bencik Posted November 11, 2008 Report Share Posted November 11, 2008 Eu es arii gribu iepaziit Zani ''tuvaak'', jus negribat ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pusdzīvais Posted November 11, 2008 Report Share Posted November 11, 2008 nemaitā gaisu, viss tiek bīdīts.. viņa būs pie manis uz tusiņu, varēsi ar atnākt, iemēģināt Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seen Posted November 11, 2008 Report Share Posted November 11, 2008 (labi labi, par šo vēl var pastrīdēties.) bet, jā, es, tāpat kā citi, gribētu redzēt tavu draugiem.lv profilu tas būs īsts pierādījums ka esi meitene Šeit netusē mazie bērni (bet ir arī tādi) kurus var tik viegli aptīt ap pirkstu rofl... ja vien avatera ta butu vinja. Tad varetu starp krutim bacaat nax. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adik Posted November 11, 2008 Report Share Posted November 11, 2008 liels lol Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted November 12, 2008 Report Share Posted November 12, 2008 ko nozīmē "bacāt"? Link to comment Share on other sites More sharing options...
minds Posted November 12, 2008 Report Share Posted November 12, 2008 buchot Link to comment Share on other sites More sharing options...
`MaX` Posted November 12, 2008 Report Share Posted November 12, 2008 buchot starp krūtīm nax? Link to comment Share on other sites More sharing options...
n00ke Posted November 12, 2008 Report Share Posted November 12, 2008 Blad, uzliec mīksto šitiem visiem. Viņi tevi neciena. Tu esi radīta man! Pirms brauc uz Rīgu, nobrauc gar Aloju. Tas gandrīz vai pa ceļam. Un brauksim kopā Te tev arī būs neliels palīgs, lai orientētos. Link to comment Share on other sites More sharing options...
n00ke Posted November 12, 2008 Report Share Posted November 12, 2008 Blad, uzliec mīksto šitiem visiem. Viņi tevi neciena. Tu esi radīta man! Pirms brauc uz Rīgu, nobrauc gar Aloju. Tas gandrīz vai pa ceļam. Un brauksim kopā Te tev arī būs neliels palīgs, lai orientētos. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MeGaPiiLe Posted November 12, 2008 Report Share Posted November 12, 2008 Maršruts Liepāja-Ērgļi-Aloja-Rīga. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seen Posted November 12, 2008 Report Share Posted November 12, 2008 bij jasaprot bish savadak bet nu tas galigi nav svariigi :]] Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted November 13, 2008 Report Share Posted November 13, 2008 Pirms brauc uz Rīgu, nobrauc gar Aloju. Tas gandrīz vai pa ceļam. Un brauksim kopā Te tev arī būs neliels palīgs, lai orientētos. Ja būtu vēl trešais posts, tad es saprastu, ka tu domā nopietni. Seen - lūdzu, paskaidro, manas jauniešu slenga zināšanas acīmredzami ir sākušas rūsēt. p.s. man Jurko vakar iemācīja "dvorīti". Link to comment Share on other sites More sharing options...
doGY Posted November 13, 2008 Report Share Posted November 13, 2008 man liekas tas nenozīmē bu4ot, bet takā stumdīt - vairākkārtēji un ātri bāzt Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted November 13, 2008 Report Share Posted November 13, 2008 Nesapratu. Ko tu stumdi un ko tu bāz? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dyversant Posted November 13, 2008 Report Share Posted November 13, 2008 savu viirishkjo lepnumu starp vinjas kruutiim.. khe khe talak.. kas ir dvoriits.. same dvornjiks? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qus Posted November 17, 2008 Report Share Posted November 17, 2008 (edited) Atvainojat čaļi bet man ir ļoti bēdīgas ziņas par Zani kā jūs viņu dēvējat... viņa bija mana kaimiņiene uzzinot to ka jūs domājat ka viņa ir vīrities vai kāds cits homo-mobīlais dzimumdzinējs, viņa izlēca pa pirmā stāva logu kas traumēja viņas abas krūtis. pēc slimnīcas kad viņa ieraudzija forumā te to bildi kuru viens iepostoja kur sieviete bija ar dzimum daiktu viņa dziļi sirdī saskuma un izdarija pašnāvību apsējot savu addidas šnori ap kaklu un spiežot to līdz bezspēkam no rīta kad gāju pie viņas ciemos es atklāju ka viņa taj brīdi kad bija vēl dzīva bija favorītos atstājusi sekojošās adreses lemon-party.or*, ver*s.lv, gi*n.lv, o*ned.lv/admin. varbūt tas izskaidro viņas nāves būtiskos apsktākļus, bet tas lai paliek. Es izlasiju viņas vēstuli kur viņa rakstija par Deadalive un cash. Zane raksta...Deadalive ir diezgan forš čalis varbūt labāks par cash vai otrādāk to nezinu mans uzdevums ir aizbraukt uz to balīti lai piedzertos gardos bonaparti, un izvilktu veselu nakti ar Deadalive un cash vienlaicīgi gultā ja es to paveikšu iepostošu viņu locekļizmēra bildes forumā lai par manu gardo jeb aso jociņu rēc admini un vēlāk ieceļ mani [par moderātoru tad es varēšu izbanot pašu noobigakos lietotājus ka macho un worm viņi šaj forumā galīgas nūles ko viņi iedomājas no sevim te tā gudri runāt takā viņiem piederētu šis forums hah nēsu stulba viņiem nepieder šis forums to es zinu sievietes instinkts, bet nu lai paliek... fragments ņemts no Zane's dienasgrāmatas. Es ceru ka jūs pret viņu izjutīsiet lielu līdzjūtību un neliksiet vairš šīs homo bildes kas viņai atņema dzīvi... R.I.P Emo&^cma**Zanīte Edited November 17, 2008 by Qus Link to comment Share on other sites More sharing options...
AmE Posted November 17, 2008 Report Share Posted November 17, 2008 Oh really? Printscrēnus vari ielikt ko zane raksta or diary? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Outlawz Posted November 17, 2008 Report Share Posted November 17, 2008 pēc slimnīcas kad viņa ieraudzija forumā te to bildi kuru viens iepostoja kur sieviete bija ar dzimum daiktu viņa dziļi sirdī saskuma un izdarija pašnāvību apsējot savu addidas šnori ap kaklu un spiežot to līdz bezspēkam no rīta kad gāju pie viņas ciemos es atklāju ka viņa taj brīdi kad bija vēl dzīva bija favorītos atstājusi sekojošās adreses sveiki es rakstu sviestu un nelietoju pieturzīmes tāpat man ļoti smieklīgi likās dzimum daiktu eat shit and die Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qus Posted November 17, 2008 Report Share Posted November 17, 2008 (edited) Redzi es nemeloju Edited November 17, 2008 by Qus Link to comment Share on other sites More sharing options...
AmE Posted November 17, 2008 Report Share Posted November 17, 2008 (edited) bet kāpēc man vēl arvien neticas? it īpaši, ja viņai ir "last seen - today bla bla", ak jā, moš viņa iedeva savu paroli? ai. viņas pirmais posts bija par to lai iet kaut kādā "zināmā" serverī, un pēdējie 2 arī. i belive you kauns sametās, izlagojies, un skaties kā guest? ja tomēr ir ko teikt, saki, jo man ir arī viens izraksts no Zanes bloga Edited November 17, 2008 by Amii Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted November 17, 2008 Report Share Posted November 17, 2008 (edited) Aizvakar feisā redzēju Zanītes bildes. Gribēju ielikt te linku uz viņas profilu, bet negribēju rakt augšā vecu topiku. P.S. Es neiebraucu (un šaubos vai vispār gribu iebraukt) tajā sūdā, ko Qus uzrakstīja, bet mani interesē tikai viens: kurš tad galu galā ir foršāks - es vai Deadalive?! edit: btw par Deadalive tusiņu jau avīzēs raksta - http://diena.lv/lat/laikraksts/latvija/aiz...nts=-pos_value- Edited November 17, 2008 by cash^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
MeGaPiiLe Posted November 17, 2008 Report Share Posted November 17, 2008 Es esmu forshaaks. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seen Posted November 17, 2008 Report Share Posted November 17, 2008 talak.. kas ir dvoriits.. same dvornjiks? Tieshi ta.... Rekur musu Zaniite http://www.face.lv/users/BettyBoop kuras vards nemaz nav Zane :[ damn mes esam piečakareti! Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted November 17, 2008 Report Share Posted November 17, 2008 (edited) Fuk, es viņu šodien vairs nevarēju atrast, jo biju pārliecināts, ka viņu patiešām sauca Zane. Fuk again, viņai ir 14! Šitā jau varējām uz kriminālatbildību paraut.. Edited November 17, 2008 by cash^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
extend_ Posted November 18, 2008 Report Share Posted November 18, 2008 wL.media, ar kādu meiteni kaut reizi dzīvē esi saticies? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts