Bana terminsh ir peec nenoteikta laika BAN] Par jautajumiem shai sakara griezties www.gign.lv forumaa sudzibu sadaljaa BAN] ---------------------------------------------------------------------- Kicked by Console: TEV IR BANS. Iemesls: aim. Vairak info konsolee Kicked :TEV IR BANS. Iemesls: aim. Vairak inf Man nebija nekads aims!!! atbano mani... mans ip: 84.237.223.167 ja tu domā par to tēmekļe noraušanu tad tas bija deel manas peles, bija iesprudis vads DEMO: http://pussy.gign.lv/cs.gign.lv/2008-11-18...256-de_dust.zip Edited November 18, 2008 by Aigacho Link to comment Share on other sites More sharing options...
jonathan Posted November 18, 2008 Report Share Posted November 18, 2008 (edited) neliec maskas un iemet demo, lai varam apskatiities kaa izskataas kad ir iespruudis vads... Edited November 18, 2008 by jonathan Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aigacho Posted November 18, 2008 Author Report Share Posted November 18, 2008 a kur var dabūt demo Link to comment Share on other sites More sharing options...
eziic Posted November 18, 2008 Report Share Posted November 18, 2008 (edited) http://pussy.gign.lv/cs.gign.lv EDIT* Tavs demo pieejams te: http://pussy.gign.lv/cs.gign.lv/2008-11-18...256-de_dust.zip Noskatījos šo demo un vēl 2 demo iepriekš [italy un prodigy], jo serverim JOPROJĀM nav sataisīts pulkstens, līdz ar to laiki no demo sadaļas nesakrīt ar visu pārējo un tas nav forši. Enīvei, bans manā izpratnē nepamatots un līdz aim'am tur bija kā līdz Maskavai. EDIT 2* Novelc to .zip failu no manis iedotā linka, atzipo, nomaini nosaukumu uz, piemēram, 001.dem, iemet valve/cstrike mapē, atver CS un raksti konsolē 'viewdemo 001'. Edited November 18, 2008 by eziic Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aigacho Posted November 18, 2008 Author Report Share Posted November 18, 2008 a kā var apskatīt tos demo?? es jau neatceros Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miedzinjsh Posted November 18, 2008 Report Share Posted November 18, 2008 (edited) Patiesībā gribēju banot par norecoil, bet uzrakstīju aim, jo ķip paskatījos vienu raundu 13min, kur viņam nedaudz raustījās tēmeklis! Un šaujot to čumaku leja tēmeklis lēkaja no augšas uz leju! Apskataties to momentu, jo po def tēmeklis tā nelēkā! Nu par to vadu nez, kaut kā galīgi negribas ticēt! Edited November 18, 2008 by Miedzinjsh Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aigacho Posted November 18, 2008 Author Report Share Posted November 18, 2008 es nelietoju čītus!!!! ja es lietotu, tad es šeit nerakstītu vnk. jāmāk noturēt tēmeklis LOL Link to comment Share on other sites More sharing options...
eziic Posted November 19, 2008 Report Share Posted November 19, 2008 Kā jau teicu, tā bija vienīgā interesantā vieta un vienīgais interesantais moments, ko ātrumā skatoties tos 3 demo manīju. Fakts tāds, ka man neliekas ticami, ka čalis nospēlēja 3 mapes un pēkšņi tieši 1 roundu dusta mapes vidū izdomāja ieslēgt norecoilu, lai nošautu vienu čali un pie reizes nomirtu arī pats. Vajadzēja papētīt viņu pēc tam vēl vismaz 1 roundu, tad viss noteikti būtu skaidrāks. Enīvei, apskatās taču vēl kāds demo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jonathan Posted November 19, 2008 Report Share Posted November 19, 2008 banot chali deelj viena momenta, kuram shots ir 2:9 par aim/norecoil pricels minimaali kusteliigaaks bija, bet neizskatiijas peec paarkapuma! banu nonjeemu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aigacho Posted November 19, 2008 Author Report Share Posted November 19, 2008 BIG THANKS!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now