overmind Posted October 20, 2008 Report Share Posted October 20, 2008 Lieta tāda, šodien tika iegādāts pc, viss štokos iet kā smērtēts, līdz brīdim kad visai mājai izsita korķus. Tagad slēdzot iekšā nekas nenotiek, cooleri strādā, bet pc pat nenopīkst pie ieslēgšanas, monitors standby modā.. Video kartei deg divas sarkanas lampiņas (neievēroju, bet liekas ka viņas iepriekš nedega).. Kas varētu būt noticis? Šitā izsitot korķus (ā, dēļ kaimiņa kurš laikam rozetē pirkstus bāza, hz) varētu kautkas nodegt? Link to comment Share on other sites More sharing options...
HyperBoy Posted October 20, 2008 Report Share Posted October 20, 2008 Aha, var nodegt, sākot ar barošanas bloku, beidzot ar visu pārējo. Sāc, pieliekot citu barošanas bloku, un tad lēnām pārbaudi visas komponentes. Un, kad atrodi, kas beigts, prasi kaimiņam naudu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LAVRx Posted October 20, 2008 Report Share Posted October 20, 2008 Man arii shitaada shtele bija, tikai ne ar jaunu pc... Man toreiz nodega video karte. Bet pc bija vecs un es vinju arii taadu notrigoju. Vajag pirkt UPSi! Link to comment Share on other sites More sharing options...
k34ups Posted October 21, 2008 Report Share Posted October 21, 2008 Ja jau pc ir jauns, tad varbūt viņu labo pret garantiju? Es īsti nepārzinu šito garantiju biznesu tapēc nepārmetiet man ja kļūdos. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted October 21, 2008 Report Share Posted October 21, 2008 (edited) Situācija ir diezgan stulba, jo man tādā veidā mātesplate aizgāja pa pieskari, tev pīkstieni kaut kādi ir, kad it kā ieslēdz pc? Ja ir pīkstieni ieskaties šeit Edited October 21, 2008 by Epix Link to comment Share on other sites More sharing options...
LAVRx Posted October 21, 2008 Report Share Posted October 21, 2008 Nelabos pa garantiju! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kroplisj Posted October 21, 2008 Report Share Posted October 21, 2008 Ja ir pīkstieni ieskaties šeit Epix ja tu lasit macetu tad saprastu ka nav pikstienu piekritu ka no sakuma jasak ar barosanas bloku un ta visu atvieno ja neiet un tik teste. ja neies tad mates plate bus sadegusi ja pie visiem variantiem neaizies. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted October 21, 2008 Report Share Posted October 21, 2008 Ja tu mācētu atvērt linku un izlasītu, kas tur ir......tur arī ir pateikts, kas noticis, ja nav beep'u. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Norek Posted October 21, 2008 Report Share Posted October 21, 2008 Garantija attiecas tikai uz factory defektiem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
overmind Posted October 21, 2008 Author Report Share Posted October 21, 2008 A ja es neteikšu ka korķus izsita? Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaaapuLis Posted October 21, 2008 Report Share Posted October 21, 2008 vinji nau muljkji sapratiis to agrak vai velak Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now