r&r Posted April 16, 2005 Report Share Posted April 16, 2005 nu lab , var jau buut ka jums taisniiba, es tagad braucu uz 2 dienaam prom, un kad atbraukshu velreiz apsakatiishos, jo tomeer man liekas , ka tur bij kaadas 3-4 nui ljooooti aizdomiigas, bet varbuut vinjsh to zinaja skanjas deelj (es kkaa skatiijos ar diezgan mazu skanju + mp3, zinu ka nav labakais veids)... apskatiishos velak, un ja tomer atkal neko neredzeeshu, tad protams big sorry =/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest darek Posted April 16, 2005 Report Share Posted April 16, 2005 p.s. (edited) : tad jau laikam fragM arii ir wh .. un visiem kaut cik populaariem playeriem sorry tevi vispaar pirmo reizi dzirdu taka laikam nebuusi viss tik POPULAARS ,jo LV sakariigaakos playerus es 100%zinu Link to comment Share on other sites More sharing options...
NighTMerry Posted April 16, 2005 Report Share Posted April 16, 2005 (edited) frag^mashine uz cs.apollo.lv ar wh speeleeja.. no poligona.. pats esmu aculiecinieks + bija dabuujis slotu, ar slap tiesiibam, kas protams tika nonjemtas Edited April 16, 2005 by NighTMerry Link to comment Share on other sites More sharing options...
XekToR Posted April 16, 2005 Author Report Share Posted April 16, 2005 paldies .. worm & macho un arii robbinam .. nav ko daudz runaat .. > go 2 gign.lv Link to comment Share on other sites More sharing options...
r&r Posted April 20, 2005 Report Share Posted April 20, 2005 (edited) taatad... shodien speleju d2, pareizaak sakot mediiju chiiterus spectatoros, paskatijos uz xeq`u un voilla, atkal puika taads ljoooti aizdomiigs , paskatos kaartiigaak, w/h. neliku permanent, jo sakuma sarunaju ielikt demku te iekshaa, lai parejie apskatas un pashi spriezh un arii pats gribeju vel parbaudiit, taatad tikko noskatiijos un rezultaats taapat kaa peec pirmaas demkas - tas ir w/h. http://www.gign.lv:81/demos/weekly-0504201759-de_dust2.zip nu skataties pashi, bet saku uzreiz - liela jeega nav skatiities, ja pasham nav iesleegts w/h, tad visticemaak izskatiisies peec parasta speeleetaaja ar paaris sharaam, bet ja iesleedz pats spectatoros , tad paveras diezgan interesanti skati. tapec nevjag ludzu taadus tekstus "apskatijos demku - nekaa tur nav" (protams, ja skatijas taa kaa es teicu, tad no offence, kljuudiities ir cilveeciski (tas ir domaats par mani), un tadus tekstus - "es zinu vinju, vinjsh labs players, ne4iito", uztveriet vinju vairaak kaa jebkuru citu playeri, nevis kaa zinaamu. pagajushaa laikaa ir paraadiijushies daudz zinaami playeri ar wh un no tiem ir daudzi piekjerti, pat admini, tapec lugums, skatiities uz vinju kaa uz parastu playeri, iedomajaties ka vinjam niks ir "TERORISTS" un skataties... nu tas butu apmeram viss. watch&enjoy. ps: xektor, zinu tuliit buus no tavas mutes "lol" utt. pieturi pie sevis to. pps: 2worm&macho , es ceru , ka juus vismaz, ja skatiisieties, atradiisiet to w/h googlaa (ja jums nav) un skatiisieties ar iesleegtu, ceru vismaz ka juus sapratiisiet.. pps:ja shitas neko nedos, darishu to ko man pats xeq ieteica, uztaisiishu movie... (edited) piemirsu vel piebilsts kur bija tie smukaakie momenti - laikam bija 4. rounds (ja nejaucu), kur xeq kopaa novaaca laikam 8 , bij viens taads moments , ka vinjsh shava caur vaartiem un taisni tajaa stuurii kaa negadaas seedeeja viens (shajaa gadiijumaa spite) , taisni virsuu vinjai teemeeja... un tajaa rounda vinjsh vienmer zinaja kur visi atrodas un gaidijia vinjus paraadamies. tad vel laikam 14. roundaa vinsjh seedeeja d2 bedree, bet nevis taa kaa normali speletaji ka redz kas notiek, bet taa , ka vinjsh skataas sienaa , un kad saaka visi raadiities preteejaa galaa (pie a), tad vinjsh izliida aaraa un visus smuki nokemperoja ar awp. Edited April 20, 2005 by r&r Link to comment Share on other sites More sharing options...
meniks Posted April 20, 2005 Report Share Posted April 20, 2005 manuprat vinsh miera neliksies kamer nebus ieradijis ka xEq chiito Link to comment Share on other sites More sharing options...
NighTMerry Posted April 20, 2005 Report Share Posted April 20, 2005 (edited) xEq : shikAkA mani neredz - shauj - galva - IZSTAASTI PLZ ECLIPSES PLAYER !!! nee nu ja vinsh taa dara tad jau nekas.. turpinajums no bauskiniekiem.. xEq : kaads lol xEq : loshara wh off xEq : awp master b3br1s : tu daunis esi shikaka Nu mlea varu dereet ka vinji visi seezh tagad vienaa klubaa.. Pieklajiibai jabuut.. + Shikaka nu nau wh.. cik man liekas Edited April 20, 2005 by NighTMerry Link to comment Share on other sites More sharing options...
r&r Posted April 20, 2005 Report Share Posted April 20, 2005 night, b3br1s shodien noraava permanent no manis, tas ir , pa w/h. bija tiirs w/h, tik smuki caur sienaam luureeja, ka taa tik prasiijaas lai nobanotu, macho izteica domu, ka varbut kads cits ar vinja niku speleja, bet man liekas , ka nee, jo vinjsh sveicinaajaas ar xeq`u (varbuut ar jaucu). 2meniks, un kaa tev liekas kapec es to daru? varbut tapec, ka es esmu parliecinaats ka vinjsh ir chiiters, un man besii , ka taadi skraida apkaart. ps: kapec neiet komanda xwho? vismaz man nav acc taj komandai, tad vismaz vareja saprast ip , lai zinatu , ka varbut no viena kluba... Link to comment Share on other sites More sharing options...
NighTMerry Posted April 20, 2005 Report Share Posted April 20, 2005 bet varetu parbaudiit ip.. un nedomaaju, ka kads ar niku b3brs uzdroshinatos no "enigma" kluba speeleet... Link to comment Share on other sites More sharing options...
r&r Posted April 20, 2005 Report Share Posted April 20, 2005 nu lab , no viena kluba vinji nebija, jo kad uzliku b3br1m banu , paareejie , tas butu xeq nelidoja aaraa... bet vispaar ir daudz kur dzirdeets ka xeq ir chiiters, tas taa starp citu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ExtraOrdinary Posted April 20, 2005 Report Share Posted April 20, 2005 kur garantija ka tu, r&r arii speeleejot neizmanto WH ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kavacky Posted April 20, 2005 Report Share Posted April 20, 2005 kur garantija ka tu, r&r arii speeleejot neizmanto WH ? Vispār nekur, bet varbūt tomēr paļauties uz viņa godaprātu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pinky Posted April 20, 2005 Report Share Posted April 20, 2005 (edited) extra, nemiiz ! rr ir normaals pwnotaajs, zats all ! par heq, son pa dienu vinsh taa vaaleeja, bet uz vakarpusi ofisaa speeleeja pilniigi (nu pilniigi) gaarm, un brauca shikakai ka vinsh ciito. tas ir kkac stulbums. taac pro un kkadiem nuubinjiem braukaa. un atkal paceljaas jautaajums - heq vai tu esi netiirs ? Edited April 20, 2005 by Pinky Link to comment Share on other sites More sharing options...
r&r Posted April 20, 2005 Report Share Posted April 20, 2005 kur garantija ka tu, r&r arii speeleejot neizmanto WH ? aj , laikam jaatziistas ir , savadak mani piekjers, vainiigs, atziistos, izgaaju vienreiz aaraa no spectatoriem, kad taisni karte bija apmainiita , un vienu roundu pirms 30 sekunzhu restarta nospeeleeju ar wh piedosiet? ps: kaa butu , ja ietu atpakalj pie temas? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dream Posted April 20, 2005 Report Share Posted April 20, 2005 piedosiet? Nēēē ... permament xllama !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
XekToR Posted April 20, 2005 Author Report Share Posted April 20, 2005 paveram atkal saapiiga teema ... mapes kuras man nepatiik (shajaa gadiijumaa office tas bija ) nu nemaaku speleet + shikaka man vairaakas reizes "naxalavu" noshaava un tapeec nenovaldiijos un "izspljaavu" dazhas dumiibas .. par d2 , skatieties ar kaut vai 4 wh , nesmu es ar vinju speleejis un neko juus arii neatradiisiet ! vienkarshi nepatiik kad no nekaa grib uztaisiit k-ko + meegina to dariit atkal un atkal , btw ja gribeetu es arii no kaada playera vareetu uztaisiit wh ehh .. ja man veel buutu tie nezeeliigaakie rezuultaati ... cik rekonektu ir taisiits u.t.t. lai nebuutu miinusos .. skatieties un izbaudiet .. riit buus vairaak laika peec darba paskatiishos arii es .. gl ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pinky Posted April 20, 2005 Report Share Posted April 20, 2005 tu jau to dari - tasi playerus par chiiteriem, sajaa gadiijumaa greekaazis ir shikaka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Champions! Posted April 20, 2005 Report Share Posted April 20, 2005 neitraalais champs, saka ka bebris vai xeq, piedodiet, ja jaucu, shodien cs'aa teica apmeeram taa "mes ar asti uz apollo banu par wh noraavaam" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kavacky Posted April 20, 2005 Report Share Posted April 20, 2005 Nu ja ir killers vienā mapē, tad otrā jau nu nelūzeros... Link to comment Share on other sites More sharing options...
uyinaators Posted April 20, 2005 Report Share Posted April 20, 2005 nu ja godiigi man vienmeer vinjsh ir licie aizdomiigs....es ta domaaju ka vinjam ir ubersuperduper reakciija un erakciija, ak shitaads naivums manaa vecumaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
fuj1tsy Posted April 20, 2005 Report Share Posted April 20, 2005 itkaa jau neesu taads pro player - bet noskatoties to sasodiito demku ir viss skaidrs!!! ir pietiekami redzeetas demkas kur ar wh mochii - un pahodkas tieshi taadas pashas!!! p.s. pasties kas notiek tagad netgames... viens admins peec otra atklaajas ka ir 4iiters ... uuberskillotie playeri! Link to comment Share on other sites More sharing options...
NighTMerry Posted April 20, 2005 Report Share Posted April 20, 2005 vispaar admins bez chiitiem nau admins.. saprotiet kaa gribat Link to comment Share on other sites More sharing options...
fuj1tsy Posted April 20, 2005 Report Share Posted April 20, 2005 Night tas bija domaats savaadaak - ja tu vinjus izmanto lai citus atmaskotu - tad viss skaidrs - bet ja tu vinjus izmanto speeleejot - nu tad ... nahren vispaa to dariit ? tad ej uz mezhu un speelee karinjus ar kaiminj puikaam Link to comment Share on other sites More sharing options...
radler Posted April 20, 2005 Report Share Posted April 20, 2005 viens divi triis nu tu esi briivs. nu fui xektor kaa tu shitaa izriikojies, kaa tagad anfisai aciis vareesi skatiities? PS tu tachu veel esi ar vinju kopaa? Link to comment Share on other sites More sharing options...
worm Posted April 21, 2005 Report Share Posted April 21, 2005 noskatijos 1/2 no demo... neko iipashu nepamaniju nesaprotu par ko jus te visi kasiities varat Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now