Jump to content
GIGN Forum

Kur Palikušas Foruma Stingrās Rokas?


Hofo
 Share

Recommended Posts

Secinājumi:

1. Veram ciet to sūda topiku. Varam, protams, arī uzsākt protestu, bet tie mēdz beigties ne pārāk labi, kā arī aizņem daudz laika (šito varētu saprast tikai cilvēki, kas te apgrozās ilgu laiku un vēl atcerās iepriekšējo nakts rīta spamu).

Tiem, kas tūlīt rakstīs "bet kur lai es sirdi izkratu?", varu pateikt - ejiet dirst. Ja vēlaties teikt kaut ko tiešām interesantu, tad var arī topiku uztaisīt. Ja sakāmais nav topika vērts, tad paklusējiet. Ja vēlaties rakstīt savus dienas notikumus, tad sāciet rakstīt emuārus klab.lv vai citā līdzīgā lapā.

2. Sākam sodīt visus pēc kārtas, neskatoties uz draudzību un to, cik ilgi šis cilvēks ir pavadījis forumā. Ja tavam postam nav jēgas, tu dabū sodu. Tas arī viss.

3. Vispār varbūt vajadzētu uzrakstīt kaut kādus foruma noteikumus, citādi man jau apnikuši tie topiku "man ir problēma, ko ielieku pie spama, jo problēmu sadaļā to nelasītu". Bet man nav jālasa problēmas, ko nevarat paši atrisināt. Ja es vēlētos palīdzēt, tad arī apmeklētu problēmu sadaļu.

Tātad visi piekrīt?

Link to comment
Share on other sites

Patiešam, pēdējā laikā ļoti maz interesanta var izlasīt, vainu tas ir tāpēc, ka gign foruma saturs palicis sūdīgāks vai arī es pats esmu paaudzies un vairs te nespēju saskatīt to ko agrāk :(.

Edit 4 lvgign: tu izliecies ka nesaprati?

Edited by el_Moerto
Link to comment
Share on other sites

:(.

kāds tam visam sakars ar forumu ? forums rakstīt un izteikt domas nemaak!

anyway. tas tapec ka visi oldskūlie zadroti ir izauguši no cs'a un vairs nepievērš uzmanību cs komunam. Palikuši tikai sīkie gangsteri (lielākoties') kurus vajag ar sūdainu mietu klapēt lai viņi neieposto kautko tizlu.

Dr.Pain posts bija neslikts. Sīkajiem gangsteriem tas būtu kā ar sūdainu mietu tieši pa muguru.

Edited by lvgign
Link to comment
Share on other sites

Tieši tā Hofo!

dr.pain, par foruma noteikumiem - būtu labi, ja Tu izveidotu vismaz bāzi, kuru vēlāk varētu papildīnāt, toties piemērs - gan bij sūdīgs, tomēr ir problēmas, kuras Te var iemest, labi, tās ir kādi 5%, bet nu vienalg.

Tā visus punktus atbalst.

KĀ arī, vajadzētu unpinot vecos topikus no, kuriem nav jēga, tā teikt nedaudz sakārtot.

Link to comment
Share on other sites

IBio leo! Es jau 5cas dienas neesmu dzeris,bet es vainigs,ka man sanak ietuset vai gribas ienjemt kaut ko?Nee!Ja nepatik nelasam!Un viss! Tas jau ir tikai 1topics,kuru arii tad nelasiet,ja kas nepatiik!Bet jaa par to ka lai butu kada stingraa roka,kas neskjirojot warno vai bano,par debilizmu,par to esmu PAR!

Link to comment
Share on other sites

Varbūt metam šajā topikā ieteikumus foruma noteikumiem, lai stingrajām rokām vieglāk.

Vajadzētu kaut kādu noteikumu par to, ka ja uz debīlismu atbildi ar debīlismu tad tevi arī vārno. Piemēram: Ir bieži manīts (kā piemēram topikā par gleznu), ka viens indivīds izceļas ar debīlu postu, bet uzreiz atrodas vairāki cilvēki, kas uzsāk ar viņu sarunu tajā vietā kur to nevajadzētu darīt.

cilvēks1: Nak tu to te liec? *tiek citēts viņa posts*

cilvēks2: A nak viņam to nelikt?

un tā aiziet vairāki posti.

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...