genggstar Posted October 8, 2008 Report Share Posted October 8, 2008 MOSK NAV ISTA VIETA KUR PRASIT ! Man ir 4 h lai uztaisiitu psp bateriju bez ladetaja un baterijas ! Taka nevar pirkt vai ko tadu! un kautvai lai tikai uz 5 sek ierubaas! Link to comment Share on other sites More sharing options...
*jancis38* Posted October 8, 2008 Report Share Posted October 8, 2008 (edited) Tu tv vari ieslegt, ja vinsh nav piesleegts pie elektrubas? EDIT: Vel kaads saliidzinaajums: telefons bez baterijas sleedzas iekshas/ atskanotaajs skan bez baterijas? internets iet, ja nav piesleegts modems? Un tu ar galvu daudzeejis? Edited October 8, 2008 by *jancis38* Link to comment Share on other sites More sharing options...
genggstar Posted October 8, 2008 Author Report Share Posted October 8, 2008 Tu esi stulbs mans draugs! Es parsu ka var uztaisiit bateriju ! lol Link to comment Share on other sites More sharing options...
tipa elvis Posted October 8, 2008 Report Share Posted October 8, 2008 (edited) jocigs jautajums.. p.s. kam tev tas vaidzigs? EDITED: vari meiginat partaisit kadu telefona ladetaju un pielikt vadinjus attiecigajas vietas pie psp bet tas apdraud tava pc dzivibu jo volti nesakritis! Edited October 8, 2008 by tipa elvis Link to comment Share on other sites More sharing options...
*jancis38* Posted October 8, 2008 Report Share Posted October 8, 2008 Nezinu kurs the ir stulbs manu labo draudzinj, es pat negribu zinaat katutaisies uztaisit bateriju. aa pameegjini 101x izlasiit savu tekstu: Man ir 4 h lai uztaisiitu psp bateriju bez ladetaja un baterijas Link to comment Share on other sites More sharing options...
genggstar Posted October 8, 2008 Author Report Share Posted October 8, 2008 EJ EJ ! ES SAKU ka vajag uztaisit bateriju! kautvai no AA baterijam! Taka mans tekst ir normaals un nav nesakarīgs utt! Dazi cilvēki ir divaini kad sāk kauko kasīties klāt! Es tev mosk sakshu kasities virsu par tavu izskatuun vecumu un meitenem ar kuram meigini tikt lauka un nesanak! Labi neapvainojies beidzam tas bija ka piemērs! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now