Jump to content
GIGN Forum

Rune Space


h1tex
 Share

Recommended Posts

Tātad, spēlēju jau pāris dienas šo spēli un man ir dažas nezināmas lietas. Tad nu rakstu šo topiku, lai varētu sev nezināmos jautājumums atrisināt.

Rakstīt būtu vēlams tiem, kas kaut zina vairāk par apmācību :)

P.s nespamot, kas izteiks savu viedokli par spēli, man viņa patīk, ta ka iepūt man :thumbsup:

EDIT: :( sajuka pogs .... spele ir runescape !!!!!

Edited by h1tex
Link to comment
Share on other sites

Es vēl šodien spēlēju. Bet tur ir tā, ka ir pasaules kurā ir PvP ( player vs player ) tas nozīmē, ka var cīnīties spēlētājs pret spēlētāju. Bet protams ir līmeņu ierobežojumi. Bet pasaules, kas nav PvP tur nevar cīnīties spēlētājs pret spēlētāju ja nu vienīgi minigames. Proti - Duel Arena, Bounty - Hunter, Clan Wars, Castle Wars un vēl daži ja esi members un + tie visi iesūkā. Nu ja vēl kaut ko atcerēšos pateikšu. Ā un vēl ir tāda huiņa ķā membership, kas maksā 5 lati ar wally card un tādu var iegādāties tirdzniecības centrā ''Plus Punkts.'' Memberi var iet pa visu pasauli kā arī pildīt ''Questus'' jeb misijas. Nu jā ja atkal kaut ko atcerēšos pateikšu.

Good luck, kid. :)

Edited by SHIT PICKLE # THE ANSWER
Link to comment
Share on other sites

nju kaads vismaz kaut ko zina, bet ne tieši tas man interesē. Tu man varētu izstāstīt ko var darīt ar uncut sapphire, uncut dimond, uncut kaut kads zaš akmenis :) ... aa un vēl uncut frog, ko vels ar viņiem var darīt. jo man viņu ir daudz !!!!!!

Link to comment
Share on other sites

Uzspied un crafting pie statiem un ar tiem var taisīt dimantus u.tml Paņem chiesel spied use un tad uz uncuta. Bet Tev vajadzīgs crafting skills, lai to darītu!

Link to comment
Share on other sites

shit, es tāpat nesapratu ko tu biji domājis :), bet viss man tapa skaidrs pēc chiky iedotajām adresēm, tur tiešām ir viss ko vajag, ta ka tnx puiši :thumbsup:

Vinicister, domā ja es nebūtu slinks, es te kaut ko būtu rakstījis. Tu mani atmaskoji Es esmu slinks :)

ok, laikam var lokot ciet ...

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...