flashback Posted October 28, 2008 Report Share Posted October 28, 2008 es atceros, ka šajā forumā bija ielikta spēle, kur ieejot kaut kādā mājaslapā tev ir dots kaut kāds hints un ir jāuzmin keywords - nu tāds kā some kind of quiz or whatever. Bet nu tāds riktīgi grūtais, ~50 jautājumi. Atceros, ka daudzi bija aizrāvušies ar viņu un es gribu viņu tagad atrast, bet nevaru :/ Un tas nav tas the impossible quiz. Ja kāds atcerās - forši būtu linku iemest, es te kādu stundu bezcerīgi meklēju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hikkii Posted October 28, 2008 Report Share Posted October 28, 2008 http://www.deathball.net/notpron/ ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
flashback Posted October 28, 2008 Author Report Share Posted October 28, 2008 nav īstā & no offtopic please es atceros, ka samurajs visiem deva hintus tajā spēlē, ja tas palīdz Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted October 28, 2008 Report Share Posted October 28, 2008 es atceros, ka samurajs visiem deva hintus tajā spēlē, ja tas palīdz zinu, zinu par ko tu domā, bet uz uz momentu nosaukumu neatceros, mēģināšu atcerēties edit: manuprāt šitā http://www.proveyourlogic.com/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Norek Posted October 28, 2008 Report Share Posted October 28, 2008 Kur jūs šitās levelotās spēles atrodiet ? Izmeklēju visu googli, nekādīgi nevaru atrast. Šķiet, ka viņām nemaz nav konkrēta keyworda. Yeah, būs, ko darīt tagad. Link to comment Share on other sites More sharing options...
*jancis38* Posted October 28, 2008 Report Share Posted October 28, 2008 O! Atceros šito. Šitas foršs geims ir. Kautkad būs jaiziet velreiz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
flashback Posted October 29, 2008 Author Report Share Posted October 29, 2008 edit: manuprāt šitā http://www.proveyourlogic.com/ nav īstā. tur manuprāt bija vnk balta lapa ar uzdevumu + varēja kaut kādu 1 hintu dabūt. Atceros, ka viens no uzdevumiem bija, ka jānokopē bilde no tās lapas, jāuzliek inverse colors vai kaut kas tāds un tad varēja saredzēt datora klaviatūras kontūras, kur bija iezīmēts kuras pogas kādā secībā jāspiež. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zorg`s Posted October 29, 2008 Report Share Posted October 29, 2008 Cik atceros, kaut kas līdzīgs bija samuray`a dotajā linkā. Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted October 29, 2008 Report Share Posted October 29, 2008 tur manuprāt bija vnk balta lapa ar uzdevumu + varēja kaut kādu 1 hintu dabūt. Atceros, ka viens no uzdevumiem bija, ka jānokopē bilde no tās lapas, jāuzliek inverse colors vai kaut kas tāds un tad varēja saredzēt datora klaviatūras kontūras, kur bija iezīmēts kuras pogas kādā secībā jāspiež. jā, jā, kaut kas tāds arī bija, bet to nu gan neatcerēšos Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now