Rayus Posted April 17, 2005 Report Share Posted April 17, 2005 Sveiki, neesu sen prasijis tiesibas. Tagad nolemu pameginat. Viss, ko es velos ir tas tiesibas, kas man reiz bija. Es runaju partam, ar kuru paidzibu cilveks vairs nelieto rupjus vardinus pec katras navites. Nu nav patikami redzet visu laiku vai nu ****** vai ari p!daR, p|dar, 5uka, ped!k, B.l.j.a, h.u.j, ats.asi pi.d.aras, utt Jutos, kaa tada 4ernuhu serverii. Kick taka negribas likt, kautgan vispar var padomat par tadu opciju, jo 5point par lamasanos kick ir. Ta4u man gan labak patiktos sitaas LLAma utt. Pie tam ari labi izskatas tie Ooorgle, Wruuuh, Bwleee Man ka izbijusam pedagogijas studentam tas liekas visnotal audzinosi. Paldies par uzmanibu Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted April 17, 2005 Report Share Posted April 17, 2005 priekshpeedeejaa teikuma deelj vien ir veerts likt. bet neuztraucies - kick taadiem droshi var likt - mosh veel peec xllama saaks saveejos shaut vai kauko citu pidarisku dariit. vieniigaa probleema - es iisti nevaru tev uzlikt aksesu uz xllama komandu... tur.. nu garshs staasts - wormam jaaprasa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rayus Posted April 17, 2005 Author Report Share Posted April 17, 2005 Ok es saprotu, nav jau man taa kaa narkomanam tas llama tiesibas, bet nu man vienkarsi patik soledaritate speletaju vidu. Un man liekas, ka daudzi dzive baigi baidas pateikt kadam pidar utt, jo var dabut zilganas brillites zem acim. Nebus tiesibu, sapratisu anyway. Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted April 17, 2005 Report Share Posted April 17, 2005 nebuus taa ka nebuus. buus taa ka buus jaapagaida kad buus worms. Tad buus! Link to comment Share on other sites More sharing options...
meniks Posted April 17, 2005 Report Share Posted April 17, 2005 Sveiki, neesu sen prasijis tiesibas. Tagad nolemu pameginat. shitas ir labais Link to comment Share on other sites More sharing options...
secure Posted April 17, 2005 Report Share Posted April 17, 2005 BIG REC Link to comment Share on other sites More sharing options...
worm Posted April 17, 2005 Report Share Posted April 17, 2005 a ko juus tieshi te gaidat no manis? eees jau neko nemaaku... neko nezinu arii... Link to comment Share on other sites More sharing options...
fuj1tsy Posted April 17, 2005 Report Share Posted April 17, 2005 sen prasiit i viens ... vai var dabuut - ir otrs ... esi pelniiijis ? es nez .. takaa peedeejaa laikaa man nau bijis daudz laika cs kapaat - tad nez kas tu esi P.S a te vispaa ir kaut kaada konkreeta rec grupa - kuru viedoklji te kaut ko ietekmeetu ? uzskatu ka taadu vajaadzeetu uzchinjiit!!! 4-6 rec grupas "reci" un cilveekam var iedot konkreetaas lietas par ko ir doti reci!!! bet tas protams ir jaaizdomaa jums pashiem .. kas un kaa , vai vispaa ir vajadziiga taada "huinja" Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted April 17, 2005 Report Share Posted April 17, 2005 a ko juus tieshi te gaidat no manis? eees jau neko nemaaku... neko nezinu arii... nuu kamoon, es tak nevaru uzlikt vinjam aksesu uz vienas xllamas komandas. Nu ja vinja naak komplektaa ar say-iem, tad varu, bet es jau nezinu ar ko vinja iet komplektaa reci smird. uzdirst man uz taadas grupas uzveidi vai kauko tamliidziigu. Taapat, ja man kaads nepatiks, es vinjam neko nedoshu, neskatoties uz to cik daudzi te recosies. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest epitome. Posted April 18, 2005 Report Share Posted April 18, 2005 Rayus`am tiesaam vareetu pieskirt tiesiibas Link to comment Share on other sites More sharing options...
worm Posted April 18, 2005 Report Share Posted April 18, 2005 atseviskji xllama uzlikt nevar... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bijach Posted April 18, 2005 Report Share Posted April 18, 2005 manupraat, xllama ir kopaa ar slotu.. p.s. worm, uzliksi man luudzu acc uz xblind? Link to comment Share on other sites More sharing options...
r&r Posted April 18, 2005 Report Share Posted April 18, 2005 nu nez man pasham pirms servera nojukshanas bija xllama, bet tagad , kad serv atkal iet , vairs nav, var jau buut , ka man nonjemta kaadas komandas, kaut vai nezin par ko , vai arii vienkarshi ir taa xllama pielikta pie citu komandu paketes... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ExtraOrdinary Posted April 18, 2005 Report Share Posted April 18, 2005 pie amx ultra light BLACK Link to comment Share on other sites More sharing options...
stumbrs Posted April 18, 2005 Report Share Posted April 18, 2005 uzliksiet man miiksto? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now