Jump to content
GIGN Forum

Sk8


WMP
 Share

Recommended Posts

tātad, jautājums par spēli, kā jau noprotam "SK8". Vai ir tāda spēle, kur tu regulāri mācies jaunus trikus, un ja nesanāk nokrīti, piem tu nokrīti un tu kautvai sasit kāju, tad sliktāk braukā, pērc jaunus dēļus, mācies gan uz zemes, gan uz rampas. Cerams ka ir, jo tas būtu kautcik intresanti. anyway domu sapratāt, tikai nelieciet šeit kautkādus tony halk kas visu māk un prot, bet tā pastāvīgi mācies, nesanāk , dažreiz sanāk un tā apmēram. Ceru uz saprati.

āā var arī būt kautvai BMX, tikai ne snowboard, jo tas man nevelk pie sirds. ;)

Ceru ka vienreiz mūžā jūs man palīdzēsiet.

Link to comment
Share on other sites

un kapē tu iespamoji??

Nu es domāju ka nevar, bet ja var tad pasakat kā, un kur spēli lejuplādēt? danger un dēpā nau.

Nesakat gudri google.lv utt, bet vnk iedod tiešo linku!!

Edited by WMP
Link to comment
Share on other sites

šaubos vai ir,jo tās visas pūlts kustības un tās figņas būtu grūti pārlikt uz pc klaviatūras un domāju ka tas naw izdarīts un to arī nedarīs

Link to comment
Share on other sites

Vienīgā spēle priekš PC ir Tony Hawk's Pro skater : American Wasteland. Zinu, ka sākumā rakstīji, ka tev zb tie THPS, bet tā ir vienīgā spēle uz PC, kur vari iemācīties jaunus trikus spēles gaitā (special triki, stalls, vel tur kaut kādi bija), pelnīt naudu, pirkt dēļus, drēbes un šūzus. Tad ķipa aizej uz skeitshopiem, tur katru dienu ir "Stat challenge" (ja pareizi atceros, dabūi lielākus status, vari augstāk palekties, ātrāk griest grādus, vieglāk noturēties uz reiliem, manual garāku u.t.t.) + tur vel ar BMX var brauktāt.

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...