Jump to content
GIGN Forum

Pc->tv - S-video


ANALGINS
 Share

Recommended Posts

tatad ka jau taitlaa rakstits, sajudzu kopa pc ar tv, bildi rada, vis itka ok, tikai viena problema, tv rada melnbaltu bildi :wtf: ?

varbutas varat pateikt ko izti nozime b/pal g/pal m/ntsc ? kad sledzam klat ordii tv uzliku b/pal vis aizgaja (izvelnee bija arii g/pal) bet man ka defulto piedava to m/ntsc un nomainot pie wizarda palaisanas (atkartotas) tas automatiski panjem to un neljauj samainit, manuprat tas varetu but pie vainas kautgan hz..

vadi ko lietoju ir s-video ar 4 kajam, nevis 6am (viens no standartiem, ka gudri veikala centas skaidrot) s-video gala skards (scart) kam vel var piespraust banana galus un ir sledzis in/out pasreizejais stavoklis in (bildi rada)

novilku jaunako vkartes draivu (gf6600) tad izdevas palaist tv..

ir kadas idejas kapec tv ir melnbalts ? ta jau filmas skatities bus neinteresanti..

Link to comment
Share on other sites

NTSC un PAL ir colour-encoding system. NTSC ir Amerikā, PAL Eiropā (b/pal un g/pal kā nu kurā valstī). Pārinstalē draiveri un nomaini Wizard'ā pa jaunam. Neesmu speciālists šajās lietas (atbildēju, jo citi klusē), bet sliecos, ka vaina ir tajā figņā.

Link to comment
Share on other sites

man arī bija tāda pati problēma kādu laiku atpakaļ, atrisināju ar tiem PAL/NTSC maiņām, liku mainiju kamēr aizgāja, vel ir variants apskatīties TV kurš no minētajiem sūdiem tev derēs 100%, bet ne visās tv instrukcijās tas ir rakstīts..

Link to comment
Share on other sites

6piniem ir vecais standarts, un tas cik sapratu neko daudz nemaina, kapec lai uz jaunaka standarta butu 23667x mazak krasas neka uz jauno ? chota nelogiski ne ? o.O

problema esot/ir draiveros, tad tik jacinas talak..

ediite: pats stulbakais ir tas ka draiveris neljauj nomainit to m/ntsc uz b/pal >.<

Edited by ANAL-GINS
Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...