Jump to content
GIGN Forum

Sony Ericsson W760

DeimoN
 Share

Recommended Posts

Sveiki,

Šo jau rakstīju boot forumā, bet kas zin, varbut tepat gign'ā, kāds kaut ko vēl varēs uzrakstīt.

Man ir doma iegādāties SE w760, bet pirms pērku, gribēju noskaidrot dažas lietas par šo mobīlo, vēlams no kāda šī modeļa lietotāja.

1. Slide mehānisms - neesmu iepriekš īpaši saskāries ar atbīdāmajiem telefoniem, gribētos zināt, vai šis mehānisms ilgi kalpo, un nav tā, ka pēc gada tur jau viss ļurkājas utt. ? Protams, saprotu, ka nekas nav mūžīgs ^^

2. GPS - ieraugot pie mobīlā specifikācijas to, ka tas atbalsta GPS, biju patīkami pārsteigts. Rodas tikai jautājums, vai Walkman mūzikās mobīlajā GPS darbojas korekti ?

3. Kamera - kā ir ar kvalitāti ? Netaisos fotografēt dabu, k-kaadas ainavas or smth', drīzāk stundu sarakstu, kādu špiķeri vai ko tādu. Tādām bildēm taču kvalitātei jābūt labai ?

4. Aksesuāri - kas nāk līdzi šim telefonam ? Kad iegādājos savu SE k750, līdzi nāca USB kabelis, CD, lādētājs, atmiņas karte, austiņas, lietošanas pamācība, kā ir ar šo telefonu ?

5. Akselerātors - strādā kārtīgi, negļuko ? :D

6. Googlē skatījos, bet īsti neatradu mobīlā iznākšanas datumu (dažādos webos bija dažādi iznākšanas datumi, mani interesē datums, kad mobīlais pirmo reizi parādījās veikalu plauktos). Kāds tad īsti ir tas datums ?

Kādi citi trūkumi (plusi) varētu būt šim modelim, ņemot vēra to, ka es mobīlo vairāk lietošu, neskaitot zvanīšanu un SMS, lai klausītos/atskaņotu mūziku (un, vai baumas, ka šis telefons ir diezgan skaļš ir patiesas ? ^^ Kā nekā, taču stereo).

Lūdzu, citus modeļus neiesakat, stāstiet par šo pašu. Kā arī varat man neatgādināt par Wi-Fi, zibspuldzes, auto-focus trūkumiem :)

Mobīlo telefonu mainu aptuveni reizi 2 gados, gribu būt pārliecināts par savu izvēli.

Tnx.

alexx92, nesmīdini, bļin. Ja nav ko teikt, lūdzu nesaki. 4 gadi, rofl.

DeimoN, slide gļukains bija tikai W580i, pārējiem ir ok. Černis sākas tad, ja iekšā tiek smiltis vai daudz putekļi. GPS strādā, bet kā jau telefonos viņš nav diez ko ātrs. Tavas vietas atrašanai vajadzēs 1 - 2 min. Un tā kā telefonam nav Wi-Fi, tad viņš izmantos GPRS un tas būs dārgi, turklāt apēd daudz bačas. Ja visu laiku on, tad kādas 3h strādās. Kameras bez autofokusa nav nekas dižs. It īpaši makro uzņēmumos, tāpēc ar tekstu būs kā būs. Līdzi nāk CD, labas austiņas, kabelis, lādētājs un papīru kaudze. Akselerātors strādā normāli. Iznāca šī gada janvārī. Ja man būtu iespēja es vēl padomātu pirms viņu ņemtu, lai gan variants nav tas sliktakais.

edit: labs info - http://www.gsmarena.com/sony_ericsson_w760-2197.php

edit2: trubas, ko vēl ir vērts apskatīt - Nokia N81, SE W850i (super kamera)

Edited by cash^

Pats nesen nopirku SE w760i

Ar GPS ir labi, pēc drauga teiktā, pašam vnk nav neta telefonā un nevaru izmantot, bet viņš man parādīja, un bija super, it sevišķi Google Map, kura visas latvijas ieliņas, ceļus rāda. GPS vēl tev saka priekšā kad jāgriežās, pēc 5 metriem pa labi.

Labi, kā priekš mūzikas - labs. Manam nāca līdzi Tumbiņa.

Negļuko aksesuāri :)

Kamera arī laba quality...

Nāca līdzi 2GB.

Šis ir tikkai SE 760i, bet ja gribi tad pērc SE760, nezinu kāda ir atšķirība, bet diezvai ka ir...

^_^ Un ļoti labi ka tumbiņa iet līdzi :)

Kaa ir ar atminas karti, naak liidzi ? btw. Kur pirki Trodeksaa vai kur citur ?

Neesmu paarliecinats, vai pareizi latviski to nosaukumu uzrakstiiju. Tas ir, piemeeram, ja pagriez telefonu horizontaali, tad ikonas, teksti pielagosies horizontalam displajam. Nezinu, kaa lai labak paskaidro :P

Neesmu paarliecinats, vai pareizi latviski to nosaukumu uzrakstiiju. Tas ir, piemeeram, ja pagriez telefonu horizontaali, tad ikonas, teksti pielagosies horizontalam displajam. Nezinu, kaa lai labak paskaidro :P

Atmiņas karte 2 GB un nāca man līdzi un pirku es Trodeksā :thumbsup:

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
 Share

• Create New...