Jump to content
GIGN Forum

Best April Ever

Dj_erix
 Share

Recommended Posts

No rīta, kā vienmer nenojauzdams, ka ir 1. aprīlis, iekāpju trambūzī un braucu uz darbu. Pienāk konduktore un bez liekām ierunām dodu savus 20 sant., viņa paņem naudiņš un uzmet uz mani viltīgu skatienu un saka :" 30 " .

Man caur smadzenēm uzreiz daudz dazādu domu - kā piem . -pa kuru laiku cenas pacēla, dot vai nedot vēl 10 sant, varbūt iedevu pa daudz-

Tad ieraudzīju viņas viltīgo smīmu un sapratu, ka 1. reiz mūzā es i piečakarēts uz 1. aprīli

Lai slava jautrajiem konduktoriem! 18.gif4.gifbiggrin.gif

Es 1. Aprilii kaa vienmeer biju forshaa stadijaa... muterei paaris viinus nospeeru un taadus suudus sataisiju, bet viens paarspeeja visus.

Kjipa, klubaa, kur notika disene bija viens paziistams ments. Saakumaa vinjsh muus taa apjokoja ka vediis pie muteres jo mees esam zem graada, bet tas taa. Dodos es ar 2 frendiem uzkuriit. Ejam... ejam un saakam sist viens otru, ne par ko. Taa es skrienu un iebeegu vienaa tumshaa stuurii, kur neviens nav. Mani draugi arii atskrien uz turieni. Taa mees tur staavam un es nez kapeec nonjeemu ugunsdzeeshamo suudu no sienas, aizbaazu aiz jakas un beegu ar abiem kekshiem prom. laugh.gif

Taa nu mees forshaa pipelee aizskreejaam uz vienu jaunceltni. Kjipa izraavaam to gredzenu un saakaam puust vinju pa visaam malaam. Fans bija liels, BET !

Taa nu mees ejam araa no stroikaam un skatamies, viens vecis konkreeti izpish no maajas un metaas mums pretii. Mees visi panikaa beegam. Es skreeju uz savu pusi, otrs draugs uz citu pusi, a treshais taads nepieredzeejis... kjipa vinjsh taads pareizais. Nu re... shis man pakalj skrien un saka lai pagaidu, es paskatos uz atpakalju un secinu ka tas pimpis mums skrien pakalj un to ka mans draugs paskreejis man garaam. Kaa lai pasaka, bet es vienkaarshi njeemu un gaaju mieriigi pretii tam keksam kas muus kjeera blink.gif un tieshaam... tas nostraadaaja, vinjsh man paskreeja garaam. Protams manu nabaga draugu nokjeera un stundu draateeja, zvanija mentiem, kuri uzlika miiksto un neatbrauca tongue.gif

Shodien itkaa tas kraans zvaniis manam nabaga draugam... ta jau redzees kaa buus.

Aaaa, un veel forsh aprilja briinums bija shoriit. Pieceljos, mugura saap, roka uzpampusi, otra izmezhgjiita, kaajas galiigi jeelas upset.gif vienkaarshi psc

Edited by Koshkers

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
 Share

• Create New...