Jump to content
GIGN Forum

Ultima Online


ownage
 Share

Recommended Posts

6.0.4 ? Uz kā tādā gadijumā balstās serveris ? RunUO vai Sphereserver ? Anyway visas tās līmeņu sistēmas & shit ir galīgi garām. UO vienmēr tieši ir izcēlusies ar savu brīvības neierobežošanu.

Par bruņām runājot - jā, normālos apstākļos ir ierastais Iron, Dull Copper, Shadow, Copper, Bronze, Golden, Agapite, Verite, Valorite. BET rūdas nebūt nenosaka bruņu kvalitāti. Principā bruņas iedalās 2 kategorijās (meditatīvās un nemeditatīvās). Meditatīvās ir vieglās ādas, savukārt viss kas ir smagāks ir nemeditatīvs. Atšķirība ir tāda, ka bloķē skillu meditation. Bruņu sistēma ir vairāk līdzīga diablo, nekā pre-aos ultimai. Tātad uz vienas bruņas gabala, kas ir taisīts no barbed runic (tailoring sistēma) var būt līdz 5 optioniem. To skaitā ir 5 elementu resisti un tālāk seko mana regen, mana increase, lower mana cost, hit point regen, hit point increase, stamina regen, stamina increase, self repair. Kraftojot bruņas gabalu trāpās randomā 5 no bonusiem kuru intensitāte var būt no 60-100%.

Tātad īsāk sakot bruņām ir ļoti mazs sakars ar to vai viņas ir šūtas no Aizjūras Vienpautainā Vienradža ādas vai arī kaltas no Zemzemzemzemes Pokemoniuma.

Link to comment
Share on other sites

Nemot veeraa muusdienu grafikas verdziibu, uz kaartiiga OSI servera (ja vispar taadu kadam butu pa spekam sataisit) buutu svaki ar tautu. Tagad gan jau labak izvelas serverus ar p0k3 staffu, tas laikam rada iespaidu, ka game-play uzlabojas.

Link to comment
Share on other sites

Heh..

Uogamers.com 600->800 online. Nez kaa viniem ar sekoshanu OSI stilam.

Lai nu kaa, protams, veelu OSI serveriem stabilu statusu un daudz klientu :) Ar savu postu gribeeju pateikt, ka, diemzheel, daudzi tagad uzsaakot UO speeleet neizveeleesies OSI serveri.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 5 months later...
  • 8 months later...

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...