#wL.Media Posted October 26, 2008 Report Share Posted October 26, 2008 Uztaisīju spam sadaļā, jo te apgrozās vairāk cilvēku nekā problēmas un risinājumi + man īsti nav problēma vienkārši jautājums: Kar4 spēlēju crysis pa dažām min aizgāju līdz missijai tipja Man jāielaužās korejiešu bāzē ''Village'' un tur skolā ir jāizglāb vienu sievieti ''hostage'' nu un tad atnāk man tas draugs un viņš ar to sievieti vienkārši stāv nu man jāiznīcina divi TANKI pirmo es mierīgi iznīcinu tā ka tipja viņš piebrauc pie benzīntanka un tad ar kaut kādu super ieroci ko dabūju tajā pilsētā to iešauju un tad viss benzīntanks uzsprāgst un tanks arī bet OTRS TANKS BRAUKĀ PA OTRU PUSI KĀ LAI TO TANKUIZNĪCINA ZB JAU MOKOS STUNDAS! :@ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adik Posted October 26, 2008 Report Share Posted October 26, 2008 tur tajaa pashaa majaa ir ierocis ar kuro var to tanku nobliezt.. ja nemados.. youtubee atrodi.. tur pilns video Link to comment Share on other sites More sharing options...
#wL.Media Posted October 26, 2008 Author Report Share Posted October 26, 2008 Nu man ir tas ierocis tik vinju tapat ar vinju nevar tur vajag kaut ko lidzigu benzintankam bet taja pilseta tikai viens un to jau izmantoju ;[ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adik Posted October 26, 2008 Report Share Posted October 26, 2008 1111 atkartoju! youtube atradiisi video.. es pats tur mekleeju kad nevarejeu iziet .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkaM^ Posted October 26, 2008 Report Share Posted October 26, 2008 Tak pa vidu ir maja, kur stav kautkadas bazukas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Traffic Posted October 26, 2008 Report Share Posted October 26, 2008 Tajā pašā skolā pirmajā stāvā vienām no telpām ir 5 vai 6 bazukas, izmanto tās. Nekādus benz;intankus nevajag. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hugo Posted October 26, 2008 Report Share Posted October 26, 2008 un uz visiem sitada stila jautajumiem atbildes var atrast google Link to comment Share on other sites More sharing options...
r3c Posted October 26, 2008 Report Share Posted October 26, 2008 es tanku bez bazukaam izniicinaaju 1. ar benziintanku 2. ievilinaaju pie gruzavikiem un tur arii uzlaidu gaisaa kopaa ar tanku Link to comment Share on other sites More sharing options...
#wL.Media Posted October 26, 2008 Author Report Share Posted October 26, 2008 Aij lol tiku tālāk ar vairākām bazukām šāvu :> Eu es tagad jau esu pie nodaļas: Care vai kaut kā tā jau nogalināju to komandieri un to sievieti hosteidžu izglāba a es liftā nokritu bedrē un tālu vēl līdz spēles beigām? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Traffic Posted October 26, 2008 Report Share Posted October 26, 2008 Jā. Link to comment Share on other sites More sharing options...
#wL.Media Posted October 27, 2008 Author Report Share Posted October 27, 2008 (edited) lol jau čakarējos 2h nepielec kā tipja es esmu jau uz kuga un parādījās TAS MEGA LIELAIS robots kurš saucās exosuit or smt like that nu un tipja es dabūju no armory to ieroci un man raksta No target locked labi paņemu binokli skatos uz viņā un nesanāk kā lai izmantot to super ieroci? Un vaitās jau ir beigas ja? EDIT: pastījos youtube kā viņi loko bet nu nesaprotu kā lockot ;@ Edited October 27, 2008 by #wL.Media Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now