Dj_erix Posted April 1, 2005 Report Share Posted April 1, 2005 No rīta, kā vienmer nenojauzdams, ka ir 1. aprīlis, iekāpju trambūzī un braucu uz darbu. Pienāk konduktore un bez liekām ierunām dodu savus 20 sant., viņa paņem naudiņš un uzmet uz mani viltīgu skatienu un saka :" 30 " . Man caur smadzenēm uzreiz daudz dazādu domu - kā piem . -pa kuru laiku cenas pacēla, dot vai nedot vēl 10 sant, varbūt iedevu pa daudz- Tad ieraudzīju viņas viltīgo smīmu un sapratu, ka 1. reiz mūzā es i piečakarēts uz 1. aprīli Lai slava jautrajiem konduktoriem! Link to comment Share on other sites More sharing options...
meniks Posted April 1, 2005 Report Share Posted April 1, 2005 apchakareeja tevi man gan nekaadi joki nenaaca praataa, un nevienu nejokoju, jociigi bet vispaar manupraat shitas 1. apriilja stuffs vairs nav tik populaars Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest darek Posted April 1, 2005 Report Share Posted April 1, 2005 man visvairaak izbesiija jks par jau CD Link to comment Share on other sites More sharing options...
meniks Posted April 1, 2005 Report Share Posted April 1, 2005 man visvairaak izbesiija jks par jau CD jaa, mani arii stabili Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koshkers Posted April 2, 2005 Report Share Posted April 2, 2005 (edited) Es 1. Aprilii kaa vienmeer biju forshaa stadijaa... muterei paaris viinus nospeeru un taadus suudus sataisiju, bet viens paarspeeja visus. Kjipa, klubaa, kur notika disene bija viens paziistams ments. Saakumaa vinjsh muus taa apjokoja ka vediis pie muteres jo mees esam zem graada, bet tas taa. Dodos es ar 2 frendiem uzkuriit. Ejam... ejam un saakam sist viens otru, ne par ko. Taa es skrienu un iebeegu vienaa tumshaa stuurii, kur neviens nav. Mani draugi arii atskrien uz turieni. Taa mees tur staavam un es nez kapeec nonjeemu ugunsdzeeshamo suudu no sienas, aizbaazu aiz jakas un beegu ar abiem kekshiem prom. Taa nu mees forshaa pipelee aizskreejaam uz vienu jaunceltni. Kjipa izraavaam to gredzenu un saakaam puust vinju pa visaam malaam. Fans bija liels, BET ! Taa nu mees ejam araa no stroikaam un skatamies, viens vecis konkreeti izpish no maajas un metaas mums pretii. Mees visi panikaa beegam. Es skreeju uz savu pusi, otrs draugs uz citu pusi, a treshais taads nepieredzeejis... kjipa vinjsh taads pareizais. Nu re... shis man pakalj skrien un saka lai pagaidu, es paskatos uz atpakalju un secinu ka tas pimpis mums skrien pakalj un to ka mans draugs paskreejis man garaam. Kaa lai pasaka, bet es vienkaarshi njeemu un gaaju mieriigi pretii tam keksam kas muus kjeera un tieshaam... tas nostraadaaja, vinjsh man paskreeja garaam. Protams manu nabaga draugu nokjeera un stundu draateeja, zvanija mentiem, kuri uzlika miiksto un neatbrauca Shodien itkaa tas kraans zvaniis manam nabaga draugam... ta jau redzees kaa buus. Aaaa, un veel forsh aprilja briinums bija shoriit. Pieceljos, mugura saap, roka uzpampusi, otra izmezhgjiita, kaajas galiigi jeelas vienkaarshi psc Edited April 2, 2005 by Koshkers Link to comment Share on other sites More sharing options...
Outsider Posted April 2, 2005 Report Share Posted April 2, 2005 koshkera piedziivojumi ir vienkaarshi unikaali... Link to comment Share on other sites More sharing options...
meniks Posted April 2, 2005 Report Share Posted April 2, 2005 Kaa lai pasaka, bet es vienkaarshi njeemu un gaaju mieriigi pretii tam keksam kas muus kjeera un tieshaam... tas nostraadaaja, vinjsh man paskreeja garaam. shitaa dalja ir labaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bijach Posted April 2, 2005 Report Share Posted April 2, 2005 Kjipa, klubaa, kur notika disene (...) Link to comment Share on other sites More sharing options...
ExtraOrdinary Posted April 2, 2005 Report Share Posted April 2, 2005 koshkers kaa vienmeer unikaals nevienu taa iisti laikam nepiedirsu un mani ar neviens.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dream Posted April 2, 2005 Report Share Posted April 2, 2005 Mani visu dienu meeginaajua kaads piezhakareet, par briinumu nevienam neizdevaas Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest darek Posted April 3, 2005 Report Share Posted April 3, 2005 man ari itkaa nevienam nesanaaca ...bet tikai par CD eh cik leettiziigs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dj_erix Posted April 3, 2005 Author Report Share Posted April 3, 2005 KoSker- neesi nekad domaajis izdot gramatu - tas būtu riktīgs seleris! Link to comment Share on other sites More sharing options...
HHH Posted April 4, 2005 Report Share Posted April 4, 2005 es piesakos laist to graamatu apgroziibaa =P kaut kaa pikjis tad ar jaapiepelna =))) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now