lapsis Posted October 28, 2008 Report Share Posted October 28, 2008 (edited) ka es zinu lai butu public ban jabut amxbans uzliktam (man tas ir ) bet nezinu kuras konfiguracijas vaig ielist lai uztaisitu to (nezinu varbut slikti mekleju bet neatradu ) Un vel kas kura vieta meklet lai butu pec bana konsule (tevi nobanoja tads admins vairak informacijas ww.******.lv reason laiks) luugums palidzet Edited October 28, 2008 by lapsis Link to comment Share on other sites More sharing options...
php><php Posted October 28, 2008 Report Share Posted October 28, 2008 jaunajiem amxbans ir iebūvēts tājā lang faila pameklē lang/amxbans.txt vai arī adminbans.txt Link to comment Share on other sites More sharing options...
GOMA smile Posted October 28, 2008 Report Share Posted October 28, 2008 Lieto amxban V5 taja ir tas ka konsole paradas sudzibu gadijuma griezieties :****.lv Link to comment Share on other sites More sharing options...
lapsis Posted October 29, 2008 Author Report Share Posted October 29, 2008 (edited) kapec man nau ar zaliem burtiem kreisaja augseja sturi kad banoju .Taisiju pec sis pamacibas un nau http://www.gign.lv/forum/index.php?showtop...&hl=amxbans Viss strada iznemot zalie burti help Edited October 29, 2008 by lapsis Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now