quickaim Posted October 24, 2008 Report Share Posted October 24, 2008 (edited) Tātad, šodien viens āksts atsūta man linku - http://www.steampowered-goldensteam.de.gg/ Tur rakstīts, ka steamam kkāda dzimšanas diena, 92 bezmaksas spēles etc. Teikts, ka jāielogojas tajā steama lapā (ķipa) un aiziet. Bet izrādās, ka tas ir kaut kāds kodēts šits, kurš sajāj tavu acc un visas spēles tiek zaudētas. Brīdinu visus un neielogojaties tajā adresē, kā steamā! Esmu izmisumā, un ir vēl palikusi maza cerība, ka tomēr var kaut ko darīt, bet tā iespēja ir 1:100. Nezinu ko darīt, varbūt griezties steam lapā pie administrācijas vai ko citu? Edited October 24, 2008 by quickaim Link to comment Share on other sites More sharing options...
GEAR Posted October 24, 2008 Report Share Posted October 24, 2008 ēm,uzraxti ka tavs accounts ir nosperts (JACKED) pasaki lai reseto e-pastu inboxu kr4 lai visu noreseto un done =) Link to comment Share on other sites More sharing options...
quickaim Posted October 24, 2008 Author Report Share Posted October 24, 2008 pasaki lai reseto e-pastu inboxu kr4 lai visu noreseto un done =) Uzrakstīju supportā savu account name, bet parāda, ka tāds neeksistē, bet supportā rakstīts, ka nav iespējams dzēst accountu Palīdziet kāds, kur tieši un kas jāraksta? Link to comment Share on other sites More sharing options...
quickaim Posted October 27, 2008 Author Report Share Posted October 27, 2008 Uztaisīju jaunu acc un nopirku cs. Varat saaicināt, acc - ivo1394 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Norek Posted October 27, 2008 Report Share Posted October 27, 2008 Vienu no Taviem acc es nobloķēju, jo man ir pēc pāris minūtēm sūtīja kaut kādu herņu. Sākumā prasīja info : acc pass, steam name, e-mail. Pēc tam rādija, ka quickaim hacko manu acc. 56% hacked, pēc tam 98% hacked utt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaza4ok Posted October 27, 2008 Report Share Posted October 27, 2008 kad tu man šito šitu aizsūtīji tu pat neatbildēji. iekopēji adresi, es uzrakstīju "?" un pretī bija "" tālāk uzrakstīju vēl 2 jautājumus, bet atbildes nebija un es par laimi arī neielogojos, jo tas tač būtu stulbi pašam steampowered - 92 spēles par velti kātad Link to comment Share on other sites More sharing options...
quickaim Posted October 27, 2008 Author Report Share Posted October 27, 2008 Nu jā, smadzene man nogļukoja un ielogojos tajā šitā. Bet tagad ir jauns acc man un nopirku arī šodien counter-strike. Tas vienkārši ir kkāds kodēts vīruss/scripts, kurš automātiski nodod ziņu, lai iet tās masu vēstules, jo pats nevienam neko neesmu rakstījis. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eimanis Posted October 28, 2008 Report Share Posted October 28, 2008 (edited) Mī tū! Paldies, quickaim! My accont was stoled, because quickaim give me - this fucking link! Edited October 28, 2008 by Eimanis Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now