FaCe Posted October 23, 2008 Report Share Posted October 23, 2008 Man vajadzētu dabūt finger board itkā viņi ir rīgā boards veikalā, bet viņš svētdienās ciet un tā ir diena tieši, kad braukšu uz rīgu. Tātad man vajadzētu vainu kādu i-net veikalu vai veikalu aizkrauklē kur viņus tirgo vai arī rīgas veikalu (kas nav tālu no centra) kur varētu viņus nopirkt arī svētdienās. Summa -10 Ls Link to comment Share on other sites More sharing options...
el_Moerto Posted October 23, 2008 Report Share Posted October 23, 2008 Tiem sūdiem pat tādas cenas ir? Man sīkais brālis nopirka vietējajā mantu bodē pa 1ls ar visādiem tur ritentiņiem, skrūvītēm un vēl kautko, VISU CIEŅU. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FaCe Posted October 23, 2008 Author Report Share Posted October 23, 2008 el_moerto nu jā tie sūdiņi arī maksā pa 1 ls, bet nu sūdi ir, bet tāpat arī der tik vajag man tiešu vietu kur viņus var nopirkt. Tie dārgie saucas techdeck un vienkārši, ka nav ko darīt tad var pataisīt visādus trikus Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kavacky Posted October 23, 2008 Report Share Posted October 23, 2008 Taisi trikus ar pildspalvu, lētāk sanāks un krutāks beigās būsi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FaCe Posted October 23, 2008 Author Report Share Posted October 23, 2008 Nu bļin varētu nerakstīt, ja nezini atbildi? Pilnīgs offtopiks. Kāda vispār varbūt daļa ko es pērku! besī. Gaidu atbildi no zinošiem! Link to comment Share on other sites More sharing options...
FaCe Posted October 23, 2008 Author Report Share Posted October 23, 2008 Man labāk vajag jaunu nelietotu, jo ir kā ir pirkt lietotu A pa cik tu viņu pirki? Link to comment Share on other sites More sharing options...
FaCe Posted October 23, 2008 Author Report Share Posted October 23, 2008 aii... labāk nopirkšu jaunu, nu itkā aizkrauklē viņi bija, bet pirms gada Link to comment Share on other sites More sharing options...
moby Posted October 23, 2008 Report Share Posted October 23, 2008 taisi ar lineālu. mēs skolā tā darijām. skolotāja atņēma lineālu, no somas tika izvilkts vēlviens un skolotāja kļuva ar katru linelālu dusmīgāka. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MeGaPiiLe Posted October 23, 2008 Report Share Posted October 23, 2008 Ja jums ir kokapstrāde, ej uztaisi tur Mēs ar draugiem ātrāk pabeidzām darbus, un tad skolotājs ļāva taisīt, ko vien vēlamies, mēs mēģinājām taisīt fingerīšus Link to comment Share on other sites More sharing options...
mephisto Posted October 23, 2008 Report Share Posted October 23, 2008 (edited) Ok, sorri, nepamaniiju to tekstu par Svetdienu. Edited October 23, 2008 by mephisto Link to comment Share on other sites More sharing options...
AmE Posted October 23, 2008 Report Share Posted October 23, 2008 mieraa pirmo postu arī izlasīji? pa tēmu- paskaties vai līdzīgos veikalos (internetā) nepiedāvā tavu vēlamo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FaCe Posted October 23, 2008 Author Report Share Posted October 23, 2008 es paskatijos ka i-net veikalos nav tolka ņemt, jo maksāt 5 LS par atvešanu? Nu vāks. Fingerboards tādā pašā cenā ka atvešana megapile- Mēs jau bijām uztaisijuši, bet sūds baigais sanāca Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now