westside123 Posted October 28, 2008 Report Share Posted October 28, 2008 Ko var izdarit lai serveris nelagotu man vnk ir 32 sloti itka citiem nelago bet man lago ! 2gb ram man ! varbut ir kadi plugini vai kkas tam lidzigs ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cronat Posted October 28, 2008 Report Share Posted October 28, 2008 Citiem nelago, bet tev lago? Hmm. Pamēģini šo: Drosvien daudzi zina so veidu ka samazinat lagus bet tie kas nezina tad es paradisu ka uzpiezam uz hlds propertis un pie target beigas ar atstarpi ierakstats -pingboost 3 Piemeram ka man "C:\Program Files\Valve\hlds.exe" -pingboost 3 1.iesledzam serveri 2. uzpiezam mums loti pazistamo kombinaciju Ctrl+Alt+Del un izvelamies Processes Un taja saraksta atrodam hlds.exe Ar otru eles kliki izvelamies Set Priority > Hight Pectam vins izmetis bridinajuma lodzinu un uzpied JES Un viss serverim butu jaiet dadz labak neka ieprieks Un tam butu jaizkatas aptuveni ta P.S. Labak to nelikt hight nelikt vairak ka 1 jo tas abdraud tavu pc un nelit realtime tas ari apdraud Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00t Posted October 28, 2008 Report Share Posted October 28, 2008 Tu gribi pateikt ka tavā serverī, tev lago bet citiem ne..!??!?! Wtf? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now