Jump to content
GIGN Forum

Nelielu Kodienu :d

fuj1tsy
 Share

Recommended Posts

a es driiz taisos braukt uz liepaaju ...

varam saspamot kaut ko ... kad pienaax tuvaax laiks doshu zinju kaadu biggrin.gif

agree ? biggrin.gif

bet vispaa - jautaajums paliek atklaats biggrin.gif mosh varam uz next weekend sashtukot kaut ko efektiigu biggrin.gif

Nesaprotu a ko gaidiit, vai kaadas tur vaig idejas - man alus vienmer ir ledusskapii, kad gribu panemu un iedzeru, ko tur vaig idejot???

lol tas nekas ka tu saulee galvu saspiedis.

it kaa es vinju grasos dzert. man vinsh skaistumam te staav.... daaaaa!

taapat kaa tuksha shvepes pudele, divi suukaajamaa kocinja papiiriishi un kaadi 4 kocinji, bezsakariigas lapas, konfekshkaarba "Esmeralda", Rembo nazis (wink.gif), transporta biljete (oi veelvienu suukaajamaa kocinja papiiriiti pamaniiju), nopleests stuuris no kefiira pakas un Lietishkjaa Diena shades.gif

aaij!

nu neveelos tevi apvainot, bet alus nav domaats skaistumam (iznjemot, protams, teiksim kaadas 400 pudeles peec jaanjiem sakrautas), bet gan, lai to izdzertu. Bet nu dari kaa zini.

p.s. Padomaa, kaa tu vispaar meitenes vareesi maajaas vest. Iechikos, ka tu njirgaajies par alu, un aizies

p.p.s. sad.gif

Macho tur šito visu šitu neparedzamiem gadījumiem, kas jūs macGaiveri neesat redzējuši, no tā visa šhita kas macho uz galda var ja ne AK , tad UZI toč samontēt

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
 Share

• Create New...