Jump to content
GIGN Forum

Nelietis Ir Sašutināts. Bišku.

nelietis
 Share

Recommended Posts

Par to mapmeikeru (cs karšu veidotāju) konkursu. <_< Tik maza aktivitāte dalībā (2 cilvēki, viens no kuriem pats rīkotājs), un tagad arī vērtēšana vispār nekāda, tikai viens cilvēks no malas ir reāli novērtējis. :slap: Es nezinu kur lai vēl par šito izraudas, :ermm: izskatās ka spams tomer ir visapmeklētākā sadaļa.

Redz kur tēma, vismaz uzmest acis tām kartem tak nav žēl, ko? ;/ Konkursu taisīja, es un d3ad n0w pacentāmies, bet ne tur kas notiek, un beigās cik es no paziņas dzirdēju, neviena konkursa uzvarētājmape nekad neesot tikusi mapcycle. :blink: Ja tai lietai pieietu nopietnak, vairak cilvēku mēģinātu censties. Tas jau skaidrs ka šeit LV mērogā būtu vieglāk izcelties nekā tagad iepostot pie miljarda karšu no fpsb vai csmaps. Vajag savējos atbalstīt.

Par šo konkursu es pat vairs nezinu.. ieejiet, palūriet, ja patīk tad ņemiet un novērtējiet. Ja ne, tad būtu vismaz labi ka nākamais konkurss būtu vairāk izbazūnēts. Kāds links no gign sākuma lapas, info vai kaut ko tamlidzigu. Lai ir vērts censties. Pie balvām tāpat jāpiedomā - "Balvas

Tātad ja tava karte uzvarēs un būs spēlējama, tā iespējams parādīsies gign serverī." :lolza::fsckinsad:

Par šo konkursu tiešām dzirdu pirmo reizi, jo ņemot vērā, ka no mapmeikinga saprotu tieši neko, tad es tajā sadaļā vienkārši nemaz neeju. Katrā ziņā par centību +100, varu iedomāties kāds darbs ieguldīts, lai šīs mapes dabūtu gatavas, noteikti kad būšu mājās ievērtēšu viņas arī dzīvajā un izteikšu savu necilo un neprofesionālo viedokli.

Runājot par gign mapsaiklu, ja šo konkursu tiešām labi noorganizētu, būtu atsaucība, mapes, cilvēki, balsošana un skaisti darbi, domāju, ka varētu ar gign tēviem sarunāt, ka mapi pieliek nevis mapsaiklam, bet ieliek pie mapēm ar domu, ka uz viņu ir iespējams uzlikt voti. Pie attiecīgas tautas, kurai patīk kaut kas cits tad arī varētu mapi notestēt un ja mape cilvēkiem iepatiktos varētu likt votes arvien biežāk, biežāk un kas zin - varbūt pat beigu beigās ielikt arī pašā mapsaiklā [kas, protams, nešķiet reāli, bet visādi talanti atrodas :) ]. Katrā ziņā veiksmi un centību arī turpmāk, ir labs. :thumbsup:

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
 Share

• Create New...