Jump to content
GIGN Forum

Battleknight.lv


Birzix
 Share

Recommended Posts

59bce8a95c04.jpg

šīs spēles adrese ir http://battleknight.lv/

Spēle norisinās bruņinieku ērā, kad visu izšķīra prasmes apieties ar zobenu. Šajā spēlē tu tēlo bruņinieku un vari gūt nežēlīgāku ieskatu bruņinieku pasaulē. Kāds tu bruņinieks būsi, tas ir atkarīgs tikai no tevis. Tu vari izvēlēties labo vai ļauno karmu. Ar šīs karmas palīdzību, tu vari kļūt ļoti spēcīgs kā arī vari attīstīt savas bruņienieku prasmes un cīnīties ar saviem ļaunākajiem ienaidniekiem.

Spēle nav nekas traks. Sākumā varbūt liksies, ka neko nesaproti, nepatīk, nespēlēšu, BET kad tu iemanies spēlēt un zini visus faktorus, tad spēlēt grbas ar vien vairāk.

Par lejuplādēm nav jāuztraucas. Lādēt nekas nav jālādē. Vienkārši ieej šajā adresē, piereģistrējies un spēlē tik cik tīk. Forumā tu vari atrast šādas tādas pamācības, lai atvieglotu ieskatu par šo spēli.

Kā arī tiek meklēti jauni komandas biedri palīdzēt uzturēt kārtību spēlē un forumā. Pieteikumu info variet atrast forumā.

Šeit būs daži ekrānšāviņi:

68428738dl6.th.pngthpix.gif

78732368ek5.th.pngthpix.gif

72608501as1.th.pngthpix.gif

Link to comment
Share on other sites

Es spēlēju to gladiatus.

Bet tas Battle Knight kkāds tāds šaumsīgi dīvaiins . tur tik daudz visādu lietu kur nospiest un iejiet - kamēr apjēdz to spēli - VĀKS

Link to comment
Share on other sites

Nē nu jā, kā jau es teicu, sākumā varbūt var likties gr;uti, jo neko nezini, bet ar laiku kad zini visas funkcijas spēle paveras no pavisam cita skata punkta. :)

Takā nāciet paspēlējiet. Nožēlot neko nevar, tikai iegūt.

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...