Jump to content
GIGN Forum

Se W760i

Endijs_Dzerkalis
 Share

Recommended Posts

Paņem Telefona Roaks grāmatu, uzšķir lpp. kur rakstīts par GPRS/WAP vai Intereneta Pakalpojumiem, tur būs iedota mājaslapa, kurā tev jāieiet, tad tu lejuplādēsi vienu programmu priekš SE, ieliksi tos avā telefonā, uzinstalēsi un pasūtīsi GPRSun tad mēģini uzminēt aks notiks tālāk!

takelife, nevari nosaukt visu kas tev ir sarakstīts interneta opcijās?

Ernand0, es iegāju tajā lapaspusē - tā ir - http://sonyericsson.com/support . Nu labi, programmu it kā nekādu nekačāju, bet tiku līdz vietai kur varu pasūtīt GPRS caur netu ievadot savu Talruni un moduli, es to izdarīju, pēc brīža parādījās - Vai vēlos instalēt progu, spiedu labi - Pateica - Apsveicu jums tagad ir nets, BET NAV!!!!! Restartēju mobilo, nekā...

Edited by Endijs_Dzerkalis

Ernand0, es iegāju tajā lapaspusē - tā ir - http://sonyericsson.com/support . Nu labi, programmu it kā nekādu nekačāju, bet tiku līdz vietai kur varu pasūtīt GPRS caur netu ievadot savu Talruni un moduli, es to izdarīju, pēc brīža parādījās - Vai vēlos instalēt progu, spiedu labi - Pateica - Apsveicu jums tagad ir nets, BET NAV!!!!! Restartēju mobilo, nekā...

VNK tups po žižņ esi! SOORĪĪ!

P.S. Takā es zinu ka šis topiks aizies offtopikā un tu noteikti atbildēsi kaut ko ūber smadzenīgu! Savu GPRS tu nekad nepieslēgsi! gAeL

Tā jau telefons zbs. Ātriem gadījumiem fočiks arī pietiekami labs, bet kā jau teicu tikai ātrajiem gadījumiem. Viens un lielākais mīnuss ir tas ka viņs mēdz bremzēt, jeb tas ir tikai man. :/ Tā jau ļoti ērts. Sakarā ar GPS...emm viņs ir, bet ir ļoti neprecīzs, taču labums ir tāds, ka adreses vari atrast ja gadījumā kas. Nets ir zem tele2 un bez problēmām. Tumbiņa man nāca līdz un ir tīri ok. Pašam telefonam skaņa ar nav slikta, bet varēja būt nedaudz skaļāks.

nu nez Radio, mani ljoti apimierina shis modelis... GPS precizitaate 1000m, tur tam jabut rakstitam ..kjer tikai zem debess ,maajaas/telpaas ne! kaut arii vakar bijam alfas pirmaja staavaa man kjeera un diezgan preciizi.

tumbinja gan super- vareja tikai but divas!! (:rock:) !!!

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
 Share

• Create New...